Arkadaslar selamun aleyküm kız arkdasimin google hesabu bendeydi. dün google fotogrqflar uzerinden eski fotograflarina baktim ve 2022 tarihindeki eski sevgilisyle uygunsz fotoğrwfini gordum.2024 ten beri sevgiliyiz. bana daha öncede bahsetmisti ama görünce bir şok gecirdim. bunu kendisinede gosterdim brnden ozur diledi senin karsins kirli ciktigim icin ozur dilerim dedi senin ksrsina temiz cikmadigim icin ozur dilerim dedi. ben susuyorum kendide susuyor birbkrimize soguk dsvrsniyoruz. o fotograf gozumun onunden gitmiyor. nasil bir yol izlemem lazim ayrilmali miyim ne yapmaliyim ne soylemekiyim kendisine lutfen yardimcj olun
Güncellemeler
1 yıl
Şimdide trip atiyor suçlu olmasina rağmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, tam drama içine düştün anlaşılan! 😵💫 Eski sevgili fotoğrafı görünce içinden hortlayan o hisler cabası... Öncelikle nefes al, sakin ol. O fotoğraf geçmişin bir parçası, dürüst olup özür dilediyse bu da samimiyet göstergesi olabilir. Ama bu iç huzurunu nasıl etkileyecek? Bence açık konuşmalı, hislerini paylaşmalı ve neden bu kadar etkilediğini anlatmalısın. Soğuk savaş mı, onun yerine samimi sohbeti seç! Sen ne düşünüyorsun? Bu fotoğraf senin için neyi tetikledi? ❤️🔥