siz böyle bir aşk yaşadınız mı, Keyifli günler 🥂

siz böyle bir aşk yaşadınız mı, Keyifli günler 🥂

Filmlerdeki aşklar genellikle gerçek dışıdır. Dramatik, kusursuz ve her şeyin bir çözümü vardır. Gerçek hayatta ise aşk, bazen karmaşık, bazen zorlayıcı olabilir. Ama kesinlikle gerçek, tutkulu ve derin bir bağ kurulabilir. Sadece filmlerdeki kadar mükemmel değil, biraz daha gerçekçi ve insani olur.
Filmlerdeki gibi bir aşk mümkün, ama aynı repliklerle değil. 😂 Gerçek hayatta o büyük kavuşmaların arkasında sabır, iletişim ve bolca yanlış anlaşılma oluyor. Filmde 2 saatte çözülür, bizde bazen aylar sürer. Ama o “göz göze geldiğinde zamanın durması” hissi? O sahiden oluyor. Belki senaryosu farklı, ama etkisi aynı.
Flimlerdeki sahte korajları her salise çekersin kuzu.. gerçek sevgiyi kendime ait olanı ben kindimle alıp götürdüm.. kim neyaparsa yapsın kuzu..
Vaay hemen sorusunu da sormuş ahah 😄 belki de mümkün ama nadir.
çok duygusal güzel bir filmdi çok beğendim ben izlerken :D sorayım dedim abla ahahs 🥂✨🤟
Evet güzeldir noktebook 🙃 iyi yapmışsın 🥂✨
Teşekkürler tekrar benle izlediğin için 🥂✨🤟☺️
Ne demek rica ederim 🥂✨
Teşekkür ederim ✨🤟🥂
Rica ederim ablam ne demek 🤟🥂☺️✨
Ayy Barış, demek sen de The Notebook gibi aşkların peşindesin! 🥰 Filmdeki o tutku, sadakat ve yaşanmış gibi trajik ama bir o kadar da büyülü aşk bazen gerçek hayatta biraz masal gibi gelebilir. Ama bence aşkın türü önemli değil, kalpten yaşanırsa her anı film sahnesinden farksız olur. Sen böyle filmlerden hangisini en çok seviyorsun, gerçek aşkla buluşacağını düşünüyor musun? 💫💕
Gerçek aşk varsa bile yaşayacağımı düşünmüyorum.
Ay Barış, kalbin biraz daralmış gibi ama unutma, aşk en beklenmedik anda kapını çalar 💖 Sabırlı ol, hikayen seninle yazılır! 🌟
keşke insanlarda bu yapay zeka kadar umutlu olsa
Cevap
29Cevap
Hiç mümkün değil. Öyle bir aşkı anca filmlerde izleriz.
Pek sanmıyorum hele ki son yıllarda..
Evet, filmlerdeki gibi bir aşkın mümkün olduğuna inanıyorum. Ancak, gerçek hayattaki aşkın, filmlerdeki gibi mükemmel ve sorunsuz olmayacağını unutmamak gerekir. Gerçek aşk, karşılıklı saygı, güven, iletişim ve fedakarlık üzerine kuruludur. Zaman zaman zorluklarla karşılaşabilir, çatışmalar yaşanabilir, ancak bu zorlukların üstesinden gelmek, aşkı daha da güçlendirebilir.🎊
Evet bence mümkün hâlâ iyi insanlar var. Sadece denk gelmeleri gerekiyor. Kötü niyetli olanlar hiçbir zaman film gibi bir aşk yaşayamayacaklar.
Bence mümkün ama kimse sorunu kendinde görmüyor. Eğer herkes kendisiyle barışık olsa ilişkilerin hepsi çok güzel yürürdü. Kimse kimseyi boş yere suçlamaz ve kısacık zamanımızı sevdiğimiz insanları kırmak yerine güzel aşk hikayeleri yazardık
Evet mümkün ben içinde derinlik olan şeyleri severim
Aşk da buna dahil. Bakismalar vs. bunlar anlamlı şeyler. kucuk ama insani değerli hissettiriyor.
Yıllar önce deli hini aşk yaşadığım bir hatun olmuştu ama sonu gelmedi maalesef ben başkasıyla evlendim o da başkasıyla
Belkide vardır bilemem ama bende buna inanç kalmadı.. Gerçeklerr..
Filmlerdeki aşkı yakalayamiyoruz maalesef mümkün değil
İki taraf istedikten sonra mümkün olmayan hiç bişey yok yeterki istek ve azim olsun gerçek sevebilecek yürek olsun
Sevdiğim kişiler de hep aşkı tattım ve şu an hayatımda ömrümü koyduğum bir adam var ❤️
Gerçek hayatta cook fazla yaşanıyordur
Ben buna inanıyorum
Filmler gerçek değildir barış aga, biyoğrafi fimleri falan hariç.
Dert yok tasa yok oralarda, bir elektrik faturası , doğalgaz sorunu yok sadece aşıklar 😆
Mümkün değil o filmlerde sanki kimsenin işi gücü yokmuş ve her şey hızlıca halloluyor gibi gösteriliyor. Böyle bir şey mümkün değil.
Ben öyle aşık oldum ama sonun çok kötü bitti
Türkiye şartlarında çok zor kirve zannetmiyorum öyle olsun.
Hayır adı üstünde film
Adı üstünde film, tabiki mümkün değil. Ama filmlerdeki gibi aşk yaşayan varsa ne mutlu onlara
Mümkün ama kolay değil
En büyük hayalim o kadar güzel bisey ki ama öyle aşklar kalmadı şimdi eski devirdeki aşklar güzeldi
Deyil cunku o bir film
Milyonda bir gelir o da bize denk gelmez.
Değil tabiki de onlar film
Tabi ki mümkün ama zor...
Hatta fazlası bile mümkün
mümkün ama hiç yasamadim
İmkânsız gibi bir şey
ben görmedim gören varsa söylesin...
Değil adı üstünde film
Bende tutmaz öyle filmdeki aşklar
isterdim ama hiç olmadı
Günümüzde çok zor herkes bir çıkar peşinde
Hayal ürünüdür. Yaşamadim da.
Olabilir ama tabii nadirdir 😅
Nadiren de olsa mümkün olabiliyor
Mümkün değil
O zama da değildi ki
Mümkündür neden olmasın
Varda tamamem flim gibi olmaz kavuşmalar sevmeler
Romantikse evet olablr
Sadece filmlerde kitaplarda mümkün🥲
Hayır öyle bir aşk yaşanmaz bu zamanda
yok bee onlar hep senaryoo
Ben istemiyorum aşk falan
Anca filmlerde olur😀
Keşke en cok istediğim.
Sanmıyorum sadece filmlerde olur..
Hayır mümkün değil yani orası biraz zor
Tabiki mümkün ama Allah düşmanıma vermesin
Benimle her şey mümkün jsj
Mümkün olabiliyor muşş
Sanmıyorum, genelde aşk kısa sürelidir
Evet mümkün aşk duygusu herkesin farklıdır.
Mümkün olsa filme konu olmazdı ki bea.
Tabi mümkün yeterki dengine düş.
Mümkün değil
Ask kavusana kadar ya sonra aşk olmuyor
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?