Sevgilim çok değişik ?

3 seneye yakın bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ilk zamanlar çok ilgili ve çok naif biriydi ki zaten ilişkilerin başı hep böyledir. 1 seneye yakın hiç tartışmamız olmadı ilk tartışmadan sonra baktım ki benim sevgilim hep haklı görüyor kendini şu an ayrıldık çünkü yine aynı şeyleri yaptı. Dün sabah çok haklı olduğum bir konu da konu da şuydu: Şimdi çalıştığı işte bi müdürü vardı kadındı ve onu hiç sevmiyorum yani kıskançlıkla ilgili değil kadın bi değişik itici bir tarafı var neyse işte bundan bir yıl önce sevgilim de içinde ve iki arkadaş daha fotoğraf çekinip bu kadın Instagram a atmış ve ben bunu yeni gördüm. Kendi kendime üstünden bir yıl geçmiş problem etmeyeceğim bunu dedim ama yine de sormak istiyorum neden benden saklamış. Aradım onu ve çok güzel bir dille bağırmadan kızmadan canım cicim bi şekilde sordum neden haberim yok bana niçin söylemedin diye ve ben hayretler içinde onu dinledim öyle bir bağırıp küfürler ediyor ki ne bi açıklama yaptı ne de bir şey söyledi bana sadece hakaret ediyor seni tanıdığım güne lanet olsun hadi ordan git ve çok ağır küfürler edip bitti diyip kapatı ve bende bir şey yapmadım bu sözlerinden sonra. Ve sonra düşündüm bu hep böyle yani ne zaman haksız olsa asla bunu kabul etmez ve hep suçu bana atar senin yüzünden mesela şey olmuştu bu yaz tatile gitti disko gibi bi yerde kızların olduğu yerde video paylaşmış WhatsApp da beni gizlemiş ama arkadaşımı unutmuş ve ben gördüm aradım onu direk söyledim olanları ve yazıklar olsun dedim bana şunları dedi hadi ordan git hayatımdan çık beni burada sinir ettin sen nasıl insansın dedi ve biz ayrıldık yine. Hep bu şekilde haksız olduğunu anladığı yerde bağırıyor hakaret ediyor. Ben bunları düşündüm acaba narsist mi bu çocuk hiç bir hatasını kabul etmez hep haklıyım der. Ne yapmam gerek şimdi benim?
Sevgilim çok değişik ?