Çünkü izin vermiyo ve kız arkadaşlarımda sen küçük degilsn bazi şeylerini özel tut diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle bir yorumları okudum da bacım sen bu durumdan hiç şikayetçi değil gibisin. Herkes sana öneri sunmuş yok öyle olmaz, yalan söyleyemem deyip durmuşsun. Ailen senin kendi başına bir birey olduğunun farkında değil. Sen onlara bunu fark ettirmek zorundasın ama görünen o ki sende hiçbir şey yapmıyorsun. Böyle devam edersen ailenin bulduğu, sevmediğin bir adamla evlenmek zorunda kalırsın. Sana ailene rest çek, onları sil demiyoruz. Artık senin yetişkin olduğunun farkına varmalarını sağla. Mesela arkadaşlarınla buluşmana yarım saate izin veriyorlarsa sen eve bir saat sonra git. Sevgilinle buluşacaksan onun sevgilin olduğunu değil kız arkadaşların olduğunu söyle ve tanıdıkla karşılaşmayacağınız bir yere gidin. Yani mecbur kaldığında ufak yalanlar söylemek kimseyi kötü birisi yapmaz.
63 Yorumla
Soran1 yılÖneri sunduklarını biliyorum bazılarına ailen iyiliğini düşünüyor demiş haklılar buna he diyebilirim ki yalan konuşamıyorum sonradan öğrenirse güvenleri sarsılır hadi izin almaya çalışsam alamıyorum mesela 1 hafta öncesinden diyorum ya zaar zor ikna oluyo hatta olmuyo evden çıkana kdr bir çok lafa ve söze maruz kalıyorum çok fazla kalma yarım saate dön gel ve gittiğimde de arıyor söyler misin ne yapayım baktı bir iki defa terk edildim annemde artık izin vermiyor arkadaşlarımda dedi bazı şeylerini ilk etapta gizli tut senin hayatın çocuk degilsn ne zaman o adamdan emin oldun o zaman aileni kat araya diye
Cevap sahibi1 yılArıyorlarsa açmayacaksın duymamışım dersin. Sürekli ona boyun eğerek kendini ezdiriylorsun böyle olmaz. Terk edilmek senin suçun olan bir şey değil bunun faturasını sana kesmesi çok saçma. Arkadaşlarını dinle onlarda enin iyiliğini düşünüyorlar. Her şeye tamam deyip susarsan yarın öbür gün istemediğin birisiyle bile evlendirirler
Soran1 yılMesela evden çıkamıyorum diye bir çok kişi benimle konuşmayı kesti 3 yıldır hiçbir erkrkle yan yana gelmedim en sonunda biriyle tanıştım görüştüm onunlada olmadı anneme göre erkekle buluşmak görüşmek ayıp bir şey basit görünürmüşüm falan diyo sadece mesajlas görüşme bende diyorum görüşmeden nasıl tanıyabilirm ki
En İyi Cevaplar
1 yılYani izin gibi degil de bir haberdar et endişeleniyorlardir belki. Uzun zamandır aile evinde yaşamış bir insan olarak şu an ekonomik olarak bağımsızım ama onların ilgi ve endişelerini anlayabiliyorum. O yüzden her zaman haber veririm yine de. Şu insanla şurada oturup vakit geçireceğiz, şuraya gideceğiz diye. Dünya o kadar kötü bir noktadaki yalan ve gizlemek sadece kendine zarar veriyor. Gün gelecek zaten senin için endişelenip uyaracak ailen bile olmayacak yanında. Tabiki özel hayatının her noktasını anlatmak zorunda degilsin. Onları üzecek şeyleri ben de anlatmıyorum ama bilmeleri gereken kadarını her zaman bilirler.
11 Yorumla- 1 yıl
çok doğru
1 yılizin al diyenlerin beyin seviyesi yerlerde... 18 yas, senin tum haklarini eline aldigin zamandir. 26 yasinda olmana ragmen izin almani bekliyorsa sen sinirlarini cizememissin demektir. kendinin farkina var ve senin de hayatin oldugunu annene soyle. bak 18 diyorum, o yastan itibaren izin alma yetkin yok. hayat senin hayatin, sinirlarini cizmek zorundasin anne kuzusu degilsin
37 Yorumla
Soran1 yılCano bir şey diyeyim mi daha bu Sebeb yüzünden de bayağı bir tartıştım ama nafile Annem bir erkekle buluşmayı ayıp bir şey sanıyor Ve karşımdaki haliyle benden büyük oluyor hani şöyle bir iki bilemedin 3 yaş Hadi benim yaşıtım olsun yine çocuk değiliz ama izin konusunda gerçekten çok zorlanıyorum biriyle buluşcam ya 1 hafta öncesinden demeye başlıyorm zar zor izin verdi git yarım saate dön gel diyor anlayacağın bırakmıyor
Soran1 yılVe sebeb olarakta sanki benim biriyle görüşmeme karşı arti olarak baban görür biri gorur babana der gbisinden
- 1 yıl
ufak bir eksiklik var. ekomonik özgürlüğün yoksa haklarında yoktur. üzgünüm bu realite.
18 yaştındayım istediğimi yaoarım dediğinde ailen sana o zaman git nerede yaşarsan yaşa diyebilir demiyor. ama yasal olarak hakları var
yasal olarak hakkının olmasın , realitede hakkını olduğu anlamına gelmez. gelemez. kullanamazsın - 1 yıl
Kanka eksiklik falan yok kor oldugun icin okumamissin bence farkindaysan, para meselesi degil bu. kusura bakma 18ine giren herkes ozgurdur bende 18 yasindayim universite sinavina calismama ragmen sinirlarimi koruyabildigim icin bal gibi de ipler elimde. sen resmen diyorsun ki velet yasta calismaya baslamadiysa haklari yoktur, kanka seni uzmusler bence cok da bos konusuyosun. 15 yasindan sonra kisi kendi hayati hakkinda kararlar almaya baslayabilir 18 yasinda ise hayatinin iplerini eline alir.
sen bana neyi nerde kullanacagimi anlatamazsin okuyan insana kullanamazsin gibi bi cumle soyleyemezsin calismiyorum okudugum icin ve sen bunun eziklik oldugunu falan vurguluyorsun. - 1 yıl
kusura bakma kfrlu kelimeler kullaniyorum cunku dedigin sey o kadar alakasiz ve sacma ki bakip kaliyorum sadece
- 1 yıl
zaten sizin bu sacmaliginiz yuzunden genclerimiz okumayi birakiyor, yok ozgur olamicaksin boyle boyle derken cocuklar erken yasta calismaya basliyor okulu birakip. ne saniyorsunuz siz hersey parayla mi?
kisaca senin dedigini yapacak olursam, off ben resit olunca ozgur olamicam demekki diyerek 3-4 sene once benim calismaya baslamam gerekiyodu ozgurluk kazanmak icin, cidden komiksin.
- 1 yıl
üzgünüm benim evimse benim kuralları beğenmeyen gidebilir. Tabiki benden izin alacak , demokratik olmak zorunda değilim. Eğer özgür yaşamak istiyorsan kendi yoluna gitmekte özgürdür.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap ailene söyle. Onlara o güveni ver. Ben 27 yaşındayım. Ama ailem aşırı katı bir aile. Ancak her ne yaparsam yapayım direkt anlattığım için bana güvenirler ve sorgulamazlar bile bu kız bunu neden yapmış diye. Çünkü öncesini bilirler. Bu yüzden ailenize dürüst olun. Eğer çok karşı olurlarsa da popon yemediği şeyi yapmayın bi zahmet.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canııımmm, bu ne tatlı bir dert ya! 😊 26 yaşında hâlâ anneden izin almak... Bence biraz fazla korumacılık var gibi. Tabii anne yüreği işte, sevgilisiyle buluşuyor diye hala içi rahat etmeyen anneler tanıyorum. Sana özel alan çok önemli, sen artık yetişkin bir kadınım diyebilmelisin! Anneni kırmadan bu “özel alan”ı ona nazikçe anlatabilirsin. Kendi kararlarını almak, insanı güçlendiriyor cidden. Peki, annenle bu konuyu daha açık konuşmayı düşündün mü, yoksa vaziyeti böyle mi idare ediyorsun? 🦋💙
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
76Cevap
1 yılİzinlik bir durum yok artık ya mervelere de çık git
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılçocuk değilsiniz ne izini
10 Yorumla
1 yılArtık eskisi gibi ortam iyi değil. Bir anne ile bir kızı arkadaş gibi olmalı benim gözümde ben annem ile herseyimi paylaşırım. Gideceğimi haber veririm ki anne içgüdüsü olarak merak etmesi çok normal ben bile bu yaşımda arkadaşlarım ile bulunurken şununla buluşacağım bilgin olsun diyip çıkıyorum aslında zor değil sadece saygı diye düşünüyorum. Çünkü gelecekte herkes ektiğini biçiyor.
00 Yorumla
1 yılAilene karşı Dürüst ve dosta yaklaş gerçek dost ailedir
Arkadaş her zaman Aile ile aradaki koparan tiptir
Dönüp baktıgında onların ailesine ve aralarındaki bağa gerçekten mide bulandırıcı
Bence ailene dostça ve arkadaşça yaklaş
Yaşadım yani Yaşamanı istemem tavsiyedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla sana kendimden örnek vereyim ister dinle, ister kulak arkası yap.
Ailem çok kontrolcu ve baskiciydi. Univde dahi erkek arkadaşım olmadı. En ufak ilgiyi aşk sandim kapıldım saçma sapan insanları takinti yaptım çünkü gerçek bir ilişki nasıl olur bilmiyordum. Kendi dünyamın dışına çıkamamış, aman elalem ne der babam annem ne der diye yaşamıştım.
Şu an 30 yaşındayım bekarım, aile evindeyim, talibin t si yok diyeceklerim bu kadar. Sen ailenin sözünden cikmamaya devam et, turşunu kurarlar yakında.
12 Yorumla
Soran1 yılCanım anlayabiliyorum ama karsi gelemiyorum tartişsamda kavga da etsem değişen bir şey olmuyor benim ailem hep kısıtlayici ve anneme göre bir erkekle buluşmak ayıp bir şey ve görüşmek için evden çıkamadıgimi karşımdakine dediğinde benimle konuşmayı kesen oldu ve hadi zar zor izin aldım diyelim net yani yarım saate dön gel diyor
Cevap sahibi1 yılSen annenle evlisin, önce ondan bosan.
Gizli Üye(36-45)1 yılBen kırk yasindayim ve anneme hala ne yaptığımı ne yapacağımı soylerim hatta evli eken başka bir adama aşık oldum onda bile anneme söyledim. Aldatirsam bile söylerim. Anneme tepefonumun navigatsyon sistemiyle benim nerde neeye gittigimi görür. Ben yükledim zaten. Yani hayyatta yanlışta yapsam hatada edecek olsam anneme soylerim. Annem kizsada söylerim.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Eylülgns2 yooo niye ayrilayim dursun ödesin kirayı elektrigi. Zamanında beni çok üzdü kendimden başka kimse seni mutlu edemez. bir erkeğe takılıp kalmak kayıp.
1 yılboş ver aileni gizli yap millet gizli neler neler yapıyor hayatına bak eve gelince alışveriş yaptım yalanı uydur işte sonuçta takip eden yok aileden seni nereden bilcekler boş ver herşeyi söyleme ailene
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılPara alan emir alır. Ailenle birlikte yaşıyorsan kaynaklarını kullanıyorsan eve kira ödemiyorsan onların himayesi altındasın demektir. Onlar da kendinde bu hakkı bulurlar.
Bu sistemde sorun yaşıyorsan bir şeyleri değiştirmen lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O yaşa kadar getiren seni Annendi tabiki izin alacaksın özgürlükle hiç bir alakası yok yaşlada ben yanlış buluyorum Annenden izin almanı doğru buluyorum başına bişey gelse Allah korusun ilk onlar yanar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılbence de bilmesi gerekenleri bilsin ama zamanı gelince ve kimseyi tanımadan güvenme sevgilinden için annen bile olsa her şeyini bilmesine gerek yok bazı şeyler özel olmalı 26 yaşın agelmişsin sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılAskm yalan konuşamıyorum içim rahat etmiyor ben isterim ki annemin onayı ile ilerleyeym benim yanımda dursun bilsn yani
- 1 yıl
bebeğim yalan söyleme tabiki yalan söyle demiyorum kesinlikle anneni kandırma ne olursa olsun ama her şeyini dökmene de gerek yok bence en azından gereksiz şeyler için , yani biraz çelişkili bir durum bende bazen kararsız kalıyorum diyorum ki her şeyimi söyleyim bazen de bilmesin ama senin için tehlike arz etmeyecekse yani biraz tercih meselesi o an , ben mesela annemden bir şey saklasam annem hissediyor ve hemen söylüyorum o yüzden bir şey saklamıyorum ki en doğrusu bazen bu olabiliyor için rahat eder gizlin saklın olmaz anne sonuçta her şeyini de bilebilir ama senin de özel hayatın olmalı her birey gibi bağımlılık derecesinde de olmamalı çünkü annelerimiz her zaman her koşulda yanımızda olamayacak ihtiyaç duyduğumuzda ilk aradığımız kişi her zaman onlar ama her şeyin fazlası zarar derler burada dengeyi sağlamak önemli kendi kararlarımız ve kendi hayatımızda desteksiz durmak için bazı şeylerle biz mücadele etmeliyiz ve kesinlikle endişelendiği ve içi rahat etmediği için zaten en başta bilmeye hakkı var fakat sana rahatlık vermeyebilir koruma iç güdüsünden kaynaklı yani kendin tartmalısın kendi içinde en doğrusu içinden geleni yapmak 💕
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHaklılar ablacım güvendigin biriyse neden olmasın herşeyden izin almak zorunda değilsin hayatını onlar yonetmesin he fikrini alırsın ayrı ama uygulamak zorunda değilsin
012 Yorumla
Soran1 yılİşte benim görüşmem Tanımam lazım ki güvendiğim biri olsun mesajlaşarak Ben kime güvenebilirim ya da karşımdaki Bana nasıl güvenebilirsin ya da beni nasıl tanıyabilirsin
- 1 yıl
😅ablam güvenmek zamanla olcak bişi henüz yeniyse bulusman saçma tabi
Soran1 yıl1 aydan fazladır yetmez mi kuzum
- 1 yıl
😅yetmez ablam daha en sevdiğin rengi yemeği çiçeği kokuyu kaçta uyuduğunu kaçta kalktığını bilmeyen biriyle niye bulusasin
Soran1 yılCiddi misin acaba 😅
- 1 yıl
Çok ciddiyim 😅neden ki
Soran1 yılE nereye kdr şu an ki ilişkiler zaten cok hızlı biliyosn 3 ayda evlenen var biz daha bulusmadik
- 1 yıl
Ablam valla bak ben eşimle 1-1.5 Yılımız dolduğunda kaçma kararı aldık evlendik ilk bulusmamizda o zaman oldu ama ben eşim hakkında herşeyi ezbere bilirdim o zamana kadar kim onun hakkında ne sorsa bilirdim çiçek yemek tatlı sevmediği yemek koku zayıf yanları sen onu ne kadar tanıyorsun o seni ne kadar tanıyor bu önemli en azından hiç yoktan saydığım şeyleri bilmeli iki tarafta buluşmadan önce
- 1 yıl
Çünkü insan seviyorsa eğer hakkında herşeyi bilir kendinden daha iyi tanır bu evreye geldiyseniz neden olmasın buluşun tabi
Soran1 yılYa biz onları Biliyoruz zaten kuzum Hani yetişkin insanlarız sonuçta İki medeni insan gibi görüşmek tanışmak aileleri tanıştırmak ya da aile bireylerini Araya katmak zor olmamalı yani mesajlaşmak nereye kadar ki Ben bir şeyleri ilerletmeye bir kademe atlamaya çalışıyorum sadece hani benim ailem Ya da ben çok sevgili meselesi mi ilerletemem sevmiyorum çünkü hemen görüşeyim anlaşalım diyorum en azından Ailelerimiz bilsin ki içimiz rahat etsin daha rahat olalım
- 1 yıl
Hmmmm o zaman tabii kide ablam bir yerden sonra bu dediğin adımlar olmalı iki tarafta aynı fikirdeyse neden olmasın 🙂mutluluklar dilerim şimdiden yolunuz bahtınız açık olsun
Soran1 yılAmin Çok teşekkür ederim Senin için de öyle yani sizin için de söyle🌸
1 yılKaç yaşına gelmişsin ne izin alması izin almak ile haber vermek farklı şeyler tabikide haber vereceksin ama izin almak ne biliyim bu yaşta bence her şeyden haberdar etsen yeter.
10 Yorumla
1 yılaile evinde yaşıyorsan aile kurallarına uyuyorsun yaşın kaç olursa olsun :)) mantıklı mı? hayır. ama ailelerin genelde böyle bir mekanizması oluyor. ya konuşup orta yolu bulacaksınız ya da kendi evine çıkana kadar böyle mecbur :/ ben asla yalan taraftarı değilim.
14 Yorumla- 1 yıl
Sen izin alıyor musun?
- 1 yıl
@Zamanın_izinde aile evinde yaşamıyorum
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun? Tek mi kalıyorsun?
- 1 yıl
?
Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Kiz arkadaşlarin aptalca dusunuyo ozel tutmani isteyecek kadar aptal hemde Annenden birsey gizleme sakin
04 Yorumla
Soran1 yılGizlemeyorm ama oda izin versin bari onayı ile hareket edeyim
Soran1 yılDüşünmesini anlayabiliyorum ama ben de küçük değilim kendi hayatını kurmam gerekiyor bir şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYetişkin bir kadın olduğunu kendi sorumluluk alabilicek bilincine sahip olduğunu kendisine şunun jd eğer anlamıyor diyorsanız dinlemeyin dinlerseniz annenize hapsolmuş olursunuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/pdusSJWbjakArkadaşların haklı. Mervelere gidiyorum de git 😂
00 YorumlaHiç haber okuyor musun? Veya toplumdaki olaylardan haberin var mı? Annen aslında olması gereken gibi davranmış. Arkadaşların anlattığına göre seni doğru yönlendirmiyorlar
00 YorumlaDoğru her şey söylenmez. Mallıkta yapma da senin bu yazıdan bir halt yiyebilecek kişi izlenimi veriyor
01 Yorumla
Soran1 yılYapsaydım bu yaşıma kadar yapardım çok şükür hiçbir hatada yapmadım ne alkolüm nede sigaram nede mekan gezmelerim var isimden evime evden işe biriyim ve biriyle gorussem anneme hep derim ama 1 hafta öncesinden izin almaya çalışıyorum ama vermiyor verse bile yarım saati gecmiyo 1 kere izin verdi mi daha bir kaç ay benden izn bekleme diyor
1 yılHaklı herşeylerini özel tut. 26 yaşındasın aklın ve mantıgın yerindeyse izin almaz gerekmez.
12 Yorumla
Soran1 yılCanım ben bugün dışarı çıkıyorum Dedim de çıkamıyorum kiminle Nereye gidiyorsun Hadi kız arkadaşlarıma veriyorlar Tamam ona bir şey demiyorum ama erkek arkadaş dedim mi aslaa anneme göre bu ayıp bir şey ve bilirsin klasik elalem görür babana der
- 1 yıl
Hayatım özel olan herşeyi gizli tut. İnsanlar güzel şeyler mahfeder
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet almalısın en azından annen seni nereye gittiğini bilmek zorunda çünkü yarın öbür gün başına bir şey gelirse seni arayabilecekleri yerin neresi olduğunu bilmeleri lazım
18 Yorumla
Soran1 yılBnde söylemekten yanayım ama izin verse işte veya git yarım saate 10 dk diyo ya buluş gel
Cevap sahibi1 yılTamam sende açıklama yap anan tecrübeli dir kızı yanılsın istemez kız çocuğu büyütmek zordur anne olduğunda anlarsın şimdi değil
Soran1 yılAnnem biri görür diye korkuyor ve bir erkekler görüşmeyi ayıp buluyo
Cevap sahibi1 yılO zaman annenedeki sizin zamanınızda belki bu işler böyle değildi ama ben yarın öbür gün bir gelecek kuracağım insanı da tanımam lazım nasıl oturur nasıl kalkar bir şey yerken içerken nasıl davranır
Soran1 yılİşte bnde bunu diyorum tanımadan etmeden nasıl olacak bu iş
Cevap sahibi1 yılTamam işte bak annenin karşısına geçip bunu düzgün bir şekilde izah etmelisin yani annenin senin yanlış bir şey yapmadığına inanması gerekir
Soran1 yılBunu coook konuştum emin olabilirsin hele bi dur beni strese sokma kapat konuyu diyo
Cevap sahibi1 yılHahahaahah. Ana yüreği kıyamıyor o güzelliğin heba olmasına
1 yılİzin almak degilde sadece haber verirsin 26 yaşında çocuk degiliz
14 Yorumla
Soran1 yılAhh izin verse keşke bugüne kdr dedim de noldu yarım saati geçmesn diyo
- 1 yıl
Seni cok baskılıyorlar demekki anneni yumusatarak anlayıs göstermesini saglayabilirsin
Soran1 yılKaç defa konuştum bi bilsen biri görür babana der korkusu var
- 1 yıl
Görünmicek yerlerde gezin
Kızım 32 yasındayım babam bana küs evimi ıstedıgı yere taşımadım dıye :)))
14 Yorumla
Soran1 yılYani abla ne anlamam gerekiyor 😅
Soran1 yılEee oda izin versin ben çocuk değilim ki ama benimde hayatım var nereye kadar böyle söyler misin ayıp bir şey yapmıyorum birini sevdim haliyle görüşmek tanışmak vakit geçirmek istiyorum
- 1 yıl
Dua et de baban sana küs ölmesin yoksa çok sıkıntı çekersin
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yılYa izin değilde haber ver yaşla ilgili değil bu güvenligin için
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin seni kullanıp attığında annenin dizinde ağlamayacaksan izin almana gerek yok
05 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle kötü düşünüyorsunuz o zmn kimseyle gorusmeyelim tanışmayalim
- 1 yıl
Görüş ama aileni çiğneme
Soran1 yılAilemi çiğnemiyorm zaten sadece bana izin versinler onların onayı ile ilerlemek istiyorum o kadar
- 1 yıl
Muhâfazakar bir ailen varsa izin vermzler
Soran1 yılEvet öyleler düşünce olarak
1 yılAblam senin yaşındayken ben 22 yaşımdayken benden izin almak zorundaydı. İzin vermediğim hiçbir yere gidemezdi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Bence izin almana gerek yok buluşmak için sonuçta koskocamaaannn bir yaşın varrrr 18 yaşında değilsin 20 yaşında değilsin 26 yaşındasınnnn🤣😅😂🙄😊😁
00 Yorumla
1 yılBence bu konu hakkında detaylıca konuşmalısınız. Sen bir bireysin ve birini tanımak hakkın. Bu annenin destekleyebileceği bir konu olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet yaşın büyük ergen yaşta değilsin. Annenden izin almak zorunda değilsin. Arkadaşınla buluşacağını söyleyebilirsin.
00 Yorumla
1 yılSadece kız arkadaşın değil ben de diyorum, 18 yaş reşit yaşı biliyorsun değil mi?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anne ekonomik olarak bagliysan hatta calisiyor ama hala Anne evindeysen seve aeve o catinin altindaki kurallara uyacaksin
06 Yorumlaİzin almak iyi biseydir tabiki de hani annen sonucta nereye gittiğini bilmek zorunda dimi
07 Yorumla
Soran1 yılİşte izin verse zaten diyecegim onu
Soran1 yılBilmem erkeklerle görüşmek anneme göre ayıp veya babam birileri görür korkusu
Soran1 yılElalemi takan ben değilim zaten ama misal bir iki kişiyle görüştüm diye oda 1 sefer tabi olmadı onlarla ayrıldik annem böyle şeyleri görünce izin vermiyor işte ya da zar zor izin alırım mesela yarım saat der
Belirli bir yaştan sonra hala ailene danışıyorsan yapacak bişi yok
02 Yorumla
Soran1 yılEvet danışıyorum mecburum onlar benim ailem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşına gelmişsin aga ne izninden bahsediyorsun sadece gideceğin yeri söylesen kâfi
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef izin almam gerekiyor izin vermez ise çıkamam
- 1 yıl
Annem izin vermiyor siz gidin shjsjsjs
1 yılMaddi özgürlüğün elinde mi.. bu çok önemli çünkü
01 Yorumla
Soran1 yılEvet çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılÖnce savcılığa git, orada dava aç dava sonucunda hâkim izin verirse o kağıdı annen imzalasin öylece buluş bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYok artık. Yaşıtların evli çocuklu az daha.. bir de izin mi alacan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Sadece annenden değil benden de izin almalısın
10 Yorumla
1 yılkız arkadaşlarımla buluşmaya giderken annem boş boş gezme erkek arkadaş bul diyor ndndndndnfbf
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Süper ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKütüphaneye gidiyorum de git bulus KSNDİDJİDJDİFJDİJDİDJFİDNİDD ( DENENMİSTİR ) DKDJDKNDJD
10 Yorumla bu yaşta annenden izin mi alıyorsun? arkadaşların haklılar
00 Yorumla
1 yılHayır tabiikide hala 26 yaşında annenleysen sıkıntı zaten
00 YorumlaBen hiç izin almadım bugüne kadar yine de sen bilirsin jdfss
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılBen 30 yaşındayım bazı konularda izin alıyorum erkek halimle 😄
00 Yorumla
1 yılAlma izin ama bilgisi olsun bence insanlar kötü niyetli artık 🤭
00 Yorumlaİzin alinmamali. Ama maalesef haberleri olunca yakalanma ihtimali de olunca zor oluyor buluşmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOzel tutabilirsiniz. Herseyi aileye soylerseniz sizi onlar yonlendirir.
00 Yorumla Özel tutmalısın. Türk aile yapısı buna uygun değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 yıl42 yaşında annem duysa kolumu bacağımı kırar. Şaka değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnnen biliyor korkuyor tenhada kıstırıp şaparlar diye. Söz dinle sen de. İçine sinmiyorsa vardır bişey.
01 Yorumla
Soran1 yılTenyaha gidecek canım yok bende milletin içinde cafeye gidilir ki onu geçtim annem her tanışmak istediğime böyle oldu
Gizli Üye(18-24)1 yılEvliyim çocuklarım var boşandım ama hala anneme soruyorum arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim diye sen düşün gerisini 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürkiyede yasiyon. !! Sacmalayip durma o kadar haberde duyuyoz ilac atiyo tecavüz ediyo öldürüyo falan !!! Bulusma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana 18 den sonra ne yaparsan yap dediler ama bir fanusa alıştığım için ve istesem serbest olduğum için okyanusu keşfedesim gelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılAlmalısın tabii annen o senin kaç yaşında olursan ol
08 Yorumla
Soran1 yılİzin verse söylerim de işte izin vermiyo
- 1 yıl
Sana bir şey olacak diye vermiyor olabilir, güzelce anlat
Soran1 yılMesela izin versede yarım saati geçmesin diyo
- 1 yıl
Tamam işte bşr şeyler olmasın diye, sen bilirsin yinede ama en güzeli danışmak tabii, ya da söylemeden gitmek ama bir şey yapma
Soran1 yılCidden benim birini tanımak istemem vakit geçirmek istemem normal değil mi
- 1 yıl
Normal tabii ama o da seni düşünüyor inan, başına bir şey gelmesini istemiyor
Soran1 yılNe yapacağımı bilmiyorum
- 1 yıl
İnan bende ne desem bilemedim yani
Gizli Üye(25-29)1 yılAlmamalısın koskoca kız olmuşsun kendi kararlarını ver artık
13 Yorumla- 1 yıl
Sen çalışıyor musun?
Cevap sahibi1 yılEvet doktorum sen çalışıyor musun
- 1 yıl
Evet öğretmenim. Evli misin?
Gizli Üye(18-24)1 yılBen izin almıyorum haber veriyorum izini param yokken para versin diye alıyorum onun dışında kız erkek farketmez arkadaşımla buluşucam demek yeterli 😅
24 Yorumla
Soran1 yılYok işte bizimkiler kimdir diye sorguluyor hele erkek arkadaş olsun hayatta izin vrrmrz
Cevap sahibi1 yılSöyleme illa söyleyecem diyorsan önce kız arkadaşınla buluş sonra sevgilinle
Soran1 yılArkadasimi 1 saatliğine niye yoraym evlerimiz uzak baya çünkü
Cevap sahibi1 yılYormazsın buluşma ayarlamış olursun aradan çıkmış olur
1 yılÇocuk değilsiniz böyle yaparsanız aileniz bilinçaltında büyüdüğünüzü anlamaz. Birey olduğunuzu gösterin artık
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl göstericem işte
- 1 yıl
İstemediğin şeylere hayır diyerek başla. çok sancılı ama atlatman gereken bir süreç. Biraz küsecekler sonra unuturlar. Sonuç özgürlük
Soran1 yılAnnem manipülasyon yapiyo bende vicdanen rahat olamıyorum
- 1 yıl
İşte tam olarak kırman gereken nokta burası. Sen de farkındasın ne güzel. Geriye adım atman kalmış
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru demiş arkadaşın cunku anneler öyledir aklına kotu seyler gelir
00 Yorumlabende aynı durumu yaşıyorum ama nişanlım olması farkıyla hem izin almayı geçin bazen normal hava almanıza bile karışan ebeveynler olabiliyor
00 YorumlaNe yaparsan yap ailene haber vermeden hiçbir şey yapma seni nerede arıyacaklarını bilsinler.
04 Yorumla
Soran1 yılBenimde istediğim bu izin almak yerine bilgi vereyim hem benim içim rahat olsn hemde onayları olduğunu bileyim
Soran1 yılİşte ben de onu diyorum izin alayım gittiğim yerin bilgisini vereyim En azından İçimiz rahat olsun Ben de diyeyim ki benim annemin onayı ile gittim Ama yok izin alamıyorum Alsam bile Bak şöyle bir şey var 10 dakika 20 dakika yarım saat kal gel diyor ve gittiğimde de Arıyor gel artık diye
Bencede artık cocuk degilsin hata yapmakda insanın dogasında olan birsey
13 Yorumla- 1 yıl
Benden.. sana.. gelene...
Karşılık.. verir.. misin.. lütfen
Şimdiden teşekkürler 😎👍 - 1 yıl
Takibi diyom
- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 26 yaşında sevgilimle buluşmak için annemden izin mi almalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler