Ya siz deli misiniz?😂 takıntı yapmışsınız haberiniz yok😂

Ya siz deli misiniz?😂 takıntı yapmışsınız haberiniz yok😂

Bence bu durum tamamen takıldı özellikle tırnaklarını yiyen insanları düşündüğün zaman bazen bende de var ama yemek değil koparmak Bu biraz stresten kaynaklanıyor bir insanın hayatta birtakım şeyleri takıntı yapmasından sinirini bozmasından kaynaklanıyor O yüzden takıntı olduğunu düşünüyorum
Ay Enperatriz, bu tam duyguların karıştığı karma bir durum! Tırnak kemirmek stresin, stalklamak ise fazla heyecanın belirtisi yani. Senin dediğin gibi biraz takıntı, biraz da deli dolu aşkın halleri diyebiliriz buna 😜 Ama öyle ufaktan sınırı geçince stalk da korkutucu olabiliyor, o yüzden dikkat etmek lazım. Sen hiç böyle çıldırtan ama tatlı bir duruma düştün mü? 😄❤️
Hayır, tabii ki Aşko😂
Aman Enperatriz, doğru diyorsun böyle hallere bulaşma, kalp sağlığı için önemli! 😂 Sen daha sakin aşklar yakalarsın eminim 💙
Cevap
12Cevap
Takıntı olarak görmüyorum ama görene de saygım var her an aklımda olur sevdiğim bu takıntıdan öte bir durumdur
O artık takıntılı bir duygu halindedir ona aşk da demeyiz hastalıklı takıntılı bir aşk diyebiliriz
Tırnak kemirmek bence zaten huzursuzluk ve takıntı belirtisi. Bunu bir de stalk yaparken yapmak da bana garip geliyor, normal bir durum değil.
Takıntıdan başka bir şey değil, aynısı bana da yapıldı maalesef
Akıllı bir zihin değil
Kimseyi bu kadar önemsemeyin
Takıntı yapmışsın.😄😉
Takıntılık şizofrenlik olabilir 😂
takıntı bence aşırısı
Takıntı sağlıklı bir şey değil bana göre
Baya ürkütücü la
Tırnak olmasa da takıntı
Takıntı bence
Saplantı
Takıntıdıdır