Aşk İlişkileri Eşim telefonunda bir e ticaret sayfasından kadın pantolonu ve kadın swwetine bakmış sizce aldatılıyor muyum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çok mu evhamlıyım ya Güncellemeler1 yıl Ya bana alabileceği ürünler değil ben tesettürlüyüm ve 40 yaşındayım baktıpı ürünler daha genç kadınlar için Eşim telefonunda bir e ticaret sayfasından kadın pantolonu ve kadın swwetine bakmış sizce aldatılıyor muyum? Cevapla Telefon Soruları Aldatma Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Kadın mankene bakmıştır o kime alacak bakmazlar ki ona 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir mankeni beğendi belki Yorumla Seniorrrrr 1 yıl Yani ben de yapıyorum öyle çünkü 😂 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ne aldatılması anneler günü geliyor sana alacak hediye 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Yok yahu cidden öyle bir şey değil Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Yahu öyledir Yorumla Soran 1 yıl Bana 17 yaş koz kıyafeti mi alacak çok komik basit bir sweet baktığı şey Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Aldattığı kız 17 yaşında mıdır diyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yani ihtimal Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Oha çüşş yuh hayvan Yorumla Soran 1 yıl Aldattı demiyorum ama ihtimal var diyorum olama Z mı sence Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Bilmiyorum ki sen tanıyorsun kocanı ben değil Yorumla Soran 1 yıl Benim sorunum o kimseye güvenmiyorum kocama da Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Daha önce aldattı mı veya yakaladın mı başkalarıyla konuşmasını falan Yorumla Soran 1 yıl Kesin kanıtlanmış bir durum olmadı ama gecenin bir vakti Facebook tan yanlışlıkla bana yazmıştı birine yazayım diye heralde ama asla kabul etmedi bunu Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Ben de bilmiyorum işte Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Sen gözünü açık tut Yorumla Soran 1 yıl Bir de bakışmalarını yakaladım kadınla Yorumla Soran 1 yıl Açık tutaam ne yapan yapar Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Sıkıntı var gibi Yorumla
Gardenya3487 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evhamlanabilirsiniz bence ne işi varmiş o urünlerle. Trans olmak istiyorsa başka tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ilk defa aldatılmıyorsundur. whatsapp arşivine ya da twitter aramalarına inst aramalarına falan baksan anlarsın 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Arşive nasıl bakacam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl whatsapa girince mesajların olduğu ekranda en üstte yazar ekranı yenile gibi kaydırınca Yorumla Soran 1 yıl Hım sağol da watsapı hep ortada açık onu yapamaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl abla çok safsın he bu arada Yorumla Soran 1 yıl Aaa niye ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hep sana alacak hali yok metresde birşeyler bekliyo biraz anlayışlı olun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl He he Yorumla
Yutfiyutre Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Hesap sor abla deki niye yapiyorsun sen ne alaka falan biraz sertçe sor ağırlığını anlarsın daha ileri giderse eşin aile büyüklerine bildirirsin 0 0 Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl sana alacaktır onu ya 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Değil bence Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sen pantolon giymiyor musun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Giyiyorum da hediye olarak pantolon mu alacak çok saçma Yorumla Birrgariban 1 yıl Belki öyle düşünmüştür. Sadece baktı diye aldatma olarak yorumlanmaz Yorumla Soran 1 yıl Öyle yani de evhma düştü içime Yorumla Birrgariban 1 yıl Kocan san karşı nasıl Yorumla Soran 1 yıl İlgili genelde Yorumla Birrgariban 1 yıl Duygularına önem verip, mutlu olman için çabalıyor mu Yorumla Soran 1 yıl Evet genelde Yorumla Birrgariban 1 yıl tkp isterim. sorularım var Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Belki de senin için bakmıştır 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Değil ya mümkün değil sıradan bir sweet hediye alınacak bir şey değil ve sıradan pantolon Yorumla Soran 1 yıl Ve 17-18 yaşlarındaki kızların giyeceği şeyler Yorumla Sitemkarım 1 yıl Yeğeni felan varsa belki onlar için bakmıştır Yorumla Soran 1 yıl Yok canım onlara almaz Yorumla Sitemkarım 1 yıl Kaç yıllık evlisiniz? Yorumla Soran 1 yıl 15 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Daha önce hiç şüphelerin oldu mu? Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Sana bakmış olamaz mı? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok olama Z Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Kapalıyım ben baktığı kıyafetler açık genç kızların giyeceği şeyler ben 40 yaşındayım Yorumla Sormalarageldik 1 yıl O zaman geçmiş olsun 👋 Yorumla Soran 1 yıl Sağol ya Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Kesin mankene bakmıştır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sana takmis boynuzu. kac yildir evlisin 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. çok evhamlısın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Galiba Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. korkma 0 18 Yorumla S93S94 1 yıl sen kapalı mısın Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla S93S94 1 yıl giyimin harikaymış Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla S93S94 1 yıl ewli kadın kapalı giyinmelikıymet bilene Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla S93S94 1 yıl kç senedir ewlsnz Yorumla Soran 1 yıl 15 Yorumla S93S94 1 yıl baya olmuş maşallah maşallah Yorumla S93S94 1 yıl gizliden çıksana Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla S93S94 1 yıl arkadaşlık olamaz mıKS den birini tanımak istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür edeeim burada yeterince arkadaşın vardır bence Yorumla S93S94 1 yıl inan ki sen gibisi zor bulunurama hiç yokhepsi boş kişilierdir Yorumla S93S94 1 yıl yüzde 5, yüzde 10 gibi bir arkadaşlıkikimize de yeter.. Yorumla S93S94 1 yıl ewli kadın saygıyı daha fazla hakk eder Yorumla S93S94 1 yıl nslsnzzzarkadaşlık mümkün mü Yorumla S93S94 1 yıl cane bakk yaaa Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana bakmıştır 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hayır olamaz öyle hediyeler almaz bana ben tesettürlüyüm ve 40 yaşındayım baktıpı daha genç kıyafetleri Yorumla bronze231 1 yıl seni genç görmek istiyor olabilir. evde tesettür olmaz ayrca Yorumla Soran 1 yıl @bronze231 yok evde tesettürlü değilim zaten Yorumla bronze231 1 yıl evde seni daha genç ve çekici görmek istiyordur Yorumla Soran 1 yıl @bronze231 hımmm onun için neden böyle bir şey yapsın söylesin bana Yorumla bronze231 1 yıl kendisi beğenmek istemiş olamaz mı Yorumla Soran 1 yıl @bronze231 hiç yaptığı bir şey değil asla yapmaz Yorumla bronze231 1 yıl gizli olmasan yazarım ama Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Yaw susunnn Yorumla bronze231 1 yıl kızdı güzellik Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Senin için bakmış olamaz mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır olamaz öyle hediyeler almaz bana ben tesettürlüyüm ve 40 yaşındayım baktıpı daha genç kıyafetleri Yorumla Uhtred_7 1 yıl Anladım bişey diyemem o zaman Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aldatır 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. belkide sana alacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl mankenı begenmıstır 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 40 yasındaysan seksı bıraz arttır adam rahatlasın Yorumla Soran 1 yıl O arttırsın onun sorunu var benim değil😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl adamı azdırmazsan dısarı bakınır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kadın mankene bakmıştır o kime alacak bakmazlar ki ona
Olabilir mankeni beğendi belki
Yani ben de yapıyorum öyle çünkü 😂
Ne aldatılması anneler günü geliyor sana alacak hediye
Yok yahu cidden öyle bir şey değil
Yahu öyledir
Bana 17 yaş koz kıyafeti mi alacak çok komik basit bir sweet baktığı şey
Aldattığı kız 17 yaşında mıdır diyorsun
Yani ihtimal
Oha çüşş yuh hayvan
Aldattı demiyorum ama ihtimal var diyorum olama Z mı sence
Bilmiyorum ki sen tanıyorsun kocanı ben değil
Benim sorunum o kimseye güvenmiyorum kocama da
Daha önce aldattı mı veya yakaladın mı başkalarıyla konuşmasını falan
Kesin kanıtlanmış bir durum olmadı ama gecenin bir vakti Facebook tan yanlışlıkla bana yazmıştı birine yazayım diye heralde ama asla kabul etmedi bunu
Ben de bilmiyorum işte
Sen gözünü açık tut
Bir de bakışmalarını yakaladım kadınla
Açık tutaam ne yapan yapar
Sıkıntı var gibi
Evhamlanabilirsiniz bence ne işi varmiş o urünlerle. Trans olmak istiyorsa başka tabi
ilk defa aldatılmıyorsundur. whatsapp arşivine ya da twitter aramalarına inst aramalarına falan baksan anlarsın
Arşive nasıl bakacam
whatsapa girince mesajların olduğu ekranda en üstte yazar ekranı yenile gibi kaydırınca
Hım sağol da watsapı hep ortada açık onu yapamaz
abla çok safsın he bu arada
Aaa niye ki
Hep sana alacak hali yok metresde birşeyler bekliyo biraz anlayışlı olun
He he
Hesap sor abla deki niye yapiyorsun sen ne alaka falan biraz sertçe sor ağırlığını anlarsın daha ileri giderse eşin aile büyüklerine bildirirsin
sana alacaktır onu ya
Değil bence
Sen pantolon giymiyor musun
Giyiyorum da hediye olarak pantolon mu alacak çok saçma
Belki öyle düşünmüştür. Sadece baktı diye aldatma olarak yorumlanmaz
Öyle yani de evhma düştü içime
Kocan san karşı nasıl
İlgili genelde
Duygularına önem verip, mutlu olman için çabalıyor mu
Evet genelde
tkp isterim. sorularım var
Belki de senin için bakmıştır
Değil ya mümkün değil sıradan bir sweet hediye alınacak bir şey değil ve sıradan pantolon
Ve 17-18 yaşlarındaki kızların giyeceği şeyler
Yeğeni felan varsa belki onlar için bakmıştır
Yok canım onlara almaz
Kaç yıllık evlisiniz?
15
Daha önce hiç şüphelerin oldu mu?
Sana bakmış olamaz mı?
Yok olama Z
Niye
Kapalıyım ben baktığı kıyafetler açık genç kızların giyeceği şeyler ben 40 yaşındayım
O zaman geçmiş olsun 👋
Sağol ya
Kesin mankene bakmıştır
Olabilir
Sana takmis boynuzu. kac yildir evlisin
Boşan hemen yazık etme kendine
Diğer manitasına hediye alacaktır.
Ya nedim şimdi benyaa😔
çok evhamlısın
Galiba
korkma
sen kapalı mısın
Neden
giyimin harikaymış
Nasıl yani
ewli kadın kapalı giyinmeli
kıymet bilene
Teşekkür ederim
kç senedir ewlsnz
15
baya olmuş maşallah maşallah
gizliden çıksana
Neden ki
arkadaşlık olamaz mı
KS den birini tanımak istiyorum
Teşekkür edeeim burada yeterince arkadaşın vardır bence
inan ki sen gibisi zor bulunur
ama hiç yok
hepsi boş kişilierdir
yüzde 5, yüzde 10 gibi bir arkadaşlık
ikimize de yeter..
ewli kadın saygıyı daha fazla hakk eder
nslsnzzz
arkadaşlık mümkün mü
cane bakk yaaa
Sana bakmıştır
Hayır olamaz öyle hediyeler almaz bana ben tesettürlüyüm ve 40 yaşındayım baktıpı daha genç kıyafetleri
seni genç görmek istiyor olabilir. evde tesettür olmaz ayrca
@bronze231 yok evde tesettürlü değilim zaten
evde seni daha genç ve çekici görmek istiyordur
@bronze231 hımmm onun için neden böyle bir şey yapsın söylesin bana
kendisi beğenmek istemiş olamaz mı
@bronze231 hiç yaptığı bir şey değil asla yapmaz
gizli olmasan yazarım ama
Yaw susunnn
kızdı güzellik
Senin için bakmış olamaz mı
Hayır olamaz öyle hediyeler almaz bana ben tesettürlüyüm ve 40 yaşındayım baktıpı daha genç kıyafetleri
Anladım bişey diyemem o zaman
Boşa
Aldatır
belki sana alacak
belkide sana alacak
mankenı begenmıstır
40 yasındaysan seksı bıraz arttır adam rahatlasın
O arttırsın onun sorunu var benim değil😄
adamı azdırmazsan dısarı bakınır