Sevgilim tuhaf?

Evlilik istemiyor ama benim için haftada 2 gün şehir değiştiriyor. Ona bir konudan bahsederken bir anda başka konuya girdi ordan da ben eski konuyu açınca konular birbirine girdi ve söylediğim lafa kızdı. Bende neye kızdığını açıkça bana sorarsan bende ona göre dediğimi açıklayacağım dedim. Yok dedi sen bana nasıl dersin öyle sen bana laf sokuyorsun bilmemne. Dedimki Adam gibi gözüme bakarak sorar cevabını alırsın kafana göre konuyu anlamış gibi yapma dedim. Oda dediki sen bana adam değilsin mi diyorsun kalbimi herkesin kulandığı bir tuvalet gibi kirletip attın dedi. Bu nasıl laf bilmemnw derken çok sinirlendi bir şey demedim eve bıraktı sarılmak istedim sarılmadı. Git Allah aşkına şurdan dedi. İyi tamam sakin ol dedim. İndim eşyalarımı aldım kapattım kapıyı çok hızlı sürdü arabayı gitti. Diğer gün aradım beni yanlız bırak dedi beraber oturalım dedim konuşmam rahatsız etmem. Yok dedi beni rahatsız etme artık. Neyse hiç konuşmuyoruz şu an ben yazıyorum siliyorum çünkü canım saçma bir şey niye sinirleniyorsa... Ne yapacağım bu adamka bilmiyorum çok sinirleniyor ve siniri geçmeden konuşmuyor...

Sevgilim tuhaf?