Kadınlar Konusunda Başarısızım?

25 yaşındayım, iyi bir fiziğim, kendi şirketim ve c4 marka bir aracım var. Hayatımda tek sevgilim 17 yaşımdayken oldu o da 1 ay ve hiç ötesini yaşamadım yatak maceraları vesaire.

Sorunuma geçmeden önce kadın arkadaşlardan rica ediyorum "Aman canım olmayıversin" gibi saçma yorumlar yapmayın siz kadınsınız kafanızı pencereden uzatıp "yok mu beni dürten" diye bağırsanız 500 erkek koşmaya başlar pencere altına.

En çok canımı sıkan nokta ise ben herşeyi yaptım. Dans kursları olsun, arkadaş ortamı olsun, enstrüman kursları, dil kursları, aşçılık kursu yani hemen yafta yapıştırmadan dinleyin bu sadece umudumu kaybettiğimin ilanıdır.

Herhangi bir kadına karşı nefret beslemiyorum aksine kadınları hala seviyorum enerjik canlılar. Veya seçimlerinden dolayı onları yargılamıyorum belki aşırı nazik oluşum feminen geliyor olabilir ama bu da benim doğalım.

Diğerleri gibi "Bana bakmayıp gidip elin canısı oluyorlar" diye de haykırmıyorum içini bilemem o kekonun veya ne kadar eril olduğunu.

Dediğim gibi erkek hemcinslerim sizlere başarılar ben ticaret ve paraya odaklanıyorum. Instagram hesabımı da kapattım zaten date bile gelen yok gereksiz bir mecra

Kadınlar Konusunda Başarısızım?