Gizli Üye(25-29)+1 yılYasadigin durum zor benzeri bir hikayeden seni anlayabiliyorum senin için şu an şart zor özellikle çalışmamış olman artı çocuk olması boşanmamak gereken etken herşeye mecbur kalıyorsun seni benzeri olayı yaşadığım için hala da yaşıyor olduğum için çok iyi anlıyorum esinle bence konuş ben bu duruma benzer şey gördüğümde yüzüne vurdum farkında olduğunu bilsin diye en azından görsünler ve ayrilmicak olsan bilebosanma korkusu ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGebelik, düşük riski olmadığı sürece cinselliğe engel bir durum değildir. Ayrıca sabretmek ve sana özel kalmayı tercih edemeyecek kadar karaktersiz ise ondan koca da olmaz baba da.. yarın bir gün başka kadın için seni de çocuğunu da bırakır. Geçici heves olması onu masum yapmıyor, kendini kandırma aynı nefis sende de var ama sen yapmıyorsun
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni karnında sizin bebekleriniz varken aldatan adam yarın bi gün sen onları sabahın köründe okula hazırlarken başkasının evinden sabahın yedisinde gelir o zaman görürsün. Bir de yanıt verenlere atarlanmışsın ablacım kocana kız önce :(
00 Yorumla
+1 yılGelip geçici bir heves olsa da, olmasa da aldatması yanlış ama hamilesiniz diye onu seksten mahrum bırakmanız da yanlış. Ah şu cehalet… Hamileyken seks yapılır. Hatta hamileyken seks yapmak doğumu da kolaylaştırır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖf hamilelik sekse engel değil bacım düşük ya da riskli gebelik olmadığı sürece ben doğuma bile seksten sonra abdest alıp gitmiştim kendinizi böyle şeylerle avutmayın senin zaten ayrılmaya gönlün yok ki affedeceksin her halükarda
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın direk geçici olsa ne olacak.. zaten başkasına bakacak kadar karaktersizmiş.
10 Yorumla
+1 yılYa arkadaşım Siz gerçekten neyin kafasını yaşıyorsunuz Sonuçta ortada bir aldatma var mı var bitti. Bunu daha neyini tartışıyorsunuz ki anlamadım yani ya da tartışıyoruz hadi diyelim ki masum tamam hadi diyelim ki sen bunu bir şekilde affettin Tamam Affet bunu bugün yapan Yarın bir daha yapmayacak mı Ya arkadaşlar saf düşünmeyin çok saf duygularla hareket ediyorsunuz fakat insanlar sizin gibi saf değil işte buradaki saf derken hakaret anlamındaki değil yanlış anlama yani herkes Sizin gibi temiz düşünceli değil Lafım sana değil herkese
30 Yorumlaİyi de her nolursa olsun göz yumulacak bir şey değil ki bu. Hamilesin diye dışarıya gitmesini normal bir şeymiş gibi lanse ediyorsun. Hamilelik riskli değilse cinsellik yaşanabilir, onun cinsel ihtiyaçlarını şimdi de karşılayabilirsin. Seks olmasa bile sevişme vs bi şekilde tatmin edebilirsin eğer konu onun yüksek libidosunu dizginlemekse. Ne yani sen ihtiyacını karşılayamıyorsun hamileliğin boyunca o kız karşılasın sen doğurduktan sonra tekrar mı eskiye dönüş? Bence ilk dönüp de kendine bak, kendini sorgula. İkinizin de kendinde düzeltmesi gereken çok şey var
116 Yorumla
Soran+1 yılkıza boşaltsana beni demiş
Soran+1 yılbilemiyorum artık yani cidden napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Kız ne demiş buna karşılık
Soran+1 yıl@Highlibidox git karın yapsın ondan iste demiş eşimde hayır ben senden istiyorum demiş
- +1 yıl
Biz gibi bekarlar varken, niye evlileri bulurlar anlamıyorum
Soran+1 yıl@Highlibidox kızında sevgilisi varmıs zaten
Soran+1 yıl@TemizMan kızda yüzz vermesin o zamann
- +1 yıl
İlginç bi döngü
Soran+1 yıl@TemizMan kız kuyruk sallamasa eşimin zaten o kızın peşinde oldugu felan yokk
Soran+1 yıl@TemizMan durumu yok ki bi evimiz bile yok kaynanamın evinde kalıyoruz ama alıcağı paralar var tabi
Soran+1 yıleşim kızla seks yapmamış
- +1 yıl
O kızdan istediğini sen yapmıyor musun ondan mı bu acaba
+1 yılGelip geçici olunca ne fark ediyor boynuzu yemişsin hâlâ boşanmak istemiyorum diyosun
85 Yorumla
Soran+1 yıleşim pişmandır belki ne biliyosun
- +1 yıl
Pişman olunca yaşanan şey değişiyor mu? Aldattı mı aldattı
Soran+1 yılya evette benımle yapamadıgı bişeye yenik düşmüş napim boşanayım mı sevıyorum ben kocamı ya boşan demek kolay tabi çalışmıyorum henüz bi evimiz bile yok kaynanamda yasıyoruz ikiz bebeklere hamileyim nasıl boşanayım
- +1 yıl
Her halükarda anlayıp kocana hak verip boşanmayacaksan gelip geçici mi diye niye soruyosun kuma da getirse sen bu kafayla boşanmayacaksın nasılsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, neden senin eşinin aklını çelsin ki konuşuyorlarsa bu ikisinin suçudur suç tek taraflı arayamazsın, Eşinin beyni yok mu doğru düşünemiyor mu Yakınlaşmışlarsa bu ikisinin suçudur ki eşin bir çocuk bekliyor demek ki ikisi birlik oldular. Sen nasıl bir kadınsın hem aldatılmışsın kocan semi aldatmış tüm suçu karşı tarafta arıyorsunuz o kızla yapmasaydı başkasıyla yapardı ayrıca Bir kez seni aldattıysa yine yapar git çocugu aldır seni aldatan birisinin çocuğunu neden taşıyorsun sende bir dengesizlik var kızım aklını başına topla mantıklı bir kız ol
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zorlukta eşini aldatması ve bu durumun senin hamileliğinde gerçekleşiyor olması da garip, bu durum onun içinde olan bazı şeylerin ortaya zamanla çıkması ile oluyor… karakteri buna elverişli olduğu için bunu yapmış, geçici heves değildir ama bu durum bunu da bilmenizi isterim.
Büyüklerimiz; “can çıkar, huy çıkmaz” diye boşuna dememiş.22 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani o kızdan illa ki sıkılır ama benden de boşanmaz
- +1 yıl
Bu kızdan sıkılsa bile bir başkasına gitmeyeceğinin garantisi var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin sadakatinin güveninin sabrının en çok sınandığı bir dönem aslında eşinin hamilelik süreci, ve eger bu sürecte en çok desteğe yanında olmaya ihtiyac duyulduğu zmn aklı başka birilerindeyse, ve sen de buna hakk kazandırıyorsan üstelik, şu an burada nasıl bir cevap bekliyorsun? Özellikle hemcinslerinden..
18 Yorumla
Soran+1 yılnıye kimse beni haklı bulmuyorda resmen herkes o kızı savunucak yani aynı durumu yaşasaydınız da böyle dicek miydiniz acaba
- +1 yıl
Tam tersi çoğunluk, eşini haksız buluyor,, kimse o kızı savunmuyor, senin eşine hakk vermeni ve affedici sebepler bulmanı doğru bulmuyor, anlıyor musun? şu an duygusal hassas bir dönemdesin, böyle bir algıda olmanda normaldır belki bilemiyorum..
Soran+1 yıleşim böyle biri değildi sevıyor beni hala da sevıyo biliyorum tmam eşim kızın peşinde baya dolanmış cidden mesajlarda da okudum zaten kız eşin var uzak dur felan demiş ama eşim kolay kolay pişman olmam istesem farklısı olur ama senden başkasını istemıyorum demiş işte tabi bunların samimiyeti ilerledikçe de eşim kıza boşaltsana beni yazmış kıza seyini atmış nasıl felan dıye sormuş kız daha da sert tepki verip şikayette edebilirdi eşimi ama yapmmıyor onunda hoşuna gidiyor bu durum o yuzden daha da deli oluyorum
- +1 yıl
“eşim beni hala seviyor biliyorum” ve ondan sonra yazdıkların uyuşmuyor, altta yazdığın bir kaç yoruma daha denk geldim, nasıl bir sevgi bu? Bunu sorgula bence, konuş kendisiyle ona sor, seviyorsa bu yaptıkları ne peki? “Her istediğini yapsın, her şey cinsellik üzerine biliyorum,, beni seviyor sadece, sonunda bana dönecek”…bu düşünce başlı başlına midebulandırıcı zaten..
- +1 yıl
Ve en iyisi sen şu an kendine ve bebeğine odaklan sadece, psikoloji fiziksel sağlığın için
Soran+1 yılbi anlık bi boşluğa düşmüş olabilir nasıl vazgeceyım
- +1 yıl
Düşmeseydi? Akıl ve irade ne için verilmiş insana? Veya karakterimiz ne işe yarıyor?…. gerisi sana kalmış artık, kendi kararın, kendi hayatın, iyisiyle kötüsüyle sonuçları da sana ait olacak..
Soran+1 yılaaa aklıma geldi bak kızla tartısmıs mı ne olmus işte eşim demiş bu gözler sana bakarken senın söylediğin seylere bak demiş eşim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçici olup olmayacağını bilemeyiz. Her ne kadar çocuğu olacak olsa da evli olsa da hayatımın aşkını buldum diye ayrılmak isteyebilir. Özellikle de hala buyuyememis bir erkekse. Bana kalırsa erkeği annesi büyütür, hayatının aşkını bulunca büyür. Kendini erkek gibi hissettiren kadın olunca aşık oldum falan diyebilir yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılyooo o kız eminim çirkindir eşim beni bırakmaz sevıyor beni
- +1 yıl
Seven bir erkek başka bir kadına bakmaz..
+1 yılKarısı hamileyken kocası aldatabilir diye bir şey çıkmış gençler. Hayırlı olsun
Abi şakamısınız. Hamileyken cinsellikte kısıtlamalarınız oluyo evet ama bu başkasıyla birlikte olabileceğini göstermez Eşinin cinsel ihtiyacını başka bir şekilde karşıla. Başka kadına ihtiyaç duyuyorsa ztn ben o erkeğe adam demem. Gururuna yediremiyorsun sen10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim evliliğinize sahip çıkıp sadık kalınmasını sağlamak dışardaki 3. kişilerin sorumluluğu değildir , bu çiftin kendi sorumluluğudur. Kızmanız gereken yanınızdaki adamdır , dışardaki kadın değil. Siz daha adama hesabını sormadan onun adına açıklamalar yapıp, onu haklı çıkarıp kıza aklını çeldi diye kulbu taktınız. Allah akıl fikir ve kendinize güven versin. Ayrılın diyemem, çünkü artık anne adaysınız, ama sizin muhatabınız eşiniz.
117 Yorumla
Soran+1 yıltmam kızda o zaman sert tepki verseydi kocamı elimden almasaydı o kızı da bulucam zaten
Cevap sahibi+1 yılEşin asıl sorun o kadın olmasa başka kadın olur, önemli olan adamın dışardan birini ilişkiye dahil etmemesi
Soran+1 yılTmam eşim kızın peşinde baya dolanmış cidden mesajlarda da okudum zaten kız eşin var uzak dur felan demiş ama eşim kolay kolay pişman olmam istesem farklısı olur ama senden başkasını istemıyorum demiş işte tabi bunların samimiyeti ilerledikçe de eşim kıza boşaltsana beni yazmış kıza seyini atmış nasıl felan dıye sormuş dahası da var da neyse
Cevap sahibi+1 yılSeksting yapmışlar yani bildiğin. Benim anlamadığım kısmı evli bir bile olmasa bir erkeğin şeyinin fotosunu atmasından bir kadın nasıl rahatsız olmaz ya, bu çok sinir bozucu ama senin eşin az değil bak. Sen bu adamı elinde çok zor tutarsın. Tam nefsiyle hareket eden tip
Soran+1 yıliş yerinde de öpüşmeler sevişmeler olmuş yook şimdi kızın bu konuda hakkını yiyemem kız rahatsız olmuş atmasından ama eşim atmış kızı tanımam etmem kızda beni görmemiştir bilmiyorum ama işte eşimle öpüşmüşler hatta eşim kıza eline al bilmem ne işte ağzına al gibi seyler demiş içip içip kızı aradıgı zamanlar var üstelik hatta ağlamış bileee yok dinle benii nolursun beni dinle dinlemezsen kesicem kendim anamı sksnler yaparım bunu beni dinle kız gögüslerini atmamış dıye düşün eşim ağlama numarası mı yaptı artık noldu bilmiyorum ama kızla birlikte olmak istediğini söylemiş kızda git karınla yap demiş ooff ben senden istiyorum işte oof hayır ya hayır felan demiş kıza daha niceleri var da yazamıyorum
Soran+1 yılyok seni sevıyorum yok özledim seni yok sen hep bende farklı olucaksın yerin ayrı olucak bunu bil unutma işte yok ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım yok etkiliyosun seninle farklı filan olmak istiorum yok kızı kıskanmalar korumacı tavırlar felan yani kızı keklemek için yaptıgı numaralara bak yaa sanırsın bekar aşk yolunda giden bir adam sanar ama boşanmicam
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin böyle adamlar kadınlara tatlı geliyor, rekabet duygusunu tetikliyor çünkü. Aşık olduğunu sanmam bende , ırz düşmanı yatmaya ikna için uğraşıyor , kız da az değil orası ayrı da. bir şey olmamış gibi mi davranacaksın
Soran+1 yılzaten kızın sevgilisi varmış kız sevgilisinden de ayrılmıyo ama eşime karından boşan demiş eşimde onu nasıl bırakayım bu halde aynı seyı eray sana yapsa sen ne hissederdin demiş (sanırım sevgilisnin adı) sonra kız benim konum açılınca iştekiler beni sorunca kızın morali bozuluyomus eşimle tartısıyolarmıs eşimde tmam konusunu açamicaklar izin vermicem söz işte ben senden fazla üzüllüyorum felan demiş kızında hoşuna gidiyo tabi ben şehir dısına gittiğimde kızla dondurma yemeye gitmişler
Cevap sahibi+1 yılEşin onun sevgilisi olduğu halde yazılıyorsa ciddi değil, boşanma derdinde de değil ama bu adam yine de iflah olmaz. Napacaksın
Soran+1 yılişte ciddi değil ama kızı da kıskanmış elin adamından bile kıskanıyo kız ek iş spor salonunda çalısıcam demiş eşimde elalemin adamına masaj mı yapıcaksın işte kız sıfır kol bluzla kapının önüne çıkmıs eşimde demiş sana çok sinirliyim giymişsin morları dısarda bakıyolar sana demiş işte sevgilisiyle buluşucakmıs kız napıcaksınız işte naptınız felan diye sormus
Soran+1 yılcamcı gelmiş iş yerine kız adamın yanında duruyo diye kızı yanına çağırmış bide geell buraya diye
Soran+1 yılboşanmicam o kıza bırakmicam kocamı ama kızla yeni değilmiş bunlar 5 6 aydır bu haldeler yeni olan seyler değil maalesef ki
Cevap sahibi+1 yılKaç aylık hamilesin? Senle beraber oluyor mu eşin?
Soran+1 yıl8 aya girdim yok kendisini o kızla tatmın edıyo
Soran+1 yılaaa aklıma geldi bak kızla tartısmıs mı ne olmus işte eşim demiş bu gözler sana bakarken senın söylediğin seylere bak demiş eşim
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsini ezberlemen senin psikolojinin anasını ağlatacak biliyorsun demi
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişkiye girmeniz riskli mi
+1 yılHamileyim diye aklı kaydı herhalde dediğine göre ona hak veriyor olmalısın. Zira hamile olsan da, olmasan da aklı bir başkasına kaymayacak. Sende olacak. Olmuyorsa sana yeteri kadar değer vermiyor demektir.
21 Yorumla
Soran+1 yılaklı kaydıyı ben yazmadım sistem yazmış bana değer vermese nıye hala evli benımle
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamdaki rahatlığa bak. Hem ailesinde yaşıyor. Hem karısı ikizlere hamile. Hem de şeyinin derdinde 😂 kendini rahatlatıyor, kendi nefsine keyfine göre yaşamayı nasıl da biliyor. Karısı da umrunda değil. Böyle g*erizekalılar evlenmemeli işte.
33 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevmese boşardı beni
Cevap sahibi+1 yılNiye boşasın adam keyfinde takılıyor. Böyle dolu evlilik var. Kızım sen bu kafayla yaşa 👍 çocuklarına dikkat et bari gözünün önünden ayırma.
Cevap sahibi+1 yılBoşanamazsın zaten mesleğin yok gelirin yok. Bebeklerine kim bakacak? O zaman araştırma karıştırma bırak ne b*ok yerse yesin. Öğrenince bişey yapamıyorsan araştırma o zaman.
+1 yılOnu bilemeyiz ama bunu bu kadar çabuk kabullenmen şaşırtıcı sen onun çocuğunu taşıyorsun o başka kızlarla aldatıldın resmen
22 Yorumla
Soran+1 yılbir anlık heves oldugunu biliyorum çünkü niye dert edeyim ki bunu
- +1 yıl
Tamam sor ona bir anlık hevesle seni aldatsam ne olur diye bu kadar düşürme değerini üstelik hamilesin sanki keyfi yatmıyorsun adamla
+1 yılGeçici degildir. Seven ölüm döşeginde bile sever sevdiğini. Eve gelince suratina çarp bi tane. Ya aklini basina alirsin ya da sana cehennemi yasatirim de.
01 Yorumla
Soran+1 yılbiri geçici bir durum dıyo biri değildir dıyo anlamıyorum ben hiçbirinizi
+1 yılKadınlı erkekli iş yerlerinde kimin eli kimin cebinde belli değil. Bunu soyledigimizde yobazlık vs yakıştırması yapılıyor fakat herzaman aldatmalar bu tarz işte çalışan kişilerce yapılıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılama neden
- +1 yıl
Hergün birlikteler yemekte çayda molada iş esnasında senden çok onları görüyor. Mesafe yoksa ister istemez birşeyler gelişiyor. Karşı cins neticede
Soran+1 yılaynen öylee evet kıza boşaltsana beni demiş ama
+1 yılEşiniz demekki sadık biri değil, bu ilişki bir şekilde bitse bile başka kadınlara takıcaktır sürekli. Keşke eşinizi iyice tanıyıp öyle çocuk yapmaya karar verseydiniz. Bu kadın geçici olsa bile bundan sonrada, doğum yapmanızdan sonrada, farklı kadınlar araya girecektir yüksek ihtimal. Böyle bir durumda çocuklarınızda sağlıksız bir aile ortamında büyüyecekler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. boşanmak istemiyorum diyerek noktayı koymuşsun biraz miden aklın olsun ben varken nasıl aklı çelinebilir diye düşün. ne kadar sakin yazmışsın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklı kaydı herhalde bu kadar affedici olmayın sen suanda bile onunla olabilirsin hiç bişey engel değil aklı kaydı ne demek insan sadık olamıyorsa evlenmemeli bazı konularda cizginiz olması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İyi şu an görmezden gel yarın bir gün o bebek doğunca dicekki sen çok meşguldün bende skktim kariyi
04 Yorumla
Soran+1 yılkıza boşaltsana beni demiş
- +1 yıl
Ya tamam işte bunu sana da diyebilir diyelim ki seks yapma dese doktor elinle ağzınla illa bosaltirsin kocanı ama sana dedil. o kadına demiş
Soran+1 yıltmam işte nıye ona diyo
- +1 yıl
Demekki sen yapmıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinden boşanmak istemiyorsan hemen karşına alıp bu duruma son verdirme lazım yoksa hamileliğin bittikten sonra da bu ilişki devam eder
02 Yorumla
Soran+1 yılbittikten sonra devam ederse nolur peki
- +1 yıl
Seni aldatmaya devam eder ne olur buradan çok detay veremiyorum sana ama bunun bir sürü sebebi var biliyorsun sende
+1 yılNasıl olsa pişman, zaten affedeceksin, velevki devam etti konuşmaya, sen bu kafayla kuma da getirse kabul edersin. Senden olmaz hacı
10 Yorumla
+1 yılHamilelikte böyle şeyler yapan erkekler kadan tiksinç bir şey yok bu hayatta aldırma ihtimalin var ise aldır ve ayrıl bence yok yakınken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmediğin bir yerde durmak istemek ne kadar akillica
16 Yorumla
Soran+1 yılsevilmediğimi kim söyledi Allah aşkına yaa
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin sana
Soran+1 yılne dıyosun ya sevmese nıye yanımda hala o zaman
- +1 yıl
Çünkü aptal bir kölesin
Soran+1 yılyaa sevmıyosa ayrılsın o zaman ben zorla tutmuyorum kimseyi
- +1 yıl
Senin gibi her şeye razı olan bir köle bulmuş neden ayrilsjn
+1 yılAffetme bence hamilesin sağlıklı dusunemiyorsun eşin cok vefasizmis ama
20 Yorumla
+1 yılAynen hep kadınlar çeler erkeklerin aklını erkekler masum bir bebektir. Sen de hamilesin ve eşin gerekli ilgiyi sana vermiyor istersen dışarıda ara ilgi gösteren erkek olursa aklım kaydı dersin bakalım ne diyecek?
22 Yorumla
Soran+1 yılevet kız yapmıstır
- +1 yıl
Hamile olan değil de erkek olan sensin gibi
Bu hangi seviye bilmem ama bunun adı adilik başka bişey degil aynı iş yerinde olan ateş barut geçici olur mu sence
00 Yorumla
+1 yılsen kendii kandırmışsın zten... yatsa demek suç benim hamileyim diyip sineye çekeceksin
aferin aferin...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHamileyken aldatan kişiye eşim denilebilir mi? Hormonlarının en üst seviye de olduğu ve çocuğu düşürebileceğin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiğinin her haline aşıktır… aşkınız insan haline geliyor karnında … buna odaklanması senş pamuklara sarması lazımz…..
anadolu taktiği yap…. İlgilensin baba olduğunu hissetsin korkmasın… kaçmasın … yaklaşsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de iki tür vardır cinsel istek birde gönül isteği mesajlar neye göreydi merak ettim doğrusu ☺️
00 Yorumla
+1 yılevet gecicidir goz yummalısın aldatılmaya. muhtemelen baskaları da olcak ama affet erkektir yapar boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ne kadar masumsun sen öyle. Hamilesin diye her şey yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet hamileiğim bittikten sonra beraber olmaya devam ederiz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoktor kontrolunde cinsellige mani yoksa iliski yasayabilirsiniz ama bunu biliyorsunuzdur umarim onun disinda gozu baska birine kayiyorsa cook kotu ya
00 Yorumla
+1 yılGörmezden gel , bırak sevişsinler , bir akşam yemeğe çağır o kızı
02 Yorumla
Soran+1 yılsonra peki
- +1 yıl
Kızla samimi ol, vicdanen rahatsız olur bırakır kocanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kız geçer, başka bir kız gelir. eşin karaktersiz. Sen de maşalla çok karakterli sayılmazsın
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHamileyken olmuş olmsı özellikle boşanmayı düşündürmeli sana bence
10 Yorumla Çok üzüldüm konuş eşinle niye böyle yapıyor ve bide hamilesin bunu yapmaması gerekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMadem boşanmak istemiyorsun o zaman açık ilişki teklif et o da istedigini becersin sende.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye senin aklin kaymiyor da onun kayabiliyor... erkolar kapatilsin
10 Yorumla Evliliğe soğuyorum bu aldatma haberlerini görünce... Yazık çok yazık...
10 YorumlaKız eşimin aklını çeliyor demende yanlış. Zaten eşin adamsa, ilgisi sen olursun. Üstelik hamilesin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelirsen devam edecek , bizzat kendi ailemde yaşadım bunu. Susarsan asla durmıycak
11 Yorumla- +1 yıl
Birde kaynana kayınbabana sikayet et. Önüne gecmezsen seni hep o kadnla aldatır. Dip dibeler cinsel olaylar yasamşlardr bile
+1 yılBu evliler hep mi böyle anlamıyorum valla onların yaptığı çapkınlığı ben yapmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bence buraya yazacsgına eşinle konuş. boşa bakit harcama
00 Yorumla
+1 yılGeçiçi değildir Bi kere yapan hep yapar. Bende eşimi baskasıyla konusurken yakaladım ilk pişman oldu özür diledi ama ögrendim ki Baska kızları asla bırakmamı bende onu bosadım seven insan asla aldatmaz...
16 Yorumla- +1 yıl
@leylajasjs bu abla haklı mi bilemedim
- +1 yıl
Haklıyım tatlım yapan hep yapar tecrübe konusuyor
- +1 yıl
Emin misin ya pişman olursa :)
- +1 yıl
Pismanlıgı en fazla bir ay sürer sonra yine devam
- +1 yıl
Himmm çok emisin ekledim yazamayknca seni :)
- +1 yıl
Anlamadım
Umarım daha sonra yine yapmaz kendine sor yapar mı diye bu dünyanın bir bin halı var. Bence evlilik sadcee iyi günde değil hep yanında olmalı hele ki sen onun çocugunu taşiyorsan ama galiba bunu normal gören sensin zaten sen bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan doğal olarak soğur, kanıt daha çok bulup boşanmak en iyisi
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhamile olman onu tatmin edemeyeceğin ya da olmayacağın anlamına gelmez🤷♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama kıza demiş boşaltsana beni diye
Cevap sahibi+1 yılo olmaz.🤷♂️sen yapmıyomusun..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatılmak istemiyorsan kocana sahip çıkman gereken şeyler var aslında yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatamam ki çok özel şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zaten kabullenmişsin doğumdan sonra miden nasıl kaldıracak bunu düşünmek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret ediyorum evlilerin böyle hareketlerinden, kızlar nereden buluyorsunuz böyle geniş erkekleri?
10 Yorumla
+1 yılKemal'im de Kemal'im. Kemal'im beni aldatmaz Kemal'im beni seviyor. Aynı olay. Herkes aklinca yaşar
10 YorumlaSen bilirsin ama bu hamilelik bitince de bitecek sanma
20 Yorumla
+1 yılValla ne diyelim bilemeyiz sen numaradan fenalaş falan bi ambulans falan gelsin pişman olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle evliliğini bana detaylı şekilde anlatır mısın
03 Yorumla
Soran+1 yılgizlisin
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılistk attm yz
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Hiç hoş bir durum değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHamileyken bunu yapacak acizse cok ileriyi düsunme
10 Yorumla
+1 yılAldatmış. Ayrilman lazim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence fazla takılma ama takip et
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne