Bir kızla konuştuğum zaman aşırı üzerine düşmemeye çalışıyorum. Mesajlarına anlık cevap verdiğim anlar oluyor, yani ilgimi göstermeyi seviyorum.
Ama bazen işte oluyorum veya isim var deyip sonra konuşalım diyorum. Yani bir abaza gibi yedi yirmi dört üstüne düşmemeye çalışıyorum.
Buluştuğumda çiçek alıyorum. Dertlerini sıkıntılarını dinlemeye çalışıyorum, sözünü kesmemeye çalışıyorum. Başka kadınlara bakmıyorum yanlarında, soğuk biri olmamaya da çalışıyorum.
Ama sonunda üzülen yine ben oluyorum. Beklenti içine girmemek istiyorum. Ama beni derinden etkiliyor bu durum, çünkü gerçekten hoşlanıyorum. O insana göstermesem de aslında isim var dediğimde bile açıp resimlerine bakıyorum. Kafamda surda şunu yaparım, şuraya götürürüm burayı sever gibi planlar yapıyorum.
Kızlara kötü davranmak iyi bir şey değil, böyle ilişkilerde de mutlu olan insan görmedim. Ama ne yapmak lazım bilmiyorum. Benim hatam nedir? Kadınlar neden onlara uzatılan eli görmezler?
Her kadın beni sevecek diye bir kural yok. Beni sevmek iman şartı değil ama niçin böyle oluyor? Gülerken gözlerimin içinin gülmesi mi bir kadını rahatsız ediyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer