Bence evet erkeklerin gittikçe prenses olmasının sebebini feminizme bağlıyorum artık biz erilleştikçe onlar feminenleştiler..🤦♀️

Bence evet erkeklerin gittikçe prenses olmasının sebebini feminizme bağlıyorum artık biz erilleştikçe onlar feminenleştiler..🤦♀️

Kesinlikle katılıyorum. Kadınların kanına girdiler ve onları iş hayatına entegre ettiler. Lan böyle deyince de sanki evde oturup köle olsunlar diyor musum gibi oldu da değil işte. Zamanla çalışan sayısı arttı maaşlar düştü. Tek maaşla ev geçindirme zorlaştı bu sömürüden yine emperyalistler kazandı. Kadın hem annelik görevini yapamaz oldu hem de erkek kadına karşı hayat müşterektir düşüncesiyle premsesleşmeye başladı.
@opalyacobendimdemis Bomboş bir video olmus. Sanırım manipilasyona çok fazla açıksın. Hanngi kadın evlenmeden önce ev işi yapmıyormus da evlenince işi iki katına çıkmıs oldu? Bak az mantıklı düşün bekar olup aile evinde kalan bir kadın, ailesinin anne baba kardeşlerinin çamasırın yıkamıyor, bulaşığını yıkamıyor yani kısaca ev işi yapmıyorsa bunları annesine bırakıyordur. Annesi kim? Başka bir kadın. Yani bir kadın daha evlenmeden önce bile ev işini ben özgürüm deyip kendisinden yaşça kat kat büyük ebeveynine bırakıyor ve siz bunu mantıklı buluyorsunuz öyle mi? İşte sebeplerden birisi de bu. Ayrıca yazdığım yazıda zaten bu konuya değinmişim. Kadını iş hayatına ''siz özgürsünüz, finansal özgürlüğünüzü ele alın erkekler tarafından ezilmeyin'' gibi saçma ama çekici görünen fikirleri savunan kadınlar yüzünden zaten durum böyle ya... Bak ne diyorum önceden aynı işi yapan erkek su an aldığının 2-3 katı maaş alırdı. Artık kadınları da iş hayatına sokarak hem kadının çocuğunu yetiştirmesinden mahrum kalması hem de kadının toplumdaki yeri ve görevlerini red etmesine yol açtı. Sen bu durumu otur bi düşün istersen.
ekonominin berbat olması yüzünden maaşlar kötü demiyorda kadınlara yıkıyor ciddiye alınmaya değmezsin
@opalyacobendimdemis Kanka sana az mantık yüklemek lazım. 3 milyon çalısan ile 6 milyon çalısan olmasını aynı görmek benim değil senin ciddiye alınmaman gerektiğiyle alakalı...
ya resmen türkiyede işçilerinin emeğinin veya işçilerin değerinin olmadığını, enflasyonla orta sınıfın insanların maaşının eridiğini görmezden gelip tüm suç kadınlardaymış gibi konuşuyorsun neden Finlandiyada insanların emeğinin değeri var kadınlarda çalışıyor?🤡
sende biliyorsun memuriyette bile ne torpiller döndüğünü her şeyin dayıya baktığını
kadın demek işinize geliyor
@opalyacobendimdemis Bi sakin ol derin bir nefes al ve bir anlığına düşün. Arkadaş ne soru sormuş? Erkelerin premsesleşmesinin suçu kadınlarda mı demiş. Bİz de çeşitli cevaplar yazıp ortaya çıkan sistemi yazmışız. Sen inatla cinsiyetçi olarak bakmak istiyorsun olaya. Eğer ki 1930 da dünya çalışan nufusunun %88 inin kadınlar oluştursaydı bu sefer de diyecektik ki erkekler de çalışmaya başlayınca iş dünyası bugunki sisteme döndü. Yani her kadın diyen kadına cinsiyetçi aşağılayıcı söylemlerde bulunuyor diye algılamayın. DÜnya tarihini inceleyip araştırmıyorsunuz olayları bugün gelinmiş olan noktodan alıp ona göre değerlendiriyorsunuz. Ben burada kadını kötüleyen ne söylüyorum? Diyorum ki eskiden işçi açığı vardı. İşçiler 3 kurusa çalışmak zorunda kalmaz bugun patronun sana sunduğu maaşı 1910larda sen patrona sunardın. Derdin ki bana aylık 200 bin ver çalısayım. Sevee seveee kabul ederdi. Bugün universite bitiriyorsun asgari ya da bir tık üstüne iş bulamıyorsun. Çünkü işçi açığı 1980 den beri yok artık. Bu eylem sonucunda artık kadın erkek çalısıp 1910 da işçinin kazandığı kadar kazanamıyor ev geçindiremiyor. Üstelin bunun yanında kadın evde çocuk yetiştirmektense 30-40 bin tl ye haftanın 5-6 günü elin oğlunu zengin etmek için köle gibi çalısıyor. Ve başkalarının ağız kokusunu çekiyor. Allah aşkına ne var burada cinsiyetçi ya da yalan yalnıs. Bilgi çağındayız verdiğim hangi bilgi yalnıs sor hz google ye söylesin. Ve diyorum ki bu biraz da kadının kandırılmasıyla oldu. Bundan 50 sene sonra yine dünya değişir bu sefer kadınlar iş kadını dğeil ev hanımı olmak ister ve kendilerini çalışmayacak erkek arar olurlar. Dünya bizim yaşadığımız 50-60 seneden ibaret değil. Tarihi okur dünyada ne olmusta bugünki hale gelmişiz falan okursanız sizde benzer fikirler edinirsiniz.
ay tamam yeter ne uzattın ya erkekler evde otursun işsizliği arttırıyorlar
@opalyacobendimdemis İnsanların algısı ne akdar kapalı ya cidden birilerine bir şeyler anlatabilmek çok zor :D
Fotoğraf çok güzel açıklamış
EİC için very thanks :d
Bazı kadınların erkeklere aşırı ilgi göstermesi, onların beklentilerini yükseltebilir ve bazı davranışları pekiştirebilir. Ancak, bu sadece bir faktördür. Erkeklerin kendi kişisel özellikleri, yetiştirilme tarzları, toplumun onlara biçtiği roller ve beklentiler de bu süreçte etkili olabilir.
Dolayısıyla, bu durumu sadece kadınlara yüklemek yerine, çok yönlü bir bakış açısıyla değerlendirmek daha doğru olur.
İçlerinden öyle geliyordur özeniyorlardır belki 😂😂
Cevap
24Cevap
Kadın değer vereni istemez. Baba travmasını sever.. kendi travmasıyla yüzleşecek bir tarafı olmadığı için de "o bana bunu yaptı, o erkek bana değer vermedi" diyerek karşı tarafı suçlar.
Bu yüzden kadınlar onları döven, ezen erkeği her zaman daha cok sevecektir. Mesela kadına şiddet uygulayan erkekler kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor.
ya feminizmle ne alakaa günümüzde bile hala kadınlara karşı daha fazla yük düşüyo sanki ev işleri kadınların ana göreviymiş gibi davranıyorlar oyuncu kadınlae daha az maaş alıyo vs vs erkekler bizim toplumda ev işi yapmaktan uzak mlca yetiştiriliyo bence bu yüzden sanki tüm kadınlar onları kabul etmeliymiş psikolojisindeler red yeyince ağlaklaşıyolar kaldıramıyolar
Evet, onları yetiştiren de kadın. Hep söylüyorum. Toplumu kadın oluşturur. Kadın nasıl eğitilmişse öyle eğitir çocuğunu.
Kadınlar
Erkekler bağırsa suç
Eleştirse suç
Kabul etmese suç
Bilmiyoruz ki ne yapalım
Kabul etsek niye kabul ettin niye bu kadar efendisin
Ne yapak yani
Erkekler prensesleşmedi aslında insan olmayı öğreniyoruz aw trip atmak insan huyudur kızın değil küsmek insan huyudur kızın değil başkasının hesabını ödememek insan huyudur kızın değil zor işte çalışmak istememek insan işidir kızın değil ağlamak insan huyudur kızın değil bunu anlayacak kapasite yok mu sizde
@Reisha677 abi bir tane akıllı bir feminist göremedim ben ona yanıyorum
@Reisha677 prenses erkek olmayı kabul ediyorum o zaman sen abazalardan devam et
@Reisha677 of tamam aynen
@Reisha677 değilim fakat sen çok kabasın ilk başta yazdığı mi anlayıp hak vermen gerekirdi sen ise direkt prenses damgası yapıştırarak alttan alta gay demeye çalışıyorsun
Kız doğru söylüyor alayiniz prensessiniz
@EtiCinoo99 peki tamam
Suçlusu zaman içinde sürekli savaşmayın agresif olmayın ne ağlamak da olabilir içinizi dökün diye erkeklere feminenleştirmeye çalışan kadınlardır erkekler de agresi içindeki hayvani gücü sergilemeyi ayıplık olarak algıladı
Katılıyorum. İş görüşmesine bir çocuk gelmiş bir kızdan daha fazla kırıtıyor daha fazla ağzını yayıyor. Erkekteki bütün erkeksilik uçtu gitti geriye kalanda benlen uğraşılmasın diye mağarasında
Evet kadınlar. d hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz çünkü hssjdjdk 🤪
Evet tamamen anneler. Bir erkeğin güçlü ya da güçsüz bir karekterde yapan kişi annedir yetiştirmek çok önemli benim oğlum benim paşam sen dur canın yanmasın yorulursun aman şöyle aman böyle belli bi süre sonra direktif almak zorunda hissediyor kendini
Evet kesinlikle kadınlar şunu anlamiyolar kadın erkek eşit değil bazı konularda hakları eşit ama kadın ve erkek EŞİT DEĞİL!!
Evet... kesinlikle.
Erkekliğin içini boşaltan modern toplum ve feminizm.
Sonuç ortada
Onunda etkisi var ama daha çok ailede bitiyor olay
sartlar. parasiz erkek sevilmiyo. cirkin ama iyi erkwk sevilmiyo
Feminizm erillesmek değil kadınların hayatını kendi istedikleri gibi yaşamasıdır.
Bir yerde evet ya eşitlikle aynı olmayı karıştırıyor bunlar kafayı yicim
Kimsenin erildiği yok kadınların erkeklere ihtiyacı kalmadı diyilebilir hiç mi serenay sarıkabayı dizisi izlemediniz aç izle yin kadınlar erilleşmiş mi
Hayır travmaları alt zemin bence o zaman kötü yola düşen kadınların tek sorumlusu da erkek ler
Bugün prenses olmak istiyorum kızlar izniniz olursa sizden bana fırsat gelirse lütfen 😀😀
Olm siz hangi coğrafyada yaşıyorsunuz? Kafanıza göre genelleme yapmayın. İki üç tane liseli ergenin videosunu izleyip bütün erkekleri öyle zannedip birde algı oluşturuyorsunuz. Öyle bir şey yok.
Sebebi kesinlikle kadınlardır. Artık kapılarını açar sandalyelerini tutarsiniz
"Prenslik Taslayanlar Çağı: Her Şeyi Kadına Yükleyen Erkekliğin Çöküşü"
Bu ülkede biri ağlasa kadının suçu, biri başarısız olsa “annesinden böyle görmüştür”, biri prenses gibi trip atsın, “kadınlar böyle alıştırdı” denir. Erkek ağlar, küsüp mesajlara cevap vermez, “zaten kadınlar çok yüz verdi” diye açıklanır.
Yeter artık. Her bozuk karakterin, her duygusal manipülasyonun, her büyüyememiş adam çocuğun faturasını kadına kesmekten vazgeçin!
Bugün Türkiye'de bazı erkekler, ilgi görünce şımarıyor, ilgisiz kalınca küsüp kabuğuna çekiliyor. Ne konuşabiliyorlar ne de sorumluluk alıyorlar. Sonra dönüp “kadınlar yüzünden böyleyiz” diyorlar. Hayır! Bu; annesi her işini yapan, babası hesap sormayan, eğitim sistemi karakter değil kâğıt öğreten bir toplumun eseri.
Sosyal medyada ilgi manyağı olmuş, gözleri sadece beğenide, aklı “bana neden günaydın yazmadı?” sorusunda takılı kalmış adamlar var. Prenslik taslıyorlar, ama bir ilişkinin yükünü, krizini, çözümünü sırtlanamıyorlar.
Kadın güçlü olunca eziliyorlar. Kadın sessiz olunca sıkılıyorlar. Kadın sorgulayınca sinirleniyorlar. Çünkü çoğu, kendi duygusunu yönetmeyi öğrenmeden büyüdü. Sırtını "kadınlar naz sever" safsatasına dayayıp, her ilgisizliğe trip atarak cevap veriyor. Sonra da "biz böyle olmak istemedik ki, kadınlar bizi buna çevirdi" diyor.
Hayır! Kimse seni 30 yaşında hâlâ "ben yazarsam aramızdaki değer bozulur" gibi saçma düşüncelerde kalmaya zorlamadı.
Kadınlar artık her şeyin günah keçisi değil. Ne her başarısız ilişkinin ne de duygusal açıdan yetersiz her adamın sorumlusu kadınlar değil.
Erkekler de büyümeli. Hem yaş olarak hem ruh olarak. İlgi görmek istiyorsa talep etmeyi, rahatsızsa açıkça konuşmayı, kırıldıysa bağırmadan anlatmayı öğrenmeli. Trip atarak, küsmeyle, story’le gönderme yaparak değil
Bu ülkenin sadece "güçlü kadınlara" değil, aynı zamanda "olgun erkeklere" de ihtiyacı var. Trip atan, kaçan, suçu başkasına atan değil… Sorumluluk alan, açık konuşan, büyümüş erkeklere.
Madem erillesiyorsunuz kullanmadığımız etekleri elbiseleri bize yollayın
Zor kirve bu işler çok zor boş ver ugraşma ya 😂😂
Hayır, içlerinde varmış djdj
Evet kadınlar maalesef
Evet kulu kölesi oluyorsunuz sonra da neden beni sklemiyo kocam? Alla alla niye acaba
Hayır tam tersi onlara daha sert davranmalıyız bence
Kadınlar bunu kendi istedi. Eserleriyle gurur duysunlar şimdi şikayet etmesinler
Feminizmle alakası yok bunun?
Kıyamet kopsa bizden bileceksnz
Ekonomi paranın gücü yok artık eskisi gibi
Ya her şeyi kadınlara bağlamayın
Alayı nonoş gibi dolanıyor
Onlarin genin de var bence.
Bence kendileri
Hiç de umurumda değiller aslında
Hiç kimse değil
evet ama her erkek değişmez
Evet öyle
Tek suçlu sizsiniz