Arkadaşlar sevgilimle 1 yıldır evliliğe giden güzel bir ilişkimiz var. sevgilimin telefonuna silinen fotoğrafları geri getirme uygulası yükleyip baktım. Eski sevgilisiyle olan özel otel odası gibi fotoğraflarını gördüm. Evet suç benim hiç yapmamalıydım, aklımdan çıkmıyor ne yapabilirim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Silahı eline alıp şarjörü namluya sürerken bunu düşünmediysen eger Kanka, sen kendi kendine ateş ettigin için bu yaranın pansumanı tedavisi de sana düşüyor maalesef ki, ama şöyle de net bir gerçek var ortada, senden öncesinde de o arkadaşın bir hayatı vardı, gözünü ilk sende açmadı bu adam ve bir şey diyemezsin de buna hakkın olmadıgı için, kolay gele
Ya sen daha önce biri ile olmadınmı buda öyle bişey geömişe değil geleceğe bak
Evet biraz rahatlamam lazım ama bunu nasıl yapabilirim
Yaz bana özelden destek vereyim dertleş sz
Keşke karpuz seçer gibi sevgili seçseydiniz şimdi böyle kelek aşklar yaşamazdınız
Şu an olan bir şey değil geçmiş 2 3 sene önceki resim
Eski resim neden hala onda duruyor ki o zaman
Onda durmuyor işte silinmiş fotoğraflar sen yazdığımı anlamadın sanırım ben silinen fotoğrafları geri getirme uygulaması yükledim o yüzden gördüm
iyi olmuş sana, eski sevgilisinin a*mını yalarkende fotoları var mı, ya da domaltıp becerirken cnxndm
Bunu yapmamalıydınız. Sevgilinizin sizden önce bir geçmişi olabilir. Bu çok normal.
Ya o diyarı terk etcen ya da baktina bin pişman olacan
O kadar pişmanım ki anlatamam
Kıçı kırık biri için diyarı terk etsek memlekette insan kalmaz 😅 kimse için değmez sevgili seçerken bile dikkat etmek lazım geçmiş çok önemli benim için seçiçi olmak lazım
Aslında o kadar pişman olmayacaksınız da gerek yok. Sonuç itibariyle her şey senden önceydi... Hepimizin geçmişinde de birşeyler vardır. Onun için sıkıntı yapmaya gerek yok..
Ondan önceydi diye her halti yememek lazım yani demi sonuçta yarın birgün çıkar bir yerden
Yazık olmuş size halen unutamamış eskiyi
Hüseyin bey soruyu tekrar okuyabilirsiniz fotoğraflar 2 3 yıl önceye ait silinmiş fotoğraflar ben uygulamayı yükleyip fotoğrafları çıkardım olay bu, ve bunları gördüğüm için biraz duygu karmaşası yaşadım
Farkındayım ama halen silinmemiş fotoğraflar bak buldunuz
Hayır androidde fotoları silsen bile uygulamayla geçmişi çıkarabiliyorsun
+ ne kadar özel. Demek sadece cinsellik için birliktelermiş.
Sende koleksiyona katıl.
Sağol 😂
Ben ayrılırdım. Kabul etmem öyle şeyi
Al karşına konuş
Eski fotoğraf ama ben yokken
Görmezden gelebilirsen gel. Biliyor muydun böyle şeyler yaptığını
Bu konuları konuşmuştuk zamanında bir şeyler yaşandı ama cinsellik yaşanmadı demişti büyük ihtimal bundan bahsediyor
Senden saklamamış işte daha ne
Evet öyle de ne bileyim canım Edip bakınca insan görünce bir tuhaf oluyor nasıl aklımdan silebilirim
Sen kimseyle yaşamadın mı bir şey? Yaşadıysan onları onun görüp hoşgörü ile karşıladığını düşün 🙂 belki az da olsa rahatlatsın
Çok teşekkür ederim🙏🏻
Rica ederim