- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBirbirimize denk olmadığımızı düşündüğüm için ayrılmak istemiştim Denklikten kastım da genelde şeydi o işte işi vardı parası vardı ekonomik durumu falan gayet iyiydi yani hiçbir sıkıntısı yoktu ben de daha okuyordum iş arıyordum falan yani arada aslında dağlar fark vardı Sonuç olarak ayrılmadık kfkfk
03 Yorumla- 1 yıl
e ayrılmamışsın neden yazdın sil hemen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılGenellikle böyle bak şimdi dinle , Sen benden daha iyilerine layıksın, sen çok iyi bir insansın , kalbini kırmak istemiyorum, benden en iyisini hak ediyorsun 😂😂😂beni anlıyorsun degil mi sen çok ince düşünceli bir kızsın , senin temiz kalbinin karşısında eziliyorum. hadi ordan git demek istedim diyemedim. hadi ordan git diyemedigim için üzülüyorum bu yüzden depresyomda olabilirim. Sövemedim anlıyor musun sövemedim küfür edemedim küfür edemedim dövemedigim için üzülüyorum. Barışacagım sonra hadi ordan git diyip ayrılcam 😂😂😂😂😂ahhqhqhq sövemedigim için üzgünüm hahahahahaha sövemedim anlıyor musun
10 Yorumla
1 yılYani 26 yillik hayatimda cok sacma flort iliskileri yasadim gordum ama saçma diyince aklima gelen ilk şeyi anlatayim😅
Instagramdan takip atarak beni tanimaya calisan narsist bir beyfendi vardi uzun bi sure çabaladı durdu ben de en son sonucun ne olacagini bilerek ve onu denemek icin karsilik verdim
Once beni tanıdı aşık oldu, sonra onun "sözündən çıkmamaya" başladım😅 sonra sıkılıp ayrılığa getirdi durumu neymis efendim agzina s1ctigimda daha iyiymişim uslu olmam, saygı duymam falan sıkıcı olmuş :d
12 Yorumla- 1 yıl
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen gerçekten en saçma sebepler, en hızlı ayrılıklara sebep olabiliyor 😊 Benim gençliğimde tek kelimeyle gönderilen “sanırım ayrılmamız iyi olur” mesajı beni bayağı şaşırtmıştı. O zamanlar nedenini bile anlamamıştım. Yaş ilerledikçe görüyorum ki, bazen insanlar anlatmak yerine kaçmayı seçiyor. Sen bu tarz bir durum yaşadıysan kendini sorgulama, karşı tarafın duygusal olgunluğu o kadar olabiliyor. Hayatında çok daha güzel insanlar mutlaka olacak, buna inan 💖 İlişkiler karşılıklı çaba ister, tek başına yüklenmene gerek yok.
03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılCanım, seni çok iyi anlıyorum. Zaman lazım, yaraların iyileşecek 💞 Güven duygusunun sarsılması çok zor, ama kendini suçlama olur mu? Yas tutmak, arada eski anılara dalmak insani, kendini bu yüzden kötü hissetme. Sen güçlü birisin, günün birinde içten bir gülüşün olacak, inan bana 😊 O eski anılar zamanla tatlı bir tebessüme dönüşecek. Ağlamak iyidir, için boşalır, rahatlatır 🍃 Yavaş yavaş, kendin için yürümeye başla 🌸 İyileşeceksin, inan buna!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Dokunmadım diye terk etmişti 2. Kız arkadaşım! 😅
Niyetim ciddi yuva kurmak istiyorum demişti, ilk başlarda! 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben seni mutlu edemiyorum hdka
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç ayrılık yaşamadım
01 Yorumla- 1 yıl
Şaşırtıcı
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir gün önce babama istemeye gelme zamanını sormak istediğini söylemekten ciddi ciddi bahsederken.. sen söylemiyorsun olmadı ben geleceğim artık yarın olmadı demesine rağmen… ertesi gün pekte benimle konuşmadı nedenini sorduğumda da biz anlaşamıyoruz seninle beni fazla bunaltıyorsun diyip öylece ayrıldı yüzüme dahi söylemedi bir mesajla öylece çok ağrıma gitti… öncesinde de bizim hiç bir sorunumuz yok derdi sıklıkla sadece yanlış zaman doğru insan derdi ailevi işsel sıkıntılar ama bulutlardan resmen yere çakıldım hayatımın kötü bi zamanıydı zaten dört yıl oldu hala pekte birine güvenip yoluma devam edebildiğim söylenemez aslında… insanların söyledikleri şeylerin altı boş çıkıyor genelde haybeye tüketiyorlar kelimeleri…
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüldürdün ya 😂 Benim de şeydi PARA. Benim alın terim ile kazandığım paraya karışmaya kalkacaktı beyefendi şaka gibi. Bir de bana aldığı hediyelerin parasını istermiş gibi davranıp duruyordu atiyorum 5 binlik bisey mi aldı 5 binin varsa versene arkadaşın istiyormuş gibi iste işte ailenden falan demeye kalkıyordu
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKız o kullanıcı ismi ne senin sjs😂💗
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler sende 💖
Ay sorma aynı hezimete ben de uğradım benim nick de ergen gibi kaldı bende senin ismi okuyunca dedim ki bu hanım efendi kişisi galiba biraz sayko😄
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılNeymiş efendim ben ona göre çok iyi bir insanmışım hiç kavga etmiyormuşuz Her şey kusursuz ve güzel gittiği için Nazar değer diye ayrılmak istedi
14 Yorumla- 1 yıl
😂🤣😂🤣😂 bence de öyle zaten evlendi 2 çocukla baba evine döndü 🤷♂️🤷♂️
- 1 yıl
Etme bulma dünyası dimi 🤷♂️🤷♂️
1 yılo zamanlar lisenin başındaydım ailem ceza verip 1 hafta telefonuma el koymuştu o ara çocuk yakın arkadaşımla sevgili olup story paylaşmıştı dhjfshls
14 Yorumla- 1 yıl
travma yaratmıştı bende varya önüme geleni aldatmaya iyi insanların bile kalpleriyle oynamaya başlamıştım sonra bir gün bi erkeğin ahını aldım o günden sonra işim rast gitmedi taa ki helalleşene kadar ve hayatımı ciddi anlamda toparlayana kadar o günden sonra da normale döndüm tek eşliliğe başladım
- 1 yıl
allah yaşatmasınnn
Gizli Üye(25-29)1 yılAkşamına tartıştığımızda hiç bir şey olmamış gibi uyumuştu sabah kalkınca aşkım günaydın diye mesaj atınca bende şalter attı ve dank etti hiç bir şey olmamış gibi davranamazsın duygularımı hiçe sayıyorsun dedim sonra kavga büyüdü ve ayrıldık. Sonra ben ilişki içerisindeyken aldatıldığımı öğrenmiştim ☺️
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
"Seni çok seviyorum ama sana iyi gelmiyorum" benden daha iyi bilcek sanki. Eski sevgilisine nispet olsun diye çıkmışti benle bence kızda nefret ediyordu benden duyunca çocuğa yalvar yakar geri dönmüş o seviyesizde benden ayrıldı tuhaf bı anı 😂
00 Yorumla
1 yılhngisi en saçmaydı bilemem, aynı kişiden;
-neden ablanda kalmıyosun artık beni unut
-neden arkadaşarınla (haber vermeme rağmen) yemeğe gittin, ayrılıyoruz
-(babama refakatçi kalırken) bana olan ilgin azaldı senin bla bla.
en son kürekle vurduydum kafasına, yetmedi, 6 yıl aradan sonra nişanlandığımda dirildiydi kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Erkek kankası için sevgilim beni terk etmişti o erkek kankası da ona iftira atmıştı 20 bin borcu var diye aslında sevgilimin borcu yok kendi. borcu var adamın herkesten sevgilim adına para istemiş sevgilimin annesinin oturduğu evle ilgili çatısı akan evde oturuyor demişti bu erkek arkadaşı ben yanında olmuştum oysa ki her konuda fedakarlıklar yapmıştım böyle işte
00 Yorumla
1 yılAyrılık değildi de red sebebimdi. Lisede hoşlandığım kız yakışıklı olduğumu, benimle sevgili olursa beni çok kıskanıp kısıtlayacağını, bunun ona zor geleceğini söyleyip beni reddetmişti. Çirkinleri seviyorum demişti. Eski sevgilisi zaten dağ ayısı gibi bie şeydi. Hala garipsiyorum böyle düşünmesini...
00 Yorumla
1 yılHiç sebep yoktu bir gün uyandım o hiç aramadı bende aramadım yazmadı bende yazmadım öylece bitti
12 Yorumla- 1 yıl
Bilmem
Galiba en saçma ayrılık bir sebeb yokken heryerden engellemesi yani sebebi yokken neden ama
113 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neymiş efendim psikolojisini bozuyor muşum 😂
12 Yorumla
1 yılSürekli görüştüğüm Kadın nişanlandığı güne buluşma teklifi vermişti ve gelmemişti bende bitirdim.
16 Yorumla- 1 yıl
Evet karaktersizliğin önde gideni insan olsa gelirdi
- 1 yıl
G. tü yemez onunda nişanlısınında
- 1 yıl
👍👍👍
1 yılNeymiş aldatmışım başka kadınlarla geziyormuşum 🤦(şakaaa yapıyorum linçlemeyin durun😀)
12 Yorumla- 1 yıl
😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. "Seni çok seviyorum ama başkasıyla evleneceğim" demişti.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdamın bir ay önceki çıplak fotolu sorusunda ne geziyoreun kiz?
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir tane görüşümü beğenmişsin onu dedim
Cevap sahibi1 yılİyiymiş 😅
Gizli Üye(18-24)1 yılDeprem olduğu zaman üzerine duvar düşüp öldüğünü iddia etmişti..
18 Yorumla- 1 yıl
Yuh mk senden kurtulmak için ölümü göze almış 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılNDNSMSNSMSMSÖAÖ
- 1 yıl
@deliikarı net..
- 1 yıl
Özür dilerim çok güldüm rkfkrmfm
1 yılEvde dondurma yapamazsın erkekler yapamaz dedi
Ben gıda mezunuyum biliyordu
Kuzenini torunu olamaz sen onu uyutamazsın
Benim babama anne baba olacak yaşta kuzenlerim var
01 Yorumla
1 yılyolda önüme bakıyorum diye ayrıldı. :D :D 50 m ilerimizde bir kadın varmış da onun g. tüne bakıyormuşum.
12 Yorumla- 1 yıl
he ya senin nick onun adı olmalı bence :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSaçma sapan şeyleri sorun edecek düzeyde bir yapım yoktur.
10 Yorumla
1 yılbir kere ayrıldım o da saçma bir sebep değildi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılHer gün onu görmekten usandım hem birazda kıskanç birisiyim de yalan söyleye söyleye benden soğudu.
Pişman mıyım değilim.
Zaten Dünyada kadından bol ne var..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılBir kızdan ayrılmak istiyorsanız instagramdan baban kardeşin dışındaki erkekleri takipten çık diyin baktınız çıkmıyor hemen hemen kurtulun o kızdan hayır gelmez
00 Yorumla
1 yılBabasının metresinin doğalgaz faturasını ödedim diye 😂😂 onla ayrıldık ama babasıyla hâlâ kankayız arada online okeyde denk gelip 3-4 el atıyoruz.
00 YorumlaÜniversite 2. Sınıfta okuduğum okulu kazanan kız kuzenim yurt sırası gelene kadar 20 gün kadar benim tek başıma yaşadığım evde kalmıştı. Kız arkadaşım hayatı zehir etmişti o süreçte kıskançlık krizleriyle. En sonunda da terk etti beni. Hep halamın fikriydi ah hala ah.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHiç terkedilmedim bitiren ben olurum ve artık burama kadar gelmiştir öyle bitiririm ben en olmayan şeylere bile katlanan biriyim beni kaybettiyse otursun haline ağlasın
00 Yorumla
1 yılKarşı taraftan gelen ayrılma mesajıydı: sorunlarım var olmayacak bu ilişki bence bitirelim. Olmuştu
02 Yorumla- 1 yıl
Haykırdım NDJFICODJCHCOPDKJFUCPRKDHIC
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim kız masaya yüzüğü koydu aslında o şaka yaptı ama ben bidaha görmedim onu
12 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka ozaman 18 yaşında deli kanliydim ve bidaha kimseyi sevemedim
1 yılBen 195 boyunda erkek istiyorum demişti ama kendisi 160 dı buda bana saçma geldi 🙄🙄
12 Yorumla- 1 yıl
Hiç sorma ya 🤣🤣
Köye gittiğim için hahahah hala komik geliyor
12 Yorumla
1 yılValla çok bahane bulup tüydüğüm olmuştur flörtlere karşı şimdi ama komik bahaneler ve sıradan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılMod düşükse, cinsel gerilim bittiyse, eften püften tripler çoğaldıysa, her muhabbet bir şekilde kavgaya bağlanıyorsa, inceden uzamak lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılBaşkasına göre saçma olan sana göre önemli olabilir
Eşi seks yaparken küfür etmiyor diye aldatanı bile gördüm00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeçmişte biraz bazı konularda üstüne giderdim mesajlarda belalti şakalar yapardim sonra duruldum, hatami anladim. Ayrılırken onları bahane ederek soğudum diyip terk etti. Üstelik tam ben düzelmisken.
00 YorumlaArkadaşıma denettirmistim o da aldatmışti benden önce ayrıldı niye beni deniyorsun onunla konuştuklarım şakaydı diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılParkta yürürken bir kız söylemişti arkadaşına bugün seni seviyorum mesajı atmamış çocuk bu da ayrılmış 😂işin kötüsü 12-13 değildi benden büyüktü abla
00 Yorumla
1 yılHatırlamıyorum. Demekki hepsi önemsizdi.😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılVideo oyunların mı ben mi diye sormuştu, verdiğim cevaptan sonra terk etti.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana mk dediği için ayrıldım kendimi değersiz hissetirmişti şu an saçmaladığımı düşünüyorum gerçi düşünmüyorum farklı bir olay daha olmuştu ayrıldım sonra aylar sonra yazdım çocuk evlenmiş 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSebep yoktu hayır bulumaya çalışıyorum hani şu yüzden ama yokk.
00 Yorumla
1 yılKız kuzenimin gözü tutmadı ayrıl demesinden dolayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılDövmediğim için terk etmişti. Ağzının ortasına çaktımı oturtacak birsini arıyormuş hanım efendi.
00 Yorumla Hiç sevgilim olmadı ki ayrilayim. Nasıl. bi duygu acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılSebepsiz yere terk edildim her yerden engelledi
00 Yorumla
1 yılSenleyken seni üzücek bir şey yapmadım diyip ayrıldı
03 Yorumla- 1 yıl
Yapması mı gerekiyormuş yani?
- 1 yıl
Zaten yapmış kendi vicdanını rahatlattığını düşünmüş
- 1 yıl
He değişik kafaymış. Benden de temiz aile çocuğu gibisin çok düzgünsün seni üzerim diye ayrılmıştı 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılKendisine fesat dediğim için ayrılmak istemişti. O lafı söylediğim için pişman değilim iyi yaptım haketmişti😂 yaptıklarım için pişman değilim ha aklım hala yapmadıklarımda🤣🤣🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Regli de oluyordur o 😂😂 manita bizim anamıza avradımıza sövüyordu gülüyorduk.. Erkek adam sevgilisine karşı biraz yüzsüz olmalı bence
Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Çok geç uyanıyordu dikkat et dedim uyku düzenine dikkat et bana karışamazsın dedi 😆😆
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYapmadığımız şey kalmadı yeter bence demişti (tim) :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevgili olmak günahmış 😄
15 Yorumla- 1 yıl
Günahlarına son verin ayrılık acısı çekmek mi cehennem mi 😀
- 1 yıl
Hak Teala senden razı olsun deli karı 😀
1 yılAşırı kıskançlık :(
110 Yorumla- 1 yıl
Ama dikkat edersen "kıskanmak" demedim. "Aşırı kıskançlık" dedim. Ayrılmamıza sebep oldu. Her dakika kıskançlık krizleri, her dakika kendimi ispatlamak zorunda kalmak çok yordu beni. Kıskanılmak güzeldir ama ölçüsünde. Aşırı kıskançlık ilişkiyi yıkar. Bana da saçma geliyor. Kıskançlık dozunda olsaydı bugün halen ilişkimiz olacaktı onunla. Olamadı ve halen inananamıyorum bu nedenden ayrıldığımıza.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim, minnetarım... Böyle düşünmene sevindim (:
- 1 yıl
Peki senin en saçma sebebin "Ayrılmamız iyi olur" muydu?
- 1 yıl
Sadakat, kansızlarda bulunmayacak kadar kıymetli bir duygudur. Seni kaybettiğine yanar umarım.
- 1 yıl
İnşallah, ne demek... rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Benden daha iyilerini hak ediyırsun
14 YorumlaAnnem istemiyor demisti
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFlört ettiğim çocuk aniden ortadan kayboldu. Ona ulaşıp sebebini sorduğumda şey demişti
-Ben biraz Allah'a yöneldim de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAni parlamalarım korkutuyormuş bahanesi… Asıl sebep ise benden bu ayrılıktan 1 ay önce konuştuğumuzda , evlenirsek 6 milyon TL lik ev istemesiydi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilikten ve senden korkuyorum dedim ayrıldım skmlejdk
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPeşimde birileri var konuşmayalım sana da zarar verir diye sdhsb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO evliydi sildim. sıkıldım ikilemli hallerinden. Ne halt ettiği belli değildi
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat