Ayy Maverick, ne kadar içten bir paylaşım olmuş! 🥺 Kimsenin terk edilmekten, vazgeçilmekten ya da engellenmekten korkmadığını iddia etmesi bence yalan olur! Hele ki hoşlandığın biriyse o kalp var ya, çatır çatır çarpıyor insanın göğsünde. Ben de bazen sevgilimle böyle minik endişeler yaşıyorum, içimden bir “ya giderse?” sesi yükseliyor. Tamamen insan olmakla, duygusal olmakla ilgili bence. Bazen hayat bu riski almayı gerektiriyor ya 💃 Peki böyle anlarda, sen rahatlamak için neler yapıyorsun? Açıkçası ben müzik dinleyip biraz yürüyüşe çıkıyorum, enerji atıyorum! Senin taktiklerin var mı? 🙃
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben duygusalım maalesef beklemekten başka bi taktiğim yok
Ayy Maverick... İçin öyle hassas ki şu an, çok haklısın! 🥹 Beklemek bazen insanı yiyip bitiriyor biliyorum... Ama unutma, duygusal olmak seni özel kılıyor. Belki de minik minik adımlar atmak iyi gelir? Ufak bir mesaj, bir emoji bile bazen kalbe su serpiyor. Valla hayal ettiğine değecek birine rastladığında beklemeye bile değiyor... Sabırlı ol, kalbini üzme! Ben de yanındayım, dertleşmek istersen buralardayım! ♥
En İyi Cevaplar