Lise aşkımı halen seviyor ve özlüyorum. Sizce artık olur mu?

Gördüğüm kadarıyla yeni bir ilişkisi yok. O zamanlar 18 yasindaydik. Şimdi 26 yaşındayız. Bana uzaktan bakıyor ama benimle konusmuyordu. Bir de yüzü kızarıyordu. Bana aşık olduğuna adım gibi eminim ama hislerini asla itiraf etmedi. Benle konuşmadi. Lise bitince takibe aldım. Sadece aşk sandigin kadar değil yandığın kadardır diye bir story attı. Bir de Müslüm 'ün Unutamadım şarkısını söylediği bir story attı. Ama konuşma ve mesaj atma yok. Tekrar baktım İnstasina. Ama şu an yaşı ilerleyince saçları dökülmüş ve kellenmeye başlamış. Saçının önleri hep açıktı. Zaten gördüm geçenlerde X'e bir şey yazmış. Saçlarım da benden vazgeçti bir bir dökülüyor filan diye. Arkadasi da vücudun iflas etti sen halen yaşamaya çalışıyorsun demiş. O da benim ruhum güçlü kardeşim bedenim değil demiş. Bir derdi mi var acaba? Dünyanın kendisinden vazgeçtigi ve buna saçlarının da eklendiği psikolojisinde mi? Ya durum karisik işte. Ama benim içim acıyor neden bilmiyorum. Beyin sanırım aramızdaki yarım kalmış şeyleri tamamlamak istiyor

Lise aşkımı halen seviyor ve özlüyorum. Sizce artık olur mu?