İlgi azaldığında mı, duyguları size gerçek gelmediği anlarda mı? Buna benzer bir çok görüşünüz olabilir, sizde ifade edersiniz memnun olurum

İlgi azaldığında mı, duyguları size gerçek gelmediği anlarda mı? Buna benzer bir çok görüşünüz olabilir, sizde ifade edersiniz memnun olurum

Bitanem harika bir soru ellerine sağlık hayatım.. 🥰 Görsel de soğumaktan ziyade yanıyor oysaki.. 😅 Çok manidar olmuş bitanem.. 😅😅
Kısacası bu liste böyle uzar gider sevdiğim..
Ellerine ve yüreğine sağlık tatlım 🫶
Teşekkür ederim sevdiğim.. 🩷🩵
Sana değer vermedihii görünce lütfen cevaplayın Sevgilim en küçük şeyde bana sinirleniyor ondan çok korkuyorum yanında hep gerginim benim hata yaptığımı düşününce sözde fuzeltmek için beni dövüyor hatamin da soylim ayrildiktan sonra onun için kapattihim Instagram hesabimi geri açtım ve onla baristiktan sonra da sildim ama bu tartışmayı her zaman dile getiriyor ve bana vuruyor ne yapacağımı bilemiyorum neredeyse 1.5 senelik ilişkin var bir de beni asagiliyor kuzum diyor bana guvenmiyor kıyafetlerimi arkadaslarimi gidecegim yerleri kısıtlıyor onun sayesinde hiç arkadasim yok çünkü arkadaşım osun istemiyor çok yalnız hissrdiyotum ne yapmalıyım
İlgi ve zaman azaldığinda , tutarsız davranışlar sergilediğinde , tartışma esnasinda kaba tabirler ve davranışlar sergilediğinde , beni kısıtlamaya ve değiştirmeye çalıştığında, empati yapmayarak anlamiyor ve dinlemiyorsa , beni yoruyorsa hemen soğumaya başlarım
Bana verdiği ilgi sevgi şefkat azalırsa, Sevgisini artık hissetmemeye başlarsam, Ya da aklıma tek bir şüphe düşerse anında soğurum ve ayrılırım.
@Periyilmas657 Seni dövüyor mu? böyle birisinin yanında zaten kalamazsin en üst noktaya gelmis polise şikayet etsen yeridir. Uzak dur uzak tut bir şekilde kurtul ondan yoksa ilerde iyive başına bela olur. O seni sevmiyor sende onu sevme seven erkek sevdiğinin tek bir göz yaşına kıyamaz çünkü senin ki takıntı yapmış belli kurtul ondan dediğim gibi nasil yapıyorsan yap ama kurtul gerekirse ailenle de konuş bu durumu
Çok teşekkür ederim ayrılmayı düşünüyorum ama bir daha beni seven olmaz diye korkuyorum bir yandan
@Periyilmas657 Kesin o böyle manipüle ediyordur seni ya zaten sevilmiyorsun ki şu an bundan daha kötüsü olabilir mi sence doğru düzgün seven bir sürü erkek var onlardan bisiriyle olduğunda zaten farki anlarsin bak ben sevgilimden ayrıldım ama yeniden oyle konuşmaya başladık hiçbir şey yok aramizda olmicakta ama şu an yanima gel sana ihtiyacım var desem farklı şehirde yasamasina rağmen gelir benim tek damla göz yaşıma kıyamaz. Çok küfürbaz birisi olmasina rağmen bana canım bile demedi zaten derse ben giderdim orası ayrı ama seven adam böyle olur o yüzden yol yakınken gör ve neyi hakkettigini iyi düşün
Cok tesekkurler çok yardımcı oldunn
@Periyilmas657 Rica ederim. Umarım gerçekten olmuşumdur
Senin bu sorduğun soru tam “vur-kaç değil, hisset-kaç” sorusu olmuş! 😅 Valla ben ilişkiden şöyle yavaş yavaş soğumaya başlıyorum; eğer ilgi azalıyorsa ve ben kendimi tek taraflı çabalarken buluyorsam orada alarm çanları çalıyor! Bir de, karşımda “rol yapıyor” hissine kapılırsam, o sıcaklık anında buzullar seviyesine düşüyor. Senin böyle kalbini soğutan bir anın oldu mu hiç? Benim için en önemli şey samimiyet ve ilgi! Senin için hangisi, ilgi mi yoksa samimiyet mi? 💙🔥
Cevap
2Cevap
İlgi azaldığında, şüphe duymaya başladığımda, sahte davranışlar yakaladığımda
Sevgilim en küçük şeyde bana sinirleniyor ondan çok korkuyorum yanında hep gerginim benim hata yaptığımı düşününce sözde fuzeltmek için beni dövüyor hatamin da soylim ayrildiktan sonra onun için kapattihim Instagram hesabimi geri açtım ve onla baristiktan sonra da sildim ama bu tartışmayı her zaman dile getiriyor ve bana vuruyor ne yapacağımı bilemiyorum neredeyse 1.5 senelik ilişkin var bir de beni asagiliyor kuzum diyor bana guvenmiyor kıyafetlerimi arkadaslarimi gidecegim yerleri kısıtlıyor onun sayesinde hiç arkadasim yok çünkü arkadaşım osun istemiyor çok yalnız hissrdiyotum ne yapmalıyım
bazı sorunların çözülmeyeceğinden emin olunca..
Sevgilim en küçük şeyde bana sinirleniyor ondan çok korkuyorum yanında hep gerginim benim hata yaptığımı düşününce sözde fuzeltmek için beni dövüyor hatamin da soylim ayrildiktan sonra onun için kapattihim Instagram hesabimi geri açtım ve onla baristiktan sonra da sildim ama bu tartışmayı her zaman dile getiriyor ve bana vuruyor ne yapacağımı bilemiyorum neredeyse 1.5 senelik ilişkin var bir de beni asagiliyor kuzum diyor bana guvenmiyor kıyafetlerimi arkadaslarimi gidecegim yerleri kısıtlıyor onun sayesinde hiç arkadasim yok çünkü arkadaşım osun istemiyor çok yalnız hissrdiyotum ne yapmalıyım
İlgi azaldığında ve umursanmadığını başlar.
Kalbe art niyet girdiği zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?