Çevremden dışardan gördüklerime baktığımda çoğu ilişki erkeğin sıkılmasıyla istememesiyle aldatmasıyla vs bitmiş durumda. Gerçekten de erkeğin daha çok sevdiği ilişki daha uzun ömürlü mü oluyor?
Erkek mi daha çok sevmeli, kadın mı? İlişkinin sağlam olması erkeğe mi bağlı?
Evet. Bunu bizzat yaşamış biriyim. Birini sevdim, bana ne ilgisi vardi, ne degeri vardi (ilk başlarda vardi sadece) ne ozel gunlerimizi hatirlardi, hatirlattigim zaman hep erkekler mi hediye almak zorunda diye karsilik beklerdi oysaki ben hediyeyi almis olurdum. Kendinden soguttukca bazi seyleri farkina varmaya basladim, ayrildik.
Sonra peşimden kosan biri oldu. Kac defa istek atti, tanımıyorum diye reddettim. Vazgeçmedi, bende inat ettim kabul etmedim, engelledim
Sonra ayni okuldaymisiz. Ders arasi cardakta oturuyoruz arkadasla. Yanıma geldi. Merhaba falan giris yapti. Istek atiyorum reddediyorsun, kabul etsen ne olur ki demeye basladi. Sadece tanidiklari kabul ediyorum dedim. Tanisalim o zaman dedi oturdu yanıma.
Adini, okudugu bolumu, nereli oldugu gibi seyleri soyledi, bana sordu bende soyledim. seni kismen taniyorum sordum sorusturdum ama adettendir tanismis olduk dedi.
Nereden sorusturdun dedim falanca tanidik ismi soyledi. Artik biraz taniyorsun engeli kaldır, istegi kabul et lutfen, şu gün kahve icebilir miyiz dedi bir de. Sanki hizli gidiyorsun dedim. hayat hizli akiyor zaten, kacirmayalim dedi😅
Konustuk, ettik, vakit gecirdik ama ben en basta onu sevdigimi soyleyemem. Ve bu uzun bir sureydi benim icin. Ama onun bana davranisi, bana verdigi deger, gozumun icine icine bakmasi, benim icin cabalamasi emek vermesi, benimle ilgili benim farketmedigim detayları hatirlamasi, beni sevmesi beni de ona yaklastirdi.
Beraberiz hala ve hissettigim sey su ki o beni daha cok seviyor. Beni cok guzel sevdigini gordum. Bende seviyorum, zamanla, tanidikca sevdim, beni sevmesini sevdim. Huzurlu bir iliskim var.
Erkek sevince cok baska oluyor gercekten. Gonlun oksaniyor, detaylar hatirlaniyor, ozel gunler hatırlanıyor, uzmek yerine güldürüyor. Kiymet biliyor, kiymet veriyor. Iliskimizin baslangicinda ve ilk zamanlarinda cok emegi var. Beni baglamak, elde etmek icin ugrasti biraz iliski de dusunmuyordum cunku.
Ha azicik duygum, sevgim olmasa yapamazdım. Sizi seveni sevin, siz hic sevmeyin diyemem. Iciniz almaz zaten. Dokunamazsiniz, bakamazsiniz, gelecek dusunemezsiniz.
Bu dunyada hicbir seyde terazi dengede, esit olmuyor, bu bence aykiri bir sey zaten. Bir taraf daha agir basıyor her zaman. Bizde de emek, sevgi anlaminda agir basan taraf o. Bende karsilik vermeye calisiyorum, yasattigi duygulari o da yasasin diye elimden geleni yapiyorum
Ben agir bastigim zaman boyle mutlu, huzurlu degildim. Sevildigimi hissetmiyordum.
Erkegin daha cok sevdigi iliski guzel yurur, huzurlu, kiymetli hissettirir, gelecek hakkinda da pek endiseniz olmaz. Zaten beraber olacaginizin sinyallerini, sizinle bir gelecek düşündüğünu anlarsiniz, kafanizda soru isareti kalmaz.
Hayır bu yanlış bir bilgi. Saçma sapan konuşup milletin aklını karıştırmayın. Burada yazanın tam tersi doğrudur. Benim ilişkilerimde ve flörtlerimde ben kıza daha çok değer verdiğim ve ilgi gösterdiğim zaman o ilişki kısa sürede bitiyor. İlişki yaşadığım kız bana daha çok ilgi gösterdiği zaman, o ilişki daha uzun sürüyor. O yüzden bu saatten sonra bana az ilgi gösteren kızlarla ve kendisini sürekli geriye çekip, kaçan kovalanır taktiği uygulayan kızlarla uğraşamam. Benim ilgi ve değer görmeye karşı zaafım var, ilgisizlik beni sıkıyor. Beni sevip iilişki yaşamak isteydn bir kız bana bol ilgi gösterip değer vermeli. Ve bana bağlandığını belli etmeli.
@DiaryOfJane İşin garibi kaçan kovalanır taktiği uygulayan kızları aramayı sormayı bırakınca direkt beni kaybetmemek için arıyorlar bana ulaşmaya çalışıyorlar. Fakat bu taktiği uygulayan kızları engelleyince bana ulaşmaya çalışmıyorlar, herhalde kendilerine yazan diğer erkeklerle konuşmaya başlıyorlardır. Anladığım kadarıyla yukarida dediğim gibi bu taktiği uygulayan kızları kendi haline bırakıp, birden iletişimi kesmek lazım, sadece onlar bize ulaştığında onlarla konuşmak lazım, o zaman bunu yaptıklarına pişman oluyorlar. Kısaca kızlar garip varlıklar 😄 Hele de Tc kızları iyice garip ve anlaşılması zor kişiler.
Öyle olmuyor işte benim daha çok sevdiğim kesinlikle ortada ve yakında ayrılacağım galiba bu iş böyle yürümez benimde sevildiğimi hissetmeye ihtiyacım var bazen hissettiriyor da aşık kız sürekli hissettirir daha önce sevildiğimi hissetmesem buna aşk diyeceğim🤦
Bana göre erkeğin daha çok sevmesi bunaltıyı ve Depresyonda getirir ama kadının sevmesi ayrılığı getirir Çünkü kadın çok detaylı düşünür ve detaya iner ama erkek sevdiğimi kızgın olursa ona göre yön vermeye çalışır
Ben sana bir şey söyleyeyim açık ve net söylüyorum kadını çok seveceksin abi, kadına değerli hissettireceksin kendine kadına kendini değerli hissettirir kadını mutlu edersen kadın seni göklerde uçurur. Ama sen kadını mutlu etmezsen seni yerin dibine sokar sokar çıkarır o yüzden kadının mutluluğu erkeğin mutluluğundan önemlidir. Kadın sevgili kolay yapar erkek yıllarca homos homos bekler, O yüzden kadınların değerini bileceksin kadına el üstünde tutacaksın ve mutlu olacaksın itaat et rahat et.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet her zaman ki gibi Tam tersinin doğru olduğu konulardan birisi daha Erkek çok severse ilişki sarpa sarıyor çünkü Kadın aşırı değerli zannedip kendini Hipergamisi yüzünden dışarı bakıyor Aynı zamanda Erkek çok severse ilgisi iltifatı vs değersizleşiryor bir kıymeti kalmıyor. Bunun yanında Kadının karşısında rahat ve dominant olmakla beraber kararlı duramıyor buda Pasif çekingen birisi haline getiriyor. Tam tersi Erkek sevmediği veya ölçülü olduğu zaman Bunlar olmuyor sonda da belirttiğim gibi Gayet rahat davranabiliyir sınır çizebiliyor prensiplerle haraket edebiliyor Kadına Hayır diyebiliyor Buda O erkeği manupile edilememekle beraber o kadının gözünde özgüvenli eğlenceli sağlam karakterli birisi haline getiriyor. Yani burdan anlayacağınız üzere TERS MANUPİLASYON var.
Benim de tecrübe ve gözlemlerim bu şekilde. Kadınlar da sütten çıkmış ak kaşık değil ama çoğunlukla erkek daha çok severse ilişki ayakta kalıyor sağlam oluyor.
Erkek sevmeli. Net. Kadın sevıldıkce sevıo zaten. Ama erkekte o yok. Bastan sevmeli. Zaten avcılık ruhlarında var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkek sevecek sayacak deger verecek ilgi gosterecek para kazanip getirecek alışveriş yaptiracak ev işlerine yardimci olacak ilgisini eksik etmeyecek kadinin ailesine gidilecek surekli ama kendi para harcamicak kendi ailesine gitmicek karisini sevgilisini serbest birakacak hiçbir şeye karismicak kadin arkadaşlarıyla bulusup gezecek yemeğe cukacak erkek cikamicak ancak böyle iliski saglam olur
Erkek kadını sevdikçe kadın sabun gibi elinden kaymaya başlar. Kadınlar teoride erkeğin çok sevmesini ister ama pratikte hipergamisi buna izin vermez. Erkek daha çok koruyucu kollayan tarafta, kadın var ise daha çok seven itaat eden konumda olmalıdır. İlişki ancak böyle sağlıklı yürür.
Zıtının doğru oluşunda ki İRONİ bu kadar olur ancak tam tersi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam tersi Erkeğin az seven tarafda olması daha sağlam yapar Kadına karşı daha rahat olması onu özgüvenli gösterecektir. Kaptırırcasına severse pasiflikten kaçamaz. TERSİ DOĞRUDUR