Herkes aynı anda 10 kişi ile flört edip tabak çeviriyor bu normal mi böyle mi olmak lazım? Böyle olmak lazımsa biz nereden bulacağız düzgün ilişkiyi hiç mi ciddi evliliğe gidecek düzenli ilişki kalmadı artık kaldıysa da nerden bulucam bu abaza erkeklerin içinden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Off, bu “tabak çevirme” muhabbeti gerçekten kafa karıştırıcı, değil mi? Sanki herkes bir flört maratonunda, on kişiyle birden yazışıp, kimseyi tam tanımadan bir diğerine geçiyor. Normal mi bu? Vallahi, normal olup olmaması biraz neyi aradığına bağlı. Günümüzde dating uygulamaları, sosyal medya falan işleri hızlandırdı; insanlar “daha iyisi var mı?” diye sürekli bir arayışta. Ama bu, herkesin böyle olduğu ya da böyle olmak zorunda olduğun anlamına gelmez.
Herkes aynı anda on kişiyle flört ediyormuş gibi görünse de, aslında çoğu insan derin down’da samimi, güvenilir bir bağ kurmak istiyor. Evet, “abaza” diye tabir ettiğin, sadece anlık heves peşinde koşanlar var, ama bir o kadar da ciddi ilişki, evlilik hayali kuran insanlar mevcut. Sorun şu: Gürültüde, yani bu tabak çevirme kaosunda, o insanları fark etmek zor olabiliyor.
Böyle olmak zorunda mısın? Hayır, kesinlikle değil. Kendi değerlerini, ne istediğini bilmek ve buna sadık kalmak bence asıl mesele. Eğer sen “birini tanıyayım, derin bir bağ kurayım” diyorsan, o zaman o on tabak çeviren kalabalığa uymak yerine kendi yolunu çizmen lazım. Düzgün ilişki mi? Hâlâ var, merak etme. Ama bunu bulmak için biraz sabır, biraz da doğru yerde aramak gerekiyor. Mesela, herkesin hookup peşinde koştuğu bir uygulamada değil de, daha ortak ilgi alanlarının olduğu ortamlarda (bir hobi grubu, arkadaş çevresi, belki bir etkinlik) insanlarla tanışmak daha sağlam bir başlangıç olabilir.
Nereden bulacaksın? Önce kendine sor: “Ben ne istiyorum, neye değer veriyorum?” Sonra o değerlere uyan insanları çekecek şekilde yaşa. Abaza tayfadan sıyrılmak için filtreni keskin tut; samimiyetsiz birine enerjini harcamadan önce iki kere düşün. Düzgün insanlar hâlâ orada, sadece biraz daha sessiz köşelerde duruyor olabilirler. Ve en önemlisi, umudunu kaybetme. Çünkü senin aradığın o ciddi, güzel ilişkiyi isteyen biri, bir yerlerde seni bekliyor. Sadece doğru zamanda, doğru yerde kesişeceksiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu zamanda çok zor maalesef.
Herkes birilerini yedek yapma derdine düşmüş herkes açgözlü.
Tek bir insana sadık kalacak doğru insanı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.
Herzaman ciddi ilişki insanı oldum. Takılmalık, eğlencelik ilişkileri iğrenç buldum. Biriyle sevgili olacaksam iyice tanıyıp öyle hayatıma almalıyım, ömürlük bir ilişki olmalı dedim. Bana göre sevgililik evliliğe atılan ilk adımdır.
Sırf bu yüzden bi 4,5 yıldır felan yalnızlığı tercih ediyorum. Ne zaman biriyle tanışsam yalan dolan, anlayışsızlık, flörtözlük çıkıyor saçma bişeyler.
Ya doğru insanla olmalı ya hiç olmamalı.
Kaliteli yalnızlık yanlış insanla birlikte olmaktan kat kat daha iyi00 Yorumla
Normalde birini seversin doğru düşünce bu ama sosyal medyanın artması herkesin herşeye ulaşım kolaylığı milleti şaşırttı paşam benim içinde mesela kadınlar böyle hoşlarına giden bir erkek görünce koşa koşa o erkeğe gidiyorlar yedekte adam bırakıyorlar birinci olmazsa geri doneyim biraz takılırım sonra daha iyi birini bulurum düşüncesinde kızlar
22 Yorumla
Soran1 yılEn iyi cevap seçicem
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen önce çevreni değiştir herkes 10 tane kadınla/adamla konuşuyosa ya yanlış yerdesin ya da sen de onlar gibisin
022 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım değiller merak etme. birisi hayatıma girince de karşı tarafın konuştuğu tek kişi ben olmuyorum bu benim suçum değil
Soran1 yılAsla öyle bir şey yapmadım tıp okuyan ya da mühendislik okuyan erkeklerdi düzgün inek tipleme
Soran1 yılÖyle heralde
Soran1 yılteşekkür ederim baht güzelliği önemli olan dlsjslls
Soran1 yılBen kedi bakmaya karar verdim erkeklerden umudu kestim şu an
Soran1 yılinsalalh belirli bi dönemdir
Soran1 yıltamam dikkat edeyim etrafıma
Soran1 yıl19 um
Soran1 yılAjhahahahahha
Soran1 yılKader kötü
Soran1 yılMental olarak ordayım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ya sen hayatın tam ortasındasın ve bazen bu herkesin bir yandan flört edip tabak çevirdiği sahne biraz manyak geliyor, değil mi? 😵💫 Bu kesinlikle normal değil, sana bunları yaşarken saygılı ve ciddi bir ilişki bulmak da mümkün! Gerçekten kalpleri tek birine adayan insanlar var, sadece sabır ve biraz da şans lazım. Abaza enerjisi verenleri ise direkt filtredir, onların enerjisini kendine bulaştırma bence! Sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, şöyle tam kalpten, duygusal mı yoksa daha özgürlükçü ama sağlam mı? 💙✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde yüzeysel ilişkiler ve çoklu flört yaygınlaşmış gibi görünse de, hala ciddi ve anlamlı ilişkiler arayan pek çok insan var. Önemli olan, doğru yerlerde doğru insanları aramak, dürüst ve açık iletişim kurmak ve en önemlisi kendine güvenini kaybetmemektir.
111 Yorumla
Soran1 yılOoo stolklanıyorum diğer sorularıma da cevap ver bari baslamisken
- 1 yıl
İlginç geldi, can sıkıntısı olunca cevap yazayım dedim 😂
Soran1 yılBaşlamış ken devam zamahahshshhs
- 1 yıl
Eic'leri alalım o zaman :)
Soran1 yılVericem gelince
- 1 yıl
Yalancının tavukları ölsün mü 😂
Soran1 yılAhahaha ölsün tamam
- 1 yıl
tamam inandım :)
Soran1 yılİkna yeteneği desen var
- 1 yıl
Kızımız çok marifetli :)
Soran1 yılöyleyimdir
Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Hiç sevmem çoğu kızın isteyip bulamadığı erkek modeliyimdir ama hiç çapkın değilim sanalda bile çok kıza yazmam 1- 2 olursa olur laf olsun diye sevdiğim olursa ondan başkası umrumda olmuyor da sevilmedik la
13 Yorumla
Soran1 yılSayınız artar umarım
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Doğru insan elbet çıkar, zaman ve sabır sadece.
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle evet
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yılArama bulmak isteme emin ol çıkar karşına ama hayat bu oldu artık
11 Yorumla
Soran1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBende senin gibiyim ciddi bir ilişki istiyorum flört takılmalik geliyor istemiyorum onları mesela
15 Yorumla
Soran1 yılya ben karsı değilim flörte de en aızndan tek kişi olsun 15 tane değil yani
- 1 yıl
Bende öyleyim biriyle konuştum baktım biriyle buluşmuş utanmadan paylaşıyor gebeş kaplumbağa 🐢😅
Soran1 yılOf maalesef ya
- 1 yıl
Hayırlısı 😅
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılAbaza erkeklere kapıyı açan da sizsiniz biraz. Hayatınız da değiştirmeniz gereken şeyler olabilir, duruşunuz gibi. Bunun dısında her erkeğin içinde abazanlık yatar zten normaldir ama bunu erkenden ve zamansız belli etmemesi gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılVardır ama buda iyi bir tanıma süreci gerektiriyor ilişkiler çok yapaylaşti beklentilerde çok farklı artık tabi gayri ahlaki arayış içinde erkeklerde var onları ayırıyoruz ne sevmeye nede sevilmeye layıklar
00 Yorumla Maalesef bu devirde öyleleri rağbet görüyor. Bizim gibilerde s. p gibi kalıyor işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTevafuk inanıyorum. Bu yüzden aşkımdan gebersem bile yinede gidip hoşlandıgımı söylemem 😂o beni bulur sonra karşılaşcaz aşık olcaz bitcek gitcek aniden olcak ahahhaha planlı degil 😂😂😂
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@King_122 😄😃evet buna inanıyorum hayalimde ki o kişi beni bulcak ya da ben onu bulcam
1 yılEn iyisini bulana dek çorap değiştirir gibi sende degiş sevgiliyi
10 YorumlaBu zamanda kolay değil kardeşim kime guveneceksin ki ortalık elalti olmuş
02 Yorumla
Soran1 yılOrtalık 56
Allah'a dua et zamanını bekle doğru ortamlarda bulunursan doğru kişiyi bulursun amacım flört etmek değil evlenmek. olsun
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. E yani. Kadın yanımizda kadın görmeden bizi tanımak istemez. Erkek olarak her zaman birden fazla kızla konuşmamız gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbi çocukla konuşuyordum bi süredir ve tek onunla konuştuğuma inanmadı onun güvenszliği yüzünden bitti ve ilk andan itibaren tek onunla konuşuyodum of
06 Yorumla- 1 yıl
Niye güvenmedi kim bilir
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılesc takip etmekten kafası karışmış arkadaşlar çözdüm
- 1 yıl
Hala hala esc takip ediyorum mu dedi sana nasıl öğrendin
Soran1 yılİnstadan yakalamıştır
- 1 yıl
Hm haklısın ama bunu kabul etmeside tuhaf geldi bana 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle soru soruyorsun ama memişleri servis etmeyi de ihmal etmiyorsun sorduğun sorudaki tanımdan farkın olduğunu sanmam seninle olan erkek pide kuyruğunda yerini alır sırasını bekler.
03 Yorumla
Soran1 yılönyargı
Cevap sahibi1 yılÖnyargı değil gerçeklerin acı tesiri🙂
Soran1 yılöyle biri değilim dekolte giyiyor olmam bunu göstermez :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖnce güvenilir insan olmak lazım güvenilir kişiyi bulmak için
00 Yorumla Sana yazanlara değil, senin yazdıklarına güveneceksin Neriman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten ciddi düşünen insanlar da var bu hayatta. Ama demek ki nasibin daha karşına çıkmamış. Yaradanım gönlüne göre versin.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. :)
1 yılYaşın küçük ama düşüncen büyük, katılıyorum
16 Yorumla
Soran1 yılçözüm lazım çözüm
- 1 yıl
Önce biraz kibar ol ve iletişimini geliştir teşekkür etmeyi falan öğren. Biz de daha bulamadık, sana daha sıra var.
Soran1 yılAhahahshah tamam beklerim ben teşekkür ederim
- 1 yıl
Umarım bundan sonraki süreçte meşrebine uygun birine denk gelirsin🙏🏻
Soran1 yılTeşekkür ediyorum senin içinde öyle olur umarım
- 1 yıl
Teşekkür ederim😄
1 yılTecrübelerin biriktiğinde bulacaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,4b cevap paylaştı. Zaman ve tamamen seninle alakalı knk gerçekten zor değil sadece hayatın tasını çıkar o seni bulacaktır mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslında haklısın ama herkese abaza demeseydin üzdün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılValla bilmiyorum kimseye galiba
10 Yorumla Biri çıkar elbet senin istediğin gibu
10 YorumlaEvlilik meraklısı olmayı bırakmakla başla
01 Yorumla
Soran1 yılÇok biliyosun
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Sana biri güvenebilir mi ki
03 Yorumla
Soran1 yılBence evet
Soran1 yılaptal abazalar var evet
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılCevabı biliyorum ama söylemeyeceğim kendin bul
01 Yorumla
Soran1 yılAyıp
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSen kariyerine odaklan o seni bulur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nerde arıyorsun bunu sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKendine bile guvenmeyecen.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Genelleme yapma herkes bir değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Güvenemeyeceğiz böyle alışalım
00 Yorumla
1 yılBulursun da her erkek cinsellik arzu besler
00 Yorumla
1 yılBabana guven sadece
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBulamayacağız gibi
00 Yorumla
1 yılHerkes hak ettiğini yaşar?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Devir yetinme devri
02 Yorumla
Soran1 yılHersşde
Soran1 yılHeralde öyle
1 yılAllah illa karsina birini cikarir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadık
Efendi bir adam sana talip olsa ne derdin01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCiddi ilişki isteyen
Gizli Üye(30-35)1 yıl9 kızla konuşuyorum aynı anda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkim ne çevirirse çevirsin bikere, sanane.
00 Yorumla
1 yılKız resim senin mi
04 Yorumla- 1 yıl
İnsanın senin gibi sevgilisi varda aldatiyor ise ALLAH onun belasini versinn
- 1 yıl
Dm
Soran1 yılBenim resmim evet
- 1 yıl
Sen lokums musun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
s 1 yılbizde boşta olalım
01 Yorumla
Soran1 yılNe anlamadıö
1 yılMe 😅
00 YorumlaEvlenmemek daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılBı aralar ben vardım benide aldılar be cano 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılBana
00 YorumlaBabama güvendim anamın üstünde yakaladım
00 Yorumla
1 yılOff cidden yaaaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılKimseye
00 Yorumla Bana güven 😂
02 Yorumla
Soran1 yılYokk
1 yılKimseyee bencee mdkd
00 Yorumla
1 yılkimseye
00 YorumlaKimseye
00 Yorumla
1 yılBlmiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(40)