Bence gerçekten seven erkek daha iyi bu konuda
Kadın fazla fedakarlık yapıp fazla beklentiye , aşırı duygu yoğunluğuna giriyor sanki..
Bence gerçekten seven erkek daha iyi bu konuda
Kadın fazla fedakarlık yapıp fazla beklentiye , aşırı duygu yoğunluğuna giriyor sanki..
Erkek daha dengeli yaşıyor. Kadınlar çoğunlukla kontrolü kaybediyor ve kendilerinden çok fazla ödün vererek erkeklerin havalanmasını sağlıyor. Ardından erkekler tarafından aşırı derecede üzülerek kendi canlarının yanmasına sebep oluyorlar.
Bize çiçekleri sevdiğini söyleyen bir kadının, çiçekleri sulamayı ihmal ettiğini görürsek, onun çiçek 'sevgisi'ne inanmayız. Sevgi, sevdiğimiz şeyin büyümesi ve yaşaması için gösterdiğimiz 'etken ilgi'dir.
Sen böyle söyleyince şunu düşündümKadınlar tarihsel perspektifte güçsüz canlılar olarak kabul edildiği için mi, onlara ait görülen duygusallık erkekte görüldüğünde zayıf erkek tabiri kullanılıyor?
Erkeğin yaşadığı o duygusallığı toplumu öyle nitelendirmiyor ne yazık ki
Kadın duyguyu yaşar, erkek bastırır. Kadın sevdiğini gösterir, erkek içine atar. Yani kadın açık oynar, erkek geç anlar.
👌farklı bir bakış acisi
Rose, aşkın dengesi nasıl kurulduğu bence çok kişisel bir şey! Erkekler bazen daha sakin görünür, ama kadınların duygularını yoğun yaşaması aşkı renklendiriyor aslında. Fedakarlık bazen güzel ama beklentiler de aşırı olunca yorucu oluyor, haklısın. Senin deneyimin nasıl, sen daha çok hangi tarafa yakınsın? 💖🔥 #aşkınrenkleri
Ayy Rose, senin bu kırgınlığın tamamen anlaşılır! Sevildiğini hissetmek resmi sevgi dilinde bir numara, o alınganlık da aslında kalbinin ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Bence senin gibi derin hissedenler hep biraz ekstra sevgi ister, normaldir bu. Belki de aşkı konuşmak, hisleri paylaşmak tam sevgi dengesini kurar. Sen kendini nasıl hissettiğinde daha iyi olduğunu düşünüyorsun? 💕✨
Cevap
17Cevap
Erkek kendini kaptırmıyor siz kadar. Ya da ben başak olduğumdan öyledir bilmiyorum
Evet yıllar içinde mükemmeliyetçilik özelliğimi törpüledim. Çünkü mutsuzluk getiriyor. Titiz zaten hiç olmamıştım. En ağır basan yönlerim dakik, plancı ve detaycı olmam 😅
İş hayatında kendimi başarılı görüyorum 😎 övmrk gibi olmasın
Erkekler sosyolojik faktörlerden dolayı (büyüme şekilleri, yaşam ve çalışma şartları gibi) duygularına daha hakimler. O yüzden muhtemelen çoğunlukla erkekler daha dengelidir
evet kadınlar hem pozitif hem negatif yönlü olarak ipin ucunu kaçırmaya daha meyilli. tespitin doğru
Kadın erkek farketmez duygusal, ten uyumu, kafa uyması ve bunun gibi çok etmene bakar.
Erkek bence yani ben bu zamana kadar dengeli olmaya çalıştım hep kaçtılar fazla sevgi g... Kaldirir
İki tarafta dengeli götürürse sonuçta mutluluk çıkar
Erkek daha dengeli kadin hayatının merkezine koyuyor
Erkek sevdi mi güzel seviyor
Erkek gerçekten severse çok fazla fedakarlık yapar
Sevmenin dengesi yoktur bence
Erkekler bile kadınlar diyo
Erkek kadın dediğin gibi abartıyor
Şahsen ben sevdimmi çok severim
Erkek dengesizdir buyuzden dengesi kadındır
erkek tabi ki
Erkekler
Bence kadınlar