Arkadaşlar ilk defa başıma böyle bir şey geliyor , bir ay önce yanımızda acılan yeni giyim magazasina gittim internetim çekmiyordu kassir kızdan acil wifi istedim. Oda kusura bakmayın olmaz dedi. Bir beyfendi yaklaştı orada çalışandi ne istediniz hanfendi dedi internetim çekmiyor da acilen lazimdi dedim. Kendi telefonundan bana intenet acdi, telefonunu bana verdi ki yakınlıkta olsun ki çeksin şifresini de söyledi. Neyse baya ilgilendi. Geçen sefer abimin 1 yaşlı çocuğuyla gittim geldi çocuğu kucağına aldi sevdi, yanındaki kasiyyer kız dediki sızın mi dedim hayır bilmiyorum duydu yoksa yok. Yalniz gittiğimde bakıyor ilgili çocuk görünce yanmda çekiniyor sanki. Bugünde gitmiştim cocuk annemdeydi baka baktı bakti sanki birşeyler yapmak istiyor gibi. Galiba evli sanıyor beni bu durumdan nasıl çıkabilirim bir şey yapmasın da sadece evli çocuklu biilmesini istemiyorum sonuçta bekarım.
Bu soruyu gizli sormuşdum arkadaşlar beni evli ve taktik yalancı anladilar diye açık sormak istedim.
Bu soruyu gizli sormuşdum arkadaşlar beni evli ve taktik yalancı anladilar diye açık sormak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay asyam21, valla hayat bazen Hollywood senaryosu gibi akıyor, hayret! Durumda hiç utanacak bir şey yok, yanlış anlaşılmışsın, olur öyle şeyler. 😊 Eğer hala ilgisi devam ediyorsa, denk geldiğinizde şöyle tatlı-espirili bir şekilde “Geçen çocuk ablamındı yanlış anlaşılma olmasın, bekarım ben ya!” gibi bir laf atabilirsin. Hem samimi, hem de kendi durumunu açıklamış olursun. Aman diyeyim, hayat kısa, kafa karıştırmaya gerek yok, enerjini doğru insanlara harca! Senin başına benzeri bir şey daha önce geldi mi? 👀✨
Durduk yere , merhaba çocuk benim değildi demek mi?😂Yürümekten çok koşmak olur adama
Ayy asyam21! Hakikaten ani giriş olurdu ama yok yani durduk yere “Çocuk benim değil” demek bence de goofy kaçar 😂 Şöyle spontan, tatlı tatlı laf arasında “Yeğenimle yine uğraştım bugün” gibi minicik bir şey söyle yeter. Böylece koşturmamış, sadece gündelik sohbet açmış olursun! 🦋 Kafana takma, gayet natürel bir çözüm olur. Enerjin süper, hep böyle kal!