+1 yılBen polisim ve bir öğretmen benim için çok iyi bir tercih. Çünkü benim belirsiz çalışma saatlerimin aksine onun rahat ve belirli çalışma saatleri çok iyi. Evde çocuğa bakabilir sana, yemek hazırlayabilir, ev işi yapar, seni güleryüzlü karşılar, aile ekonomisine katkı sağlar, çocukların nasıl yetişmesi gerektiğini bilir, benimle şark görevine gelir, kültürlü olduğu için çoğu konuda sıkıntı yaşamaz, vs gibi birçok neden sayabilirim. Öğretmen ilk anımızdan beri faydalı olan ve faydası bitmeyen bir meslek grubudur.
02 Yorumla
Soran+1 yılVaaay!
- +1 yıl
Noldu öğretmen hanım :)
En İyi Cevaplar
isterim tabi, eger calisan bir esim olucaksa en guzel ihtimal ogretmen olmasi olur. Ben de ogretmenim, isimiz erken biter, tatilimiz bol, birbirimize ve ailemize bol bol vakit ayirabiliri :D Simdi boyle sayinca hakkaten guzel olurmus yaa
331 Yorumla
Soran+1 yılGercekten güzel olur yaaaa :))
- +1 yıl
olmazmi :D dusunsene bide saatleriniz uygun, bazi gunler esin senden once eve gidiyor, e bir zahmet mutfaga giriyor, eve bir giriyon yemek hazir, mutfak biraz dagilmis belki ama seni yorgun argin yemek yapmaktan kurtarmis ya yeter :D burdan da anlasiliyor ki erkek ogretmen de bayan icin sans olabilir, dogru es secilirse tabi
Soran+1 yılHayali bile güzel ya :)))
Soran+1 yılNe yapabilirim ki? :(
Soran+1 yılBen dogrusunu secerim de karşıma bide ciksa
Soran+1 yılBeyfendi, ahlaklı, güvenilir, saygılı, sevdiğine deger veren, yakışıklı degilde daha cok tatlı, isi gücü olan, örf adetlerine baglı, aile kavramına önem veren biri olsun.
Soran+1 yılKac kilosun, boyun kac?
Soran+1 yılBoyun bana göre baya uzun, kilonda biraz fazlaymış.
- +1 yıl
valla kilom siritmiyor yapili oldugum icin fakat verilebilir, yalniz sen boyda takildiysan onun caresi yok diye biliyorum, saclari kazitip sifir taban ayakkabi giyersem 3 santim filan yaklasirim sana da olup olacagi o kadar :D kambur dursam birseyler olur belki de uzun koca kambur kocadan daha iyi gibi sanki yaa :D
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılYok, masumca güldüm. :)
Soran+1 yılBoyum 1, 64 cm, kilom 50
Soran+1 yılGülmeyi severim, guldurmeyi de ama yerine göre.
Soran+1 yılBen gizliden yazamıyorum k. bakma xperim 2 degil
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılBurada onu nasıl yaziyim şimdi
Soran+1 yıltamam seni takip edicem sen yorum yap başka sorulara ben karşına çıkarım.
Soran+1 yıltamam :)
meslekle ilgili bence bir sorun olmamalı sonucda sabah gidiyo öğlen veya akşam bitiyo evine geç kalmaz evi dağınık olmaz sorun olmaz bir doktorla evlense nöbetleriydi hastasıydı ameliyatıydı ilgisiz olur emin ol öğretmenlik iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim degerli görüşlerin için. :)
+1 yılKadınlar için ideale en yakın meslek öğretmenlik sanırım. Beyler isterler bence. Ben de pilot bir bayanla evlenmek ister misiniz diye bir soru sorsam kaç kişi olabilir der merak ettim şimdi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSor istersen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bir zamanlar subayların eşlerinin %80 ni öğretmendi.. Çok da iyi oluyordu beraber tayin olup gidiyorlardı her yere.. İşin en ilginç tarafı o arkadaşların çocukları da hep okudular ya hukukçu ya da doktor oldular.. Çünkü öğretmen annenin çocuğu olmak gerçekten büyük şans..
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli görüşünüz icin teşekkür ederim. Saygılarımla.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gercekten. Bir kez daha 'iyi ki öğretmen olmusum' dedirttiniz. :)
Soran+1 yılAmin. Önemli olan da bu zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Valla sırf aldığın 2500 liranın peşinde vasıfsız ama yakışıklı erkekler.
Yani o boy bos 2500 TL yapıyor, kendi degeri bu, kimse inkar etmesin memur bayan eş veya yurt dışın dan zengin hatun.
Zengin erkeklerde eskortlarla takılıyor böyle büyük bir çelişki işte.10 Yorumla
+1 yılAnnem ogretmen cok sert oluyorlar. Annemi hic svmezdim kucukken bana hep zorla ders calistirtirdi, hep sinirliydi, habire ceza verirdi. Babam bile annemi onunde onunu iliklerdi. Babam biraz yayilarak otursun hemen duzgun otur der babami azarlardi. Ev degil askerdeydim sanki. Annesi ogretmen olan cogu kisinin sogledikleri cok sert oluyorlar. Belki istisna vardir ama cogusu boyledir diye dusunuyorum bu kadar sert bir kadinla evlenmem asla. Ogretmen olmamasini tercih ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle degilim senin o dediğin cok eskide kaldı ( yaşına bakılırsa :) )
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen güzel olan tüm ortaokul ve lise hocalarıma sarkıntılık yaptım. İnan erkek muhabbetini bilen bir erkek ilkokul hocası dışında öğretmenle evlenmez. Örneğin lisede ergenlik arzuları en üst seviyede. O öğrenciler neler düşünüyor, nasıl hayal ediyor hocalarını bir bilsen. Ben kıskanırdım.
12 Yorumla
Soran+1 yılIlkokul öğretmeniyim şükürler olsun. :)
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman. Umarım birini bulursun.
+1 yılEşini sınıftaki öğrencilerinden birisiymiş gibi görüp otorite kurmak isteyebilir.
Tayin sorunu da cabası.
Olumlu yönlerini sordun ama ben olumsuzlara 2 örnek vereyim dedim:)12 Yorumla
Soran+1 yılYine de teşekkürler :)
- +1 yıl
Umutsuzluğa kapılma. Benim gibi düşünenlerin sayısı azdır.
''Maaşı belli, gittiği geldiği saati belli, memur işte ne güzel'' şeklinde düşünenlerin sayısı çoktur.
O yüzden kısmetini bulmakta zorlanacağını sanmıyorum:)
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Yani olurdu evet ama şöyle İzmir'de olması lazım bir de nasıl oluyor tam bilmiyorum ancak tayinini bana göre ayarlaması lazım. Turizmciyim çünkü şehir hatta ülke değişikliği bile olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Es secerken meslegine bakmam. Ama ogretmen olursa soyle iyi olur , saati bellidir. Aldigi maas bellidir , calisma yeri bellidir. Hafta sonu tatil. Meslegin bir tehlikesi yok. Daha ne olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmen olması daha iyi. En azından bilgili kültürlü olur. Hemde öğretmen olmak suç mu ki böyle bir soru soruyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılOgretmenim diye yanaşamıyorlar da...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılöğretmenle evlenirdim cunku cocuklara dayanabilen bir kadın bir erkeğe dayanabilir :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBakış açın güzelmiş :)
- +1 yıl
öyle ama yegenimi kreşten alırken o cocukların sesini kreşin önünde duydugumda bir öğretmenin ne kadarda zor bir işi yaptıgını bildiğim için evlilik konusunda eğer öğretmen yemek konusunda iyiyse çocukları susturan bir erkeği susturma yeteneğine sahiptir diye düşünüyorum :D
Soran+1 yılBiz sese karşı duyarsızlastik artık diyebilirim
- +1 yıl
hhahahha bu daha iyyimiş :D
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Genç bayan Öğretmenler Allah aşkına kendinize çeki düzen verin. Nerde bir çakal ile konuşsam öğretmen sevgilisi var noluyo ya siz. toplumun lokomotifisiniz yakıştığı gibi yaşayın giyinin örnek olun
22 Yorumla
Soran+1 yılÜstüme alınmıyorum ben. Teşekkür ederim yine de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle bir düşüneyim taşınayım datlı datlı gaşınayım. acep neden onca insan öğretmen eş aramakta bir düşünüp taşınayım...
02 Yorumla
SoranInan bende şaşırdım. Öğretmenim ama karşıma çıkmadı.
Cevap sahibi+1 yılnasip kısmet işi bacım bu işler.
+1 yılÖğretmenlerine aşık liseliler eksiliyor evlenirim diyenleri, ben evlenmezdim diyorum :D
10 Yorumlaöğretmen olmasın yaa. otura otura kalçaları büyüyo falan. yok yok olmasın öğretmen
10 YorumlaÖğretmen olsun veya olmasın bir kadın ne söylediğini bilmeli ince ince ruhlu naif bir karakteri severim
Evciman bir kız ise Düşünürüm birde çok sol görüşlü biri ise hayat çekilmez o kişi ile10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğretmen kız egosu berbat birşey kendilerini çok kutsal ve üstün görüyorlar. Öğretmenler odasında oturmaya tahammül edemiyorum. Kendimde öğretmenim ama Öğretmenlerdeki bu ego ve kendini beğenmişlik doktorlarda bile yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen ogretmenler odasını bile göremiyorum ya çocuklarla ugrasmaktan sen oturdadun da tahammül mü edemiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBen bedenciyim iş yüküm az olabilir bu benim suçum mu?
Soran+1 yılO zaman kendi adına konusursan sevinirim.
+1 yılBir bayan için ideal mesleklerden ve bir garantisi var.
Devlete tabi maaş, sağlık güvencesi v. s
Erkeklerde kadınlar gibi umursuyor artık kadının kariyerini.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılne öğretmenler gördüm kafadan çatlak olup adam olmayan bir şeyi değiştirmez güzelim.
10 Yorumla
+1 yılÖğretmen olması iyi bir çocuk yetiştirebilmesi açısından düsünülebilir.. isterdim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBakış açın güzel. :)
Çalışan bayan isteyen erkeklerin çoğu öğretmenle evlenmek istiyor. Tatili, izni iyi ve saygın meslek olduğu için.
00 Yorumlaçocukları daha iyi yetiştirebilir daha çok zaman ayırabilir ama mesleğe takmam yani o son mantık işine kalırsa artık
10 YorumlaDil , din , ırk , meslek, maddiyat, bunların hiçbiri önemli değildir insan sevince :-) bu yeterli bir cevap herhalde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Aklımda olan eş tipi o zaten en iyisi hafta sonu tatili var sömestr var yaz tatili var mesai saatleri belli
10 YorumlaEvet sevgili bana ters direk evlenmek isterdim temiz meslek ve öğretmenler anaçdır tatlı sempatik gelir fakat kaşarları çok fazlaaaaaaaa
10 Yorumlaneden olmasınki mesleğin bir önemi yoktur bence ama şöyle diyeyim evlilik için kızında mesleği var diye göz önünde bulunduranlarda yok değil hani bu durum senin içinde bir +
11 Yorumla
+1 yılBana unuttuğum çocukluğumu hatırlatabilir. Veya evlendik diyelim çocuğumuz olunca onun okulda daha başarılı olmasını sağlar.
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin bilinç altında eski öğretmen profili kalmıs. Bu da normal aslında bizim zamanimizda da öyleydi. Simdiki öğretmenlet daha farklı. Yani en azindan öyle. Cocugumun tabi ki de okulda basarili olmasını isterim ama bir öğretmen olarak degil bir anne olarak.
- +1 yıl
Ama düşünsene bir öğretmen anne okadar çocuk okutmuş. Şimdi kendi çocuğunu okutuyor. Hemde kendi elleriyle başarıya taşıyor. Bundan daha güzel ne olabilir :)
Soran+1 yılBen cocugumun ogretmeni olmak istemem ama
- +1 yıl
Ben nerdeyim, sen nerdesin :). Farklı yönlere döndü fikirler neyse.
Soran+1 yılMeslegimin anneligime katacağı artılarla çocuğumun başarılı olması icin elimden geleni yaparım :)
- +1 yıl
Anlatmak istediğim bu işte hem çocuk gurur duyar hem sen onunla duyarsın.
Soran+1 yılAnladım ben seni ya teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. Sonunda anlayan biri ile karşılaştım :D
Kesinlikle çünkü sürekli bir eğitim ve gelişim içerisinde ve sınıf ortamındaki çocukların davranışları aşırı bir sabır ve anlayış sağlıyor :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
Soran+1 yılBence de :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim beyfendi cok naziksiniz.
bu tarz evlılık düsünen insan mantık evlılıgı yapmıs olur askta olacak mantıkta ayrıca ogretmen ısterim tabi bilgili kulturlu.. olması ıyıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle dusunmene sevindim. :)
Mesleğine göre mi sevicez?
Ben 2007 de evleniyordum babası olacak deyyus...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok aşırı bir dsiplin hastalığı yoksa gezip eğlenmeyi seven biriyse mesleği çok önemli değil
10 Yorumla
+1 yılIsterdim tabiki ama sırf öğretmen olduğu için değil aşık olduğum için evlenirdim ya da çıkardım
18 Yorumla
SoranTabi ki de aşk olmazsa olmaz.
- +1 yıl
Öğretmen misiniz
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Ben şahsen evlenmek isterdim umarım bir sevgiliniz ya da nişanlınız vardır :)
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman sizi hak eden biri karşınıza çıkmamış :)
Soran+1 yılBelki de ben daha halen onu hakketmiyorum.
- +1 yıl
Ilgi duyduğunuz biri var mı peki :)
+1 yılben isterdim hep hayallimdi sevgilim oldu ama evlenmedim tuhaftır genelde birlikte olduklarım hemşire öğretmen gibi kişiler
10 YorumlaBen şahsen evlenmezdim tanıdığım genç öğretmenler hiç de iyi birileri değiller :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSana iyileri denk gelmemiş o zaman.
+1 yıliki öğretmen bence evlenmesi çok mantıklı bulmuyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasin böyle bir kriter ayrim yapilmamali sevgide sini olmaz
10 Yorumla
+1 yılalakası ne öğretmen ya da hemşire kişinin kalbi ruhu önemli bedeni değil
212 Yorumla
SoranRuhlar aleminde yaşamıyoruz ama neyse :) tsk ederim.
- +1 yıl
sana göre öyşe bir öğretmen falna la öğretmeni ya da baska meslek ne fark eder kendini basit görüyorsun sanırım
Soran+1 yılGörüşünüze saygı duyuyorum. (*kendimi basit mi görüyorum :))))) )
- +1 yıl
hadi sağdan git
Soran+1 yılSen de soldan git. :)))))
- +1 yıl
espiri yaptı öğretmen lol
Soran+1 yılHadi ya :)
- +1 yıl
yazık neyse seviyen düşük
Soran+1 yılTsk ederim beyfendi ( bak halen beyfendi diyorum)
- +1 yıl
çokta umrumda profil karşısında birisisin istersen deme umurumdamı
Soran+1 yılOlsun ben hersekil kisiligimden ödün vermem beyfendi
- +1 yıl
boş laf by
+1 yıles olarak aradigim kiside boyle bir kriterim yok, sizin de olmamali; yani meslege gore es secilmez, uzulursunuz..
10 YorumlaÖğretmenlik bayan için güzel bir meslek keşke öğretmen denk gelse :D
16 Yorumla
Soran+1 yılGelir inşallah belki bir gün yolda karşılaşırız :)
Soran+1 yılOlabilir :)
Soran+1 yıl9 subatta okullar açılıyor
kesinlikle evet tabiki ama meslek ten çok karakterde önemli cnm?
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de onun da oldugunu düşünüyorum Zaten meslek ve karakter var diye kimse yanaşamıyor herhalde?
Soran+1 yılKorkuyorlar herhalde. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılooo hemde nasıl
bir kere maaşı belli
yeri belli geliş gidiş saati belli
sosyal hakları belli
tatilleri belli
mesaiye falan zor
gece nöbeti yok akşam en az 7 falan daha nolsun valla bulsam evlenirim10 Yorumla
+1 yılSeni görebilme ihtimalim var mı mesaj atabilir misin
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ilgini mi çektim?
- +1 yıl
Hayır bişey sorcam
- +1 yıl
Özel bişey öğretmenlikle ilgili başka bir amacım yok
Soran+1 yılSor bakalım
- +1 yıl
Mesaj demiştim ama tamam gerek kalmadı saol arkadaşıma sorarım aklımda bişey vardı
+1 yılTabiki isterim nerdeeeee bizi bulurmu 😂ogretmenlere duyurulur
00 Yorumlaİyice tanıdıktan sonra neden olmasın fikirlerin uyuşması anlaşmak önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılen iyi meslek seçimi bayan için öğretmenlik..
öğretmenle evlenmek isterdim.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Ogretmenlere karsi asiri bir saygim var. O yuzden olmaz
10 Yorumlaolur tabiki,
eve daha çok vakit ayırır,
yemekleri yapar, temizligi yapar, çocuga bakar :))11 Yorumla
+1 yılbir erkek eşi için en ideal meslek öğretmendir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevap için.
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılmali müşavir kzla evlenmenin olumlu yönü nedir?::) ya çok saçma bir soru değilmi sncde. d
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden sacma olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılmeslek olumlu yönleri etkilemz
Soran+1 yılBazı erkekler için önemli olabilir. Bunu merak ettiğim icin sordum zaten.
+1 yılOlabilir kulturlu felan olmasi iyi. Azcik guzelse ve karakteri iyiyse nereye giderse...
10 Yorumla
+1 yılÖğretmen genç bir bayan ile değil, öğretmen olgun bir bayan ile evlenmek isterim.
10 Yorumlaöğretmense sevecen olur çocuklara karşı iyi olur bence evlenilecek kız olur :d
00 Yorumla
+1 yılMesleğime uygun olan mesleklerden birisi, iyi anlaştığım takdirde kaçırmazdım:)
10 Yorumlaöğretmen ise neden olmasın ama öğretmencik ise olmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılbir öğretmen olarak eşıminde öğretmen olmasını istiyorum
12 Yorumla
SoranUmarım karşımıza çıkar.
- +1 yıl
İnş ariyorum cikmadi ama bakalim hayirlisi
Benim bilgisayar öğretmeni sevgilim vardi 4 sene çıktım ama evlenemedim :(
12 Yorumla
SoranTsk ederim paylaşımınınz için.
+1 yılBoşa dememisler bana bir laf ogretenin 40 yıl kölesi olurum diye 😅😄
117 Yorumla
Soran+1 yılLaf değil harf o :)
- +1 yıl
Harf yazdim duzeltmis telefon 😑😒
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Gulme gicik oldum 😒😒
Soran+1 yılYok valla asagalamak icin gülmedim dogallıgına güldüm.
- +1 yıl
Asagilayacak ne var sanki 😕😑
Soran+1 yılGülmüyorum.
- +1 yıl
Almicam seni de evde kal 😒😒
Soran+1 yıltamam kalırım ya gönlün olsun yeter ki. :)
- +1 yıl
Bak boyle dedin icimin yağını erittin şimdi.
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
Ne diyelim ksmetse olur 😅😄
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Herkese mavi boncuk dagitmissin. Bana ters seni terkediyorum 😅😄
Soran+1 yılHerkese eşit yaklaşıyorum
- +1 yıl
Beni kaybettin canısı terk ettim seni diğerlerin de dene şansını 😅😄
Soran+1 yılŞansını dene ne ya. Bak buna kizarim. Ben aramiyorum görüşlerinizi alıyorum. Ön yargılı davranmayalım lütfen. Sonucta bir soru sorduk insanların kalbini mi kırıyam sacma cevap larla, bu mavi boncuk dagıtmak degil.
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Öğretmen sevgilim vardı ama yürümedi kafalar cok okumaktn kırık oluyor galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki fazla okumuş herhalde :)
İsterim tabi okumuş kültürlü bir bayan her zaman tercihimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi tansalimm bende memur sen ogretmen iyi olur bee ;))
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılOlmadi mi ;)
Ben evlenmek isterim, kriterim yok detayları konuşabiliriz.
10 Yorumla
+1 yılNe fark eder ya aşk önemli olan ama işi iyiye öğretmenin y
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler