Piyasacı diyede tabir edilen hayattaki tek başarısı date yaptığı ve yattığı basit kızlar olan hemcinslerimden nefret ediyorum.
Buna rağmen yakın bir arkadaşım beni bugün bir dostu ile tanıştırdı her şey çok iyiydi. Taa ki "Dün şununla date attım, az önce şu hatunun yanından geldim" diye konuşup kızlarla öpüşürken veya kahve içerken ki fotolarını gösterene kadar.
Bu arkadaş sohbete de dahil olmuyordu kafede. Ya civardaki oturan kızları kesiyor ya da ınstagramdan kızlarla mesajlaşıyor hadi bunada eyvallah genç ve bekar adam sonuçta ama bende ipleri koparan olay:
"Kanka neden takip isteğimi onaylamayıp sadece sen beni takip ediyorsun?" diye sorduğumda:
"Yaaa moruk takip listemdeki hatunlara istek atarsın prensip meselesi ben erkekleri onaylamıyorum" demesi oldu.
Ben meraklı mıyım senin takip ettiğin kızlara saçma sapan konuşma şizofren olmuşsun diyip kalktım eve geldim.
O kadar sinirliyim ki resmen beni kendine benzetti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnanıyorum ki böyle piyasa modundaki adamlara sabretmek tam bir sinir harbi! 😤 Senin de sabrını taşırması normal, hem dostun böyle çaktırmadan sosyalleşirken, hem de o takip mevzusu ayrı bi krallık! Instagram’daki takip oyunları tam da Z kuşağı drama dizisi gibi, değil mi? 🙄 Söyle bakalım, bu durum seni bu kadar sinirlendirince ne yapıyorsun genelde? Yoksa içinden “Aman ben ondan farklıyım!” diyenlerden misin? 💃✨