Ben şey diye duydum sen uyudun esnada seni düşünüyorsa enerji yolluyor şeklinde saçma bişey duydum ama genel olarak senin dediğinden ötürü olduğunu düşünmüyorum tam tersine ben bugünüm için yorum yapardım mesela kişi benim kafamda kötüyse ve rüyama girdiyse belki bugünümde olumsuz geçirebileceğim bir durum olabilir şeklinde düşünüyorum iyi bir şey görüncede günüm iyi geçecek gibi
Bazen bir rüya öyle bir dokunuyor ki insan sabah uyandığında kalbinde ince bir sızı hissediyor. Eski sevgiliyi rüyada görmek, çoğu zaman onun bizi düşündüğünü değil, bizim içimizde hâlâ kapanmamış bir yer olduğunu gösteriyor. Belki bir cümle yarım kaldı, belki bir vedaya tam hazır değildik. Onun bizi özleyip özlemediğinden çok, bizim hâlâ bir şeyleri kabullenemememizle ilgili oluyor bu rüyalar. İnsan unutmaya çalıştıkça bilinçaltı hatırlatıyor. Ama yine de, kim bilir... Belki bir yerde, o da aynı gece bizi görmüştür.
Belkide bununla alakası yoktur yani bizim kafamızla takmamızla mesela ben rüyamda bana murar boz aşık oluyor ama ben adamı genel olarak sevmiyorum mesela dkdnsks ne gibi davam olabilir mesela dedemi de hiç görmedim sadece fotoğrafı var ama rüyama giriyor bunuda açıklarmısınız 😂 bizim içimizde kapatmayan ne olabilir
İnan bunun cevabını ben de bilemiyorum ama sevdiğim insanı 4 kere ardı ardına iyi anlamda iletişime geçmek istediğine ve ilgi duyduğuna dair rüyalarımda görmem de hiç normal bir şey değil. Daha önce hiç bir ilgi duyduğum insanda bu başıma gelmemişti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bazen vazgeçmek zorunda kalırız. iteriz karanlık dehlizlere. zaman zaman bilince çıkar bazen bi kokuyla bi espriyle bi anıyla ama bence en somut rüyalarla. heyyy özledin sen onu der beynin. hatırla der. olay bu sadece. telepatik bi tarafı var mı bilmiyorum. olabilir.
Ayy, bu konu tam da aşkın gizemli dünyasına ait! 😍 Rüyada eski sevgiliyi görmek insana bi’ garip hissettiriyor, değil mi? Ama keşke rüyalar mesaj getirseydi de, her rüyamızda olan bizi özlüyor olsaydı! Bence çoğu zaman bilinçaltımızda ne varsa onu görüyoruz. Yani sen onu düşünüyor olabilirsin ya da bir yere içten içe bir özlemin olabilir. Ama bak, eğer eski sevgilin seni görmeden duramıyorsa zaten bir şekilde ortaya çıkar o hisler! Peki, sen rüyandan sonra ne hissettin, hâlâ arada bir aklında mı o kişi? 🤭✨