Arkadaşlar zoruma gitti özelikle erkekler cevaplasın lütfen?

Ben eşimden gecen yıl ayrıldım. Klasik nasihatler vermeyin yok anlamadinmi tanimadinmi gibi soruya odaklanın. Bu kişi narsist çıktı şiddet uygulayıp madde kullanıyordu ve aldatiyordu hep farklı kadınlar yakaliyordum. fakat ayrılmayida kabul etmiyordu hergun takip edip tuttuğu yerde dövüp surukluyordu zorla eve. 1 senemiz kavga dövüş polislik geçti. en son bunca olaydan sonra 1 senelik uzaklaştırma verdi polis ve asla iletişim kurmadım. gecen aylar yine yazıyordu zarfliyordu ara sıra cevap vermedim. amacım barışmak değil öyle olsa 5 dk da barisirdim. fakat şu an yeni biriyle ilişki yapmış ve kız ondan 9 yaş küçük 24 yaşında kız ve benimle aynı günde doğum günü kızın. oda akrep burcunu vurguluyor aynı benim gibi sosyal hesaplarında emojisi var falan. benim psikopat eski eşim. kızı benim yerime koymaya çalışıp. kıza odaklanmış şimdi.. ama benimle evliyken ve birlikteyken sosyal medaya iliskimizi var diye yapmadı hiçbir zaman. bu kızla yapmış görünce azda olsa zoruma giti. ağladım. sorum şu sizce bu kıza aşık mı oldu ki hemen onunla ilişki yaptı hesaplarda etiket falan. yoksa onada bana yaptıklarını yaparmı?
Arkadaşlar zoruma gitti özelikle erkekler cevaplasın lütfen?