Hayatında neler oluyor bana anlatmıyor?

ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var son bi kaç gündür garip davranıyor beni umursamıyor gibi hissediyorum. bu sabah da gitmiş hesabının şifresini değiştirmiş neden böyle bi karar verdin dedim bilmiyorum böyle bi karar verdim dedi. ben biliyorum zaten bi kaç gündür de garip davranıyorsun falan dedim onun verdiği cevap. sik gibi olduğumdandır, birazda evde ne yaşanıyor iş yerinde ne yaşanıyor varsa yoksa aklından geçenler hepsi zaten. dedi ona önceden sormuştum ne oldu diye geçiştirdi anlatmadı bişey. tamam anlatmak zorunda değil belki ama ben onun hayatında var olduğum sürece hayatında ne olup bittiğinden haberim olmalı ben bilmediğim bi konu hakkında ona nasıl yaklaşabilirim? bi de gelip bana hiç bişeyden haberin yok bişey bilmiyorsun diyor anlatmazsa tabi bilmem?
bilmiyorsun ona göre yaklaş bana diyor ne yapçağımı bilmiyorum gerçekten ve bu durum onun neden hesabının şifresini değiştirdiğinde dair bi açıklama değil. vermek istemiyormuş şifreyi artık neden böyle yapıyor anlamıyorum acaba biz ayrıyken hayatına başka biri aldı da wp' den onunla konuşuyorlardı daha sonrada Instagrama falan mı geçmek istediler. gerçekten anlam veremiyorum hiç bişeye
Hayatında neler oluyor bana anlatmıyor?