Siber suç işleyip kişinin bilgilerini rızası olmadan bulmanın cezası tam olarak nedir?

Eski dost dediğimiz biri vardı. Önce hepimizle yani benle, eski sevgilimle ve tanıdığım bi ablayla kavga etti. Ne zamandır bize karşı saygısız konuşuyordu. 3 gün önce o ablanın bilgilerini hep bulmuş. İsim soyisim, TC numarası, yaşadığı yer, doğum tarihi, anne babasının isimleri soyisimleri, tcleri ve daha başka herşeyini bulmuş kızın. Bunu yapanda benden bile küçük, 21 olacak daha. Bende onunla Bayadır konuşmuyodum, heryerden engellemiştim. Dün bana bir şekilde ulaştı. Hepinizi yakıcam görüceksiniz, sıra sanada gelecek, başka ülkede olman kurtarmaz seni benden o exininde başını belaya sokacam hepinizi mahvedicem dedi, üstüne birde bana para avcısı diyip küfür etti. Abla zaten şikayetçi olmaya gidicek. Bende dediklerinin sslerini aldım mesajlardan. Bu suçu polise bildirsek cezası tam olarak nolur? Bu arada ben yurt dışındayım. Benim bilgilerimi bulsa ne yapabilir ki?

Siber suç işleyip kişinin bilgilerini rızası olmadan bulmanın cezası tam olarak nedir?