kendisiyle uzaktan akraba oluyoruz. çok kez konuşup konuşmayı kestik ama hep onun yüzünden. ve beni cepte görüyor, benden başkasıyla konuşmaz kafasında. ama ben onun numarasını falan sildim 3-4 oluyor. fakat o silmemiş.
Güncellemeler
1 yıl
3-4 ay önce numarasını sildim. orada hata olmuş
Ben diyorum ki bioma harf koyayım konuştuğum olduğunu anlasın. şaşırır mı sizce?
uzaktan akraba ya sabir Allah'im daha neler gorecegiz uzaktan akraba diyorsun ya baska erkekmi yoktuda akraban olan birisiyle konustun erkeklerin hepsi cuvalami girdi aq
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
ya akraba derken amcamın oğlu falan değil ki. dayımın eşi yengem onun da halası oluyor bu yani
ne kaş gözü ya ben öyle bi kız değilim. bana en son geldiğinde senden sonra kimseyi sevemedim, benim için değerlisin neler neler dedi. ben üniversiteye gitmedim istemediğim yer çıktı diye mesela. o da boş ver ya uzaklara gitme zaten gibi şeyler yazmıştı. bunlar normal mi peki? hep beni hatalı buldun ya
seni hatali buldugum yok o sana sahteden 2-3 ilgi vermis olabilir ilgileniyorum seviyorum ayaklari cekmis olabilir sende onun davranislarisdan etkilenmissin ama uzaktan ya da yakindan olsun hic farketmez ilerde basin sıkıntıya girebilir cunku boyle aileden yakin olan birisiyle iliski yasamak dogru olan birsey degil ayni kandan ayni aileden birisiyle iliski yasamak istiyorsan seni cok ayiplayacaklar ve herseyini yanlis bulacaklar benim seni yanlis buldugum gibi
sen olaya dogru acidan bakmiyorsun cunku sen neyin kafasindasin biliyormusun aa iste 2-3 ilgi verdi sevgisini gosterdi ilgilendi guldurdu o kafadasin ona bakarsan her erkek kizlari yola dusurmek icin elinden gelen herseyi yapiyorlar sadece etkilensin olay orada biter gerisini dusunmez bile
hayır onu demiyorum tabiki orası öyle. hani dedin ya akrabanla konuşman yanlış diye bende diyorum ki onunda o aşk dolu mesajları bana yazması yanlış o zaman. sahte veya gerçek o onun bileceği şey ama sonuç olarak bana yazmış mı yazmış. o düşünmüyor mü yaptığının yanlış olduğunu
birde ben demiştim ki ona konuşurken, bana çok istek mesaj geliyor ama ben güvenip konuşmuyorum kimseyle demiştim. o da o konuda hiçbir zaman şüphem olmadı demişti. yani kısaca onu bekleyeceğimi falan sanıyordur şuanda. değil mi
evet bende de hata var. beni cepte gördüğü için de kafasının estiği gibi hareket ediyor. her geldiğinde konuşmayı da kabul ediyorum çünkü. ben numarasını falan 3-4 ay önce sildim mesela ama o silmiyor silmemiş. bunun anlamı olabilir mi sence
yok zaten bende sevdiğini düşünmüyorum. ama bana hiç değer vermiyordur da diyemem. ama dediğim gibi şaşırır illa ki beklemediği bir şey olduğu için o harf olayına değil mi
mesela bana en son geldiğinde senden sonra kimseyi sevemedim, benim için değerlisin neler neler dedi. ben üniversiteye gitmedim istemediğim yer çıktı diye mesela. o da boş ver ya uzaklara gitme zaten gibi şeyler yazmıştı. bana hiç değer vermese bunları yazabilir mi peki sizce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uzaktan akraba ya sabir Allah'im daha neler gorecegiz uzaktan akraba diyorsun ya baska erkekmi yoktuda akraban olan birisiyle konustun erkeklerin hepsi cuvalami girdi aq
ya akraba derken amcamın oğlu falan değil ki. dayımın eşi yengem onun da halası oluyor bu yani
mumkunse aileden yakin olmayan birisiyle konus senin uaptigin dogru birsey degil
onun yaptığı peki?
sana ne yapmis olabilir kas goz isareti yaparsan tabi senin arkandan kosar
ne kaş gözü ya ben öyle bi kız değilim. bana en son geldiğinde senden sonra kimseyi sevemedim, benim için değerlisin neler neler dedi. ben üniversiteye gitmedim istemediğim yer çıktı diye mesela. o da boş ver ya uzaklara gitme zaten gibi şeyler yazmıştı. bunlar normal mi peki? hep beni hatalı buldun ya
seni hatali buldugum yok o sana sahteden 2-3 ilgi vermis olabilir ilgileniyorum seviyorum ayaklari cekmis olabilir sende onun davranislarisdan etkilenmissin ama uzaktan ya da yakindan olsun hic farketmez ilerde basin sıkıntıya girebilir cunku boyle aileden yakin olan birisiyle iliski yasamak dogru olan birsey degil ayni kandan ayni aileden birisiyle iliski yasamak istiyorsan seni cok ayiplayacaklar ve herseyini yanlis bulacaklar benim seni yanlis buldugum gibi
ne aynı kanı biz akraba bile sayılmayız. yengemin abisinin oğlu oluyor. sen olayı anlamadın sanırım. halamın oğlu veya dayımın oğlu değil ki
benim dusuncelerim boyle yinede sen bilirsin ama ben senin yerinde olsaydim senin yaptigini yapmazdim bana baska erkekmi yok bu dunyada
ama benim yaptığım yanlışsa onun o cümleleri de yanlış bence. ne amaçla yazdı sahte mi bilemem ama sahtede olsa öyle şey yazması doğru değil
sen olaya dogru acidan bakmiyorsun cunku sen neyin kafasindasin biliyormusun aa iste 2-3 ilgi verdi sevgisini gosterdi ilgilendi guldurdu o kafadasin ona bakarsan her erkek kizlari yola dusurmek icin elinden gelen herseyi yapiyorlar sadece etkilensin olay orada biter gerisini dusunmez bile
ben cok gordum sahte sevgileri sahte sozleri
hayır onu demiyorum tabiki orası öyle. hani dedin ya akrabanla konuşman yanlış diye bende diyorum ki onunda o aşk dolu mesajları bana yazması yanlış o zaman. sahte veya gerçek o onun bileceği şey ama sonuç olarak bana yazmış mı yazmış. o düşünmüyor mü yaptığının yanlış olduğunu
inanki onun senin hakkinda birsey dusundugu yoktur sana coktan tepigi vurmus bile sevecegi degil gidecegi varmis
numaramı falan niçin bekletiyor öyleyse? ben onu çoktan sildim. ona rağmen beni silmiyor. eğer dediğin gibi olsa siler bekletmez demi mantıken 😊
Böyle davranirsa o kaybeder...
aynen öyle. ve şaşırır mı sence o harfi görünce
Tabi şaşırır
birde ben demiştim ki ona konuşurken, bana çok istek mesaj geliyor ama ben güvenip konuşmuyorum kimseyle demiştim. o da o konuda hiçbir zaman şüphem olmadı demişti. yani kısaca onu bekleyeceğimi falan sanıyordur şuanda. değil mi
Evet öyle zanneder o, sen guvendirmişsin öyle diyerek. Ama sonsuza kadar onu bekleyecek değilsin.
evet bende de hata var. beni cepte gördüğü için de kafasının estiği gibi hareket ediyor. her geldiğinde konuşmayı da kabul ediyorum çünkü. ben numarasını falan 3-4 ay önce sildim mesela ama o silmiyor silmemiş. bunun anlamı olabilir mi sence
Gerektiğinde seni aramak bulmak için silmemistir yoksa sevdiği için değil emin ol.
yok zaten bende sevdiğini düşünmüyorum. ama bana hiç değer vermiyordur da diyemem. ama dediğim gibi şaşırır illa ki beklemediği bir şey olduğu için o harf olayına değil mi
Evet şaşırır mutlaka
mesela bana en son geldiğinde senden sonra kimseyi sevemedim, benim için değerlisin neler neler dedi. ben üniversiteye gitmedim istemediğim yer çıktı diye mesela. o da boş ver ya uzaklara gitme zaten gibi şeyler yazmıştı. bana hiç değer vermese bunları yazabilir mi peki sizce
O an seni etkilemek için demiştir, cepte tutmak istemiş seni.
bi yandan kaybetmek istemediğini gösterir bunlar değil mi
Tam öyle değil ama yinede istediğimde benim olsun, biyerde gitmesin manasında diyelim
ben diyorum ki bioya harf koyduktan sonra onun numarasını da yeniden kaydediyim belki mesaj atar konuştuğun mu var falan diye. sence mantıklı mı
Aynen öyle yap, kıskanıp kiskanmadigini anlarsın o zaman
senin tahminin ne peki yazar sorar mı dersin yoksa merak etse bile sormaz mı dersin
Sorabilir belli olmaz, denemiş olursun yap dediklerini bekleyelim gorelim
eğer olurda yazarsa ne demeliyim sence güzel ona koyan bişey olsun bence
Kıymetini bilmezsen Bi'Bilen bulunur elbet dersin.
uzaktan veya yakından o senin akraban naısl o gözle bakarsınız birbirinize yuh
akraba sayılır mıyız bilmiyorum dayımın eşi yengemin abisinin oğlu oluyor. bence çok uzaktan tanıdığız yani
Peşinden koşmasını ister misin
Coluk cocuk isler ya istemiyosan istemiyorum de