+1 yılOnlara yaklaşımınla alakalı bir durum olabilir. Konuşma tarzı, tavır ve hareketler çok etkilidir. Bu konuda seni yönlendirmeleri, sana karşı eleştirel yaklaşmaları için arkadaşlarından fikir alabilirsin.
Bu şekilde sorunun ne olduğunu daha rahat anlar ve ona göre hareket edersin diye düşünüyorum.010 Yorumla- +1 yıl
Bir yorumunu okudum da "eşe dosta kız baktırırım" demişsin. Sen, görücü usulü, birilerinin bakmasıyla hayatına birini alabilecek kadar cahil biriysen sana önerebileceğim bir şey yok demektir. Umarım kendin gibi birini bulursun
Birini istemeden önce kendini de tanımanı öneririm. - +1 yıl
İki farklı soru sormuş. Yazdigi şeyler ve yaptığı yorumlardan hareketle bunu anladım. Senin düşüncene katılmıyorum. 'Cahil' kelimesinin anlamını araştırdığın zaman anlayacaksindir. Evet, görücü usulü bir tercih zaten ama bu tercihi yapan kişi de cahildir. Görücü usulü bir evliliği bilinçli bir insan yapabilir mi sence?
Sorumu cevaplayabilirsin. Ben daha fazla vaktimi öldürmek istemiyorum - +1 yıl
Senin bakış açın çok farklı canım😂
Biraz açıklama yapsan kendini daha iyi ifade edebilirsin.
Bulunduğun çevrenin dışına çıktığın zaman çok ezerler seni..
- +1 yıl
Bakın, düşüncemin desteklendigine dair bir dönüş aldım. (Çok süper görüş) Bir özeleştiri yapın derim
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelde bu durumdan şikayet eden erkekler tamam ince ruhlu belki çok iyi ama gerçekten insanı bunaltan bir havanız var. Bunı ilk defa görmüyorum. Kendinizi evliliğe eşe sevgiliye şartlanmış ve bunu koca bir sorun haline getirmişsiniz yapmayın. Kendinizi bir salın karşınızdaki insana deli gini ilgi gösterdiğinizde onu kendinize çekmekten çok istersin.
Davranışşarınızda orta yolu bulun028 Yorumla- +1 yıl
Vallahş sana yalnızlık müstahak fikir değiştirdim 😂 Evlilik kız gündelik kız ha? Pes gerçekten
- +1 yıl
Dediğin benim için anlamsız. Tamam ilişkiye başlarken evlenecem evlenecem diye kendini şartlamazsın ama gelecek düşünmeyecemsen o insana ne gerek var ki? 16 yaşımdan beri aynı kişiyle berbarim snei anlamam çok zor abisi
- +1 yıl
Çok ayrı kafaları yaşıyoruz biz 😂
- +1 yıl
Bu şekilde düşündüğünü ne biliyim 😂
- +1 yıl
2 3 gün biriyle takılaxaksın diye belkide hayatın boyunca seni sevecek birini kaçıracaksın böyle bir durumu kabul etmeyecek belki?
- +1 yıl
Vallahi erken yaşta bulmak şans değil ömrümün yarısı gitti 😂
- +1 yıl
hep neden kızların peşinden erkek koşmak zorunda ya da hep erkek etkileyen taraf ya da açılan taraf olmak zorunda bıktım şu toplumsal eşitsizlikten. tamam yaptık kızlarla konuşmak için adım da attıj. ama gösterdiğim ilgiden hoşlanıyorlar şımarıyorlardı sadece. hepsi ilgi manyağı.
Sana yemin ederim yurtdışından konuştuğum kızlarda bu kadar ego görmedim çok iyi kızlar var. İlk fırsatta gidicem başka ülkelere. - +1 yıl
İşte romantik olacam diye fazla kasıyırsan o duruma düşüyorsun. Senin gibi çok kişi gördüm burda bu durumdan şikayet eden. Gerçi seni de bilmiyprum ama gerçekten abartan insanalr vardı. Sürekki şiirler söhkyipr sürekli ilişkim neden olmuyor soruları bana bile geliyorlardı. Bunu yapıyorsan kaybedersin insanlara gerektiğinden fazla değer vermemek gerekiyor
- +1 yıl
Yok ya şiir falan yazıp kasmam öyle. Sadece muhabbet ediyorum çok fazla iltifat da etmem ama hergün mesaj yazardım yazmadan olmuyor çünkü kızlar mesaj atmıyor. Bir de ne biletym ne yapsak suç. İlgilensen fazle ilgi gösterdin oluyor, ilgilenmesen ilgisiz oluyorsun. Kız her şeyi senden beklendiğinden orta yolu da bulmak imkansız. Kısacası çok boktan durum.
- +1 yıl
Şöyle düşün kızsın fotoğrafının olmadığı hesaplara dahi onca kişi seni seviyprum aşığım diue yazıyor 2 3 mesaj değil ve fotoğrafın bile yok. Kızlarda doğal olarak hepsini tersleyip uzak duruyor çünkü dalga geçer gibi iş yapıyorlar. Kurunun yanında yaş da yanıyor. İnsanları bıktıran senin hemcinslerim aslında :/
- +1 yıl
Ya evet o yönden öule dengesiz kızlar da çom ha birde iyi erkeklere değil de kötü hözikenlere koşanlar 😅
- +1 yıl
Sapık değil ki kendini çok akıllı sanan ya da duygusal sanan insanalr. Bende çok yaşadım zamanında çocuk tanıdığım biri ama bana sosyal medyadan yazıyor tanımamazlıkran geliyor sonra ölümüne yürüyor çok seviyor çok aşık falan ama beni doğru dürüst tanımadan diyor bunları. Sen olsan sana samimi gelir mi
- +1 yıl
Ki tanıdığı geçtim tanımadığım tonla insan yazıyor selam merhaba birde bana yazdıkları klasik bir söz çok garip bir kızsın, seviyorum aşığım ama beni görmemiş bile. E bir süre sonra insans gına geliyor ve herkesi tersliuprsun. Benim İnstagramımda 100 den fazla mesaj vardı hepsi cevapsız ve bu yüzden tüm sosyal medya hesaplarımı kapadım. İnsanı o dereceye getiriyorlar
- +1 yıl
Bu zihniyete sizler zorluyorsjnuz diyorsun ama hepsine cevap versen kşr ilan ediliyorsun, hiçbirine cevap vermesen egolu. Burada gelip her haltı yiyip hiç ilişkisi olamayan bir kızla evlenmek istiyorsunuz ama iş yurtdışına gelince her sınır yumuşuyor. Buda bana aptalca geliyor kusura bakma. İnsan bir kere sever öyle her önüne gelenr yazsn insandan hsyor gelmez kimse kusurs bakmasın
- +1 yıl
Vallahi ağzı bozuk olan çok gerçi ben pek sallamam böylr birşeyi böyle birşey bana denemeye çalışsa ağzına tıkarım o lafı da yinede bu gerçeği değiştirmiyor.
- +1 yıl
Lafı sözü geçtim bir kız veya erkeğin her önüne gelenle konuşması da anormal bir davranış bence. Ki iğrenç bir dönemde yaşıyoruz bunu da unutmamak gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Parayla sevgili bulmak kendini kullandırmak gibi bir şey oluyor kiralık sevgilimi ariyorsun yoksa gerçek bir sevgilimi belli değil..
12 YorumlaParan için seninle birlikte olucaksa hiç olmasın daha iyi bence
18 Yorumla
+1 yılSaçma bir fikir. Ondansa hoşlandığın bir kızla tanış ciddi ciddi. Evlen.
02 YorumlaParayla sevgili mi bulunur nasıl bi yokluktasın kardeşim
01 YorumlaBu duruma düşecek kadar kötü olamaz bence durumun. Tipin mi kötü dicem de ne biliyim. Nedeni ne?
09 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInstagram dan şehirdeki tüm kızları ekleyip storylerine cevap vermek en basit yoludur seni beğenen geri dönüş yapar. Ama illa sevgilim olsun kim olursa olsun deme bence biraz seçici olman gerektiğini düşünüyorum kendini bu kadar küçümseme
01 Yorumla
+1 yılBiraz daha sosyal olabilirsin yani yazın bir çok etkinlikler düzenleniyor elbet karşına biri çıkar çok dert etme.
12 Yorumla- +1 yıl
Yahu pazardan domates mi alıyorsun bulmam lazim diyor bir de ya. Bu kafayla seni kim ne yapsın.
+1 yılParayla birini bulabileceğini sanmıyorum. Bulursanda seni sevmiyordur seni sevmeyen biriyle ne yapıcaksın ki
06 Yorumla- +1 yıl
Yanlızlığını gidermek için arkadaşta edinebilirsin
- +1 yıl
Derdin gerçekten yanlızlık olsa arkadaşıda kabul ederdin. Niye sadece sevgili?
+1 yılSevgi parayla olmaz ki ama:( evet yanında olur belki ama asla samimi olmaz yine yalnız hissedersin
02 Yorumla
+1 yılbir birliktegin olursa para uzrrine kurulu olur o yuzden hic yapma
01 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum yalnızsın fakat parayla araman yanlış
01 YorumlaNe kadar para vericeksin?
01 Yorumla
+1 yılParayla sevgili olanın eskortan farkı ne
01 Yorumla
+1 yılBence kimse bu duruma düşmemeli ya
01 Yorumla
+1 yılKanka parayla saadet olmaz
00 Yorumla