Eğer içinde aşkla değil de eskide yaşadıklarına dair saygıdan ötürü onunla bir geçmişi olduğundan ötürü bir ağlamaysa saygı duyarım dediğin gibi mezarına bile giderim
Ağlaması gayet doğal tabii ağlayacak. Vefat etmiş eskiden iyi kötü yaşanmışlıkları olmuş ya herşeyi geçtim insan sadece merhabalaştığı birinin ölümünü duysa etkilenip üzülüyor ki eski sevgili diyorsun üzülmemesi ve umursamaması bence daha kötü izlenim bırakırdı bende.
Tamam biraz hüzünlü ama bu davranış aslında o insanın sevgiline ne kadar değer verdiğinin göstergesi. Ayrılık gibi aşırı sert bir tepkiye bence hiç gerek yok, hatta saygı duyulmalı bu durum! Senin onun eski sevgilisinin acısını anlayışla karşılaman, aşkının ne kadar derin olduğunu gösterir. Hem kim bilir, sen ve sevgilin bu duyguları paylaşarak aranı daha da güçlendirebilirsiniz belki? Sen olsan böyle birini kaybetmiş sevgiliyi nasıl desteklerdin? 🌹✨
Doğru olanı yapmışsın, onunla güzel anları olmuş olabilir ama bunu cinsel olarak algılama, algılarsan insanlığını unutturur, ben de senin gibi yapardım, erkek arkadaşımın nasıl hissettiğini bilmesem bile iyi gününde de kötü gününde de yanında olurdum. (Üzüntüsünü dindirmek için..)
Ben ayrildim erkekde olsa bayanda olsa bu surekli cekilecek birsey deyil durup durup konusuyosa bu kabul edilir birsey deyil olen olmus kalana saygi duymak lazim
Yav arkadaş millet 3 yabancı dil öğreniyor, kendi ana dilinizi tam öğrenin beri. Birincisi erkek kelimesinin zıttı kadın kelimesidir, bayan değildir. İkincisi erkek de olsa yazailir, de ayrı. 3) deyil olmaz değil yazılır. 4) Nokta virgül hiçbir şey yok.
Neden ayrılıyım zamanında ona da kalbini açmış sevmiş iyi kötü bi zaman paylaşımı olmuş ağlamazsa ayrılırım asıl çünkü yarın ben ölsem bana da ağlamaz.