Boşanma aşamasındayız eşimin yeni bir ilişkiye başladığını düşünüyorum? sizce nasıl yaklaşmalıyım?

Eşimle boşanma aşamasındayız. Yaklaşık 7 8 aydır ayrı evde kalıyorum. oda 10 yaşında oğlumuzla kalıyor kendi evimizde. Bu 7 8 ay süresince Bi ara barışacak gibi olduk, sonra yine vazgeçtik. Daha doğrusu eşim vazgeçti. Bende artık yediremedim kendime ısrar etmedim. 7 8 ay oldu böyle devam ediyor. Bizi barıştırmaya çalışan ortak arkadaşımız var, hatta tanışmamıza o vesile olmuştu. Onunla konuştum, neden barışacak gibi oldu vazgeçti ben okadar kötü bir insanmıyımki bu kadar kasıyor dedim. Artık gururuma yedirip birdaha barışma teklif edemem dedim. Oda artık teklif etme zaten dedi. Benden duymuş olma ama birisiyle görüşüyor herhalde dedi. (herhalde diyor ama tahminimce biliyor aslında, çok yakın arkadaşlar çünkü) ısrar ettim kim biliyor musun diye. Ama bilmiyorum dedi yemin etti. Bende takip etmeye başladım. 1 hafta hergün iş çıkışına gittim gizlice. Ama bişey elde edemedim. Sonra evin yakınında arkadaşımın arabasıyla bekledim tanımasın diye. İşten çıkıp uygun biyerde eve gelmesini bekliyor dum. 15 20 gün böyle takip ettim. Bir gün okul servisi oğlumu eve bırakmadı, oğlumu aradım anneannem deyim bugün dedi. o gün 10 gibi bir adamla girdi eve. Deliye döndüm tabi. Eve çıkmaya tam karar veremedim, uzaklaştırma falan almaktan korktum. Biraz düşündüm ne olursa olsun gireyim dedim, ama ben karar verene kadar adam çıktı zaten tam 10:40 ta. Aradım çocuk anneanne sinde miş aradım az önce dedim. Evet bugün orada kalmak istedi bende oraya gönderdim dedi. Ora da ne oldu okadar merak ediyorum ki, ama doğruyu söylermi bilemiyorum. ya da sen takip mi ediyor sun deyip işler dahada büyüsün istemiyorum henüz resmi olarak boşanmadık çünkü. açıkçası boşanmak ta istemiyor dum o güne kadar. Şimdi orada ne olduğuna göre karar vermek istiyorum. Sizce nasıl yaklaşmalıyım. ya da ortak arkadaşına mı sorsam? Size ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar 5-10 dakka merdivenlerde geçse. 10 sohbet. 10 dakka kahve yapmak. 10 dakka içmek. Zaten 40 50 dakka kaldı içerde. Bi kahve içirip göndermiştir diye düşünüyorum. Aklım almıyor.
Güncellemeler
1 yıl
Aradım şimdi. Çocuk bugünde mi orada kalacak dedim. yok geldi evde bugün dedi. Bende eve geçiyorum dedi. Dün den ne yaptın dedim. Bende zaten biraz hastaydım hazır çocuk ta yokken eve geçtim işten sonra yattım dinlendim dedi. Sizce açık ça sormalıyım? Takip ettiğim belli olursa uzaklaştırma alabilirim. Şimdi en azından konuşuyorum, gerektiğinde eve girip çıkıyorum.
Boşanma aşamasındayız eşimin yeni bir ilişkiye başladığını düşünüyorum? sizce nasıl yaklaşmalıyım?