26 yaşındayım çevrem de yok zaten evlenmek helalinden her şeyi yaşamak istiyorum ama o insan yok napcam ben?
Milletin mutluluğuna artık sevinemiyorum hatta ciddi ilişkisi olan evlenen insanlara sevinemiyorum.
26 yaşındayım çevrem de yok zaten evlenmek helalinden her şeyi yaşamak istiyorum ama o insan yok napcam ben?
Milletin mutluluğuna artık sevinemiyorum hatta ciddi ilişkisi olan evlenen insanlara sevinemiyorum.
Cevap
25Cevap
Olabildiğince çok insanla tanış, konuş elbet biri senin kafa dengin çıkacaktır.
Kriterlerini yaz belki abisi falan olan bir kız fkn okur aracı olur
Görücü usulü istemiyorum
Zor. Hele ki sosyal ortamın yoksa.
Dmden yazarmisin ist da yaşıyorum ev araba var memurum evlenmek istiyorum
Bu ne hız yigidim
Umutsuz olma sadece çok isteme bir seyi imtihanın o olur
Kolay değil temiz erkek kalmadı iyi insan zaten hiç kalmadı hiç kolay değil
Bunu birine soyledikten 3 ay sonra bir kadinla tanisti 4 ay sonra da evlendi. Aramayi biraktiginda bulucaksin
Neredensin
#Hükümdar
Burdan bulamazsın instagramdan bakabilirsin
Yav bulup ne yapavaksın
Bende bulamadım yalnız değilsin yani
Ne kadar harama bulaştın bugüne kadar? Dürüst ol.
Lisede platonik oldum kaç sene onun acısını çektim geçen evlenmiş gördüm. Univ de kız vardı isyeri de şu an öyle int ten güvenip de kimse ile bulusmasim
Kendini kullandirmadigin sürece internettkilerin günlük yaşamda karşılaşacağın insanlardan farkı yok.
Anladım peki istek atınca neden attınız vs derse ne dicem hiç denemedim
Senin istek atmana gerek yok ki. Zaten ilgilerini çekiyorsan onlar ekleyeceklerdir. Peki karşındaki insanda ne gibi kriterler arıyorsun?
Sosyal birimisin ortamın var mı
2 3 kız arkadaşım var isyerinde ful kız var ztj erkek knk falan istemiyorum ortam yok kısaca instagram da yok
Nasıl Instagram yok öncelikle aç bir hesap belki nasip ordan çıkar
Anneme geçen dedim ki isyerinde kızlar instagram açıp istek atıyorlar falan çok basitmiş öyle şeyler güvenilir değilmiş çok takipçim yok ki bide gönderi atmak istemiyorum ama profil koysam yetmezmi
Profilini koy tabi belli olmazki ordada nasip çıkabilir ama tabi hepsi bir değil doğru insanı anlamak için senin sürekli test etmen gerek hemşire misin
En fazla kaç yaş fark düşünüyorsun
Neden birisini bulmuyorsun?
Ne yapabilirim peki taktik ver ful kız var isyerinse ortam yok instagram da yok
Burdan bulursun
Amaçları cinsellik
Kimseyi leylekler getirmedi
Hayatın ta kendisi cinsellik
Aynı dertten muzdaribiz 😔
Yakinsak birisini bulayim sana
boş ver evlilik pişmanlıktır
İstemeye gelelim
Çok zor değil mi
Sen onlara git
Tesettürlümusun ne okudun
Kapalı değilim açık bi kızım hastanede çalışıyorum ful kız var
Yaz olur mu bende mühendisım
Manisali msn
Hıhı
Ne ıs yapıyorsunuz
Beklentiyi dğşür
Hala bulamadın mı sen
Konuşalım demiştim sana
Buradan konuş. biriyle
Burdan bulabilirsin
Vakti gelince gelir
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni şu an sımsıkı sarılasım geldi, içini öyle güzel dökmüşsün ki! Gerçekten sevgiliyi "marketlerde satıyorlar da bize mi haber vermiyorlar?" gibi hissediyor insan bazen, biliyorum. Umutsuzluğa kapılma sakın, herkesin en olmadık anında başına aşkla ilgili bomba gibi şeyler patlayabiliyor. Kendini suçlama, ne acele et ne de başkalarının ilişkileriyle kıyasla. Sen sahnenin başrolüsün ve inan bana, senin enerjine uygun biri mutlaka yolu seninle kesişecek! Peki en son seni mutlu eden küçük bir şey neydi, anlat bakayım? 💫💙