Parayla sevgili bulmaktan başka çarem yok artık?

Artık sahte de olsa bir yakınlık arıyorum. Bu, bazılarına çaresizlik gibi gelebilir. Ama insan yıllarca görünmeden yaşarsa, birinin gözlerinin içine bakıp “buradayım” diyebilmek için her yolu düşünmeye başlar. Bu benim için bir lüks değil, bir ihtiyaç.

Gerçek bir ilişkim hiç olmadı. Kimseye ait olamadım, kimse de bana ait olmak istemedi. Sürekli geri planda kalmak, reddedilmek değil, küçümsenilmek yordu beni. Zamanla güvenim ve yaşam sevincim azaldı. Sevgi, evlilik, yakınlık... Hepsi ulaşılmaz birer hayale dönüştü.

Şimdi sadece bir sıcaklık istiyorum. Gerçek olmasa da, parayla bile olsa... Bana sarılacak, birkaç saatliğine bile olsa “varmışım” gibi hissettirecek birine ihtiyacım var. Hiçbir şey hissetmemektense, kısa bir temas bile nefes aldırıyor insana. Bu zayıflık değil; bu, yıllarca görülmemiş birinin hayatta kalma çabası.

Bu küçük ilgi kırıntıları için para harcamayı düşünmekten utanmıyorum. Asıl acı veren, yıllarca bunu bile hak etmediğime inandırılmak oldu. Belki bir gün gerçek bir bağ kurarım. Ama bugün, sadece varlığımı birinin omzuna yaslayarak hafifletmek istiyorum. Nasıl bulabilirim?

Güncellemeler
1 yıl
Burada da insan halinden anlayan yok anlaşılan. Cinsellik de beklemiyorum bir şey istemiyorum sadece masum bir sarılmak ötesi yok
Güncellemeler
1 yıl
Cevaplanmayacaksa neden soru soruyoruz?
Parayla sevgili bulmaktan başka çarem yok artık?