Ben degil ama annemin gençlik yıllarından bir anısını anlatayım size.. Annem üniversitede (adını söylemiyorum internete duserse annem beni keser 🫠) Annemin yasadıgı yerden cok tanınan zengin yatlar katlar meshur bir ailenin oğlu, annemden hoslanıyor oğlanın sosyetik ablalarıda anneannemle bir olup çay içirtiyorlar annemle cocuga. Annem kibarca red ediyor ama havasındanda geçilmiyor gencecik cıtır üniversiteli kız sonuçta💁🏻♀️Gel zaman git zaman annem üniversteden çıkıp arkadaslarının arabasına binecek, üninin yanındaki hastanenin helikopter pistine bir helikopter iniyor, anormal birsey oldugundan herkes şok, herkes yukarıya kitlenmis durumda. asagıdamı yoksa pisttemi karsılasıyorlar bilmiyorum ama annemin red ettiği oğlan, ellerinde yurt dışından özenle getirilmis çiçekler.. Annem adam ondan yasca buyuk oldugundan red ediyor çünküasık değil, adamda esmer güzeliymis dendiğine göre, Şu an bile annemin memleketine her gittiğimizde daha giriste bu adam ve sülalesinin soyadlarını sirketlerini goruyoruz 🤭
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
6 ay önce internetten biriyle tanışmıştım. Farklı ülkelerde yaşıyorduk, farklı ülkelere aittik ve farklı dilleri konuşuyorduk. Yazışmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra bana aşık olduğunu söylemişti. Hatta evlenmek istediğini söylüyordu. Bir fotoğrafımı telefonunun duvar kağıdı yapıp bana ekran görüntüsü atmıştı. Yaşadığım yere geleceğini söylüyordu. Tabii o zamanlar ona hiç inanmıyordum. 2.5 ay sonra yaşadığım şehre geldi. Bana hediyeler getirdi. Söyledikleri doğruymuş başından beri. 1 hafta sürekli beraber vakit geçirdik. Vedalaşmadan önce benim cüzdanımdaki vesikalık fotoğrafı alıp kendi cüzdanına koydu. 2 hafta geçmeden beni kendi yaşadığı yere getirdi. Yaklaşık 3 ay beraber yaşadık, ailesiyle tanıştırdı. Şu anda evlenmeyi düşünüyoruz. En kısa sürede tekrar o benim yanıma gelecek ya da ben onun yanına gideceğim kalıcı olarak.
iki ilişkili de filmleri aratmayan ben… iki ilişkim oldu biri hala devam ediyor.. İlki öğrenci öğretmen ilişkisi ikincisi uzak mesafe ilişkisi… Dramaaaaa