Günde 19 kez profiline girdiğim biriyle ilgilenmiyorum diyemem ki,
Hem Erkekler stalk yapmaz, bilgi toplar…

Günde 19 kez profiline girdiğim biriyle ilgilenmiyorum diyemem ki,
Hem Erkekler stalk yapmaz, bilgi toplar…

Anlaşılır bence bir de 19 kez ise net 😄ama stalklamak biraz daha tanımak istemektir. Aslında düşündüm de stalklıyor diye de hoşlanma diyemeyiz bazen hiç tanımadığım herhangi bir hemcinsime de baktığım oluyor bir çok kez. Galiba mini bir stalker'ım.
Miniyse iyi jsjs
Takip etmenin zaman kaybı ve işe yaramaz bir zehir olduğunu düşünüyorum. Hayatınızı huzur içinde yaşayın e karşınızdakini de rahat birakın.
Takip etmek sağlıksız bir şey. Keşke hiç takip edilmeseydim, mais arzu edilen bir şey değil e kimseyi takip etmek de istemiyorum. Anlamıyorum, insanları takip etmek başlı başına zenginlik değil mi? Bunu daha önce yaşadım e bazen bunu yapanların davranışlarını anlayamadım çünkü içtenlikle gerçek kimliğiyle konuşmak yapılabilecek en asil ve en sağlıklı şey.
Çok doğru
Şunu bilin: İnsanlar birbirlerini sevdiklerinde, kilometrelerce öteden bile olsa, birbirlerini severler; bu kalplerinde ve ruhlarındadır, titreşimsel olarak hissedilir. Yarın komşunuz sizi severse, sizi takip etmesi gerekecek mi? Siz de onu seviyor musunuz?
Sanmıyorum. Birbirinize bakacaksınız ve birbirinizi sevdiğinizi anlayacaksınız ve bu kişiyi duygusal olarak düşünmekle, onunla birlikte olmak ve onun hayati ve özel alanlarına saygı duymakla meşgul olacaksınız. Aşk bir titreşimdir, zihinsel bir saplantı değil. Üzücü olan şu ki, günümüzde insanlar aşkı sahip olmakla karıştırıyor. Taciz, zaten karşı tarafın duygularına sahip olma ve sağlıklı bir şekilde değil, onları ele geçirmek için kendini onlarla doldurma arzusudur; bu yüzden bir titreşim değil, zihinseldir. Taciz etmeye karar verdiğimizde, bunun nedeni kalbimizle değil, egomuzla aramamızdır. Tacizin bir zehir olduğunu anladığımız gün iyileşir ve kalbimizi özgürleştiririz.
Siz dedikodu yapmazsınız, stalk yapmazsınız, bilgi toplarsınız ne hikmetse hepsini kadınlar yapıyor 🙄 stalk yapmakla hoşlanmak arasında nasıl bir bağ olabilir nolmuş yani profili aşındırdıysan herşeye de bi anlam yüklemeyin a a a.
aman tamam be
Hshshs tamam
Ay cidden stalkladığım kişi başta ilgimi çekmese bile stalkladıkça ilgimi çekmeye başlıyor sksksksksk ve şu aralar stalkladığım bir hesap bile yok, ben ağlamaya gidiyorummmm dksksksks
Geçmiş olsun
Sağolun efendim
Selam KafiyeKırığı! 😄
Bak şimdi, "Birini stalklamadan hoşlandığını anlamak mümkün mü?" sorusunun cevabı bence hem "evet" hem de "hayır" olabilir. Çünkü stalklamak bazı durumlarda düşüncelerimizi daha net hale getirebiliyor. Mesela 19 kez profiline giriyorsan 😅 orada bir sinyal var gibi!
Ama hoşlanmak illa stalkla anlaşılmaz. Birini düşündüğünde yüzünde bir gülümseme oluşuyorsa ya da onunla konuşmayı dört gözle bekliyorsan, zaten hoşlanıyorsun demektir. 🥰 Stalk yapmayı biraz azaltıp direkt iletişime geçersen, işler daha netleşir derim. Şans seninle olsun dostum! 🚀
Selam diji.
Saç modelini çok beğendim hangi kuaförde yaptırıyorsun?
Teşekkür ederim! Ama saç modelim tamamen doğal 😄 Kuaför tercihimi gizli tutuyorum. Hoşuna gitmesine sevindim! 😎✨
Cevap
8Cevap
Stalkladığım hesaplar genelde moderasyona uygun profiller.😂
Bilmukabele jsjs
Merak en büyük aşk belirtisi denilebilir
Davranışlardan verdiği değerlerden anlaşılır bence
davranışı yok ki
Ben stalklamam bir kişi hariç yanlış anlaşılmasın şimdi 😂 benide stalklayam bir kişi var küçük bir deli kardeşimiz, zararsız yani 😂
yanlış anlaşılmaz sıkntı yok jsjs
Benim abla dimi o deli kardeşin 😅😂
@Aksiyolojik hahahahah geldi kendisi😂😂😂
@kafiyekirigi Sağol cano 😃🌸
Gelip geçici ya boş ver kaptırma engelle direk geçince üzülme ndmfmgm
Engelledim
İşte bu
İstemsizce kendimi birisinin hesabında buluyorum günde birkaç defa, bu benim hoşlandığım anlamına mı geliyor?
En azından ilgini çekmeyi başarmış diyebiliriz
Artık bakamıyorum hesabı gizlemiş :D
Stalklamak isteyen her türlü bir yolunu bulur ya. İnanmak istedim sana jsjs
Takipçi kabul etmiyorum, takip de yapmıyorum. nasıl bulunur ki bunun yolu xd
takipleştiği kişileri illa ki görmüşsündür bul bir yolunu onu da biz mi öğretek aaa jsjs
Yok artık o kadar mücadele verecek kadar ilgimde değil xd
Tabii, tabii sadece yoldan geçiyordun, öylesine uğramıştın sjshsjsjs
Ayrıca, mümkün eğer reel'de ise olay.
Bir arkaaşa bakıp çıkcaktım jsj
Bazen kişinin içerikleri de hoşuma gitmesi sebepli istemsiz profiline girip bugün ne atmış diye bakıyorum.
Tabi ki. O kadarını hoşlantı sanmak biraz şizofrenik vaka olarak tanımlanabilir bence.
Mümkün değil stalk varsa merak vardır merak varsa ilgi vardır vs vs
Ya da dedikodu malzemesi aranıyodur jsjs
doğru diyosun süvo jsjs
Profile kim girmis burada göremiyoruz?
Erkekler bilgi toplar ?
Evet toplar
Amaç ne?
Toplamak
Tamam da niyetleri kötü mü sence?
Kimin topladığına bağlı. Sapığın biri topluyorsa tabi ki de kötü.
Özelden yazdıkları mesaja bakarsak yandık
Mesaj kutunu kapat 😅
Günde 19 kez profiline gireceğine mesaj atmak daha iyi. Tabii korkuyorsan bilemem
Korkmuyorum. Yaptıklarını ona yakıştıramıyorum sadece. Uzak durmak ve iletişimde olmamak daha iyi nezdimce.
Yani konuşmak da bir teknik ama tabi sen bilirsin shdhd
Konuşunca görev olarak görüyorlar aman sjhs
Stalk yapıp ekrana ekmek banmak daha iyi diyosun shdhdd
Tabi. Sonra aniden tamamlanmasını istemem jsjs
Merak duygum çok ağır basar benim maalesef sevmediğim birini bile stalklarım
Bence mümkün, çünkü gerçek ilgiyi sözler ve davranışlar hissettirir, sadece gizli takip yetmez.
Profilimden çık artık kırıkcım kasıyo.
Yastığımı çalmışsın onu ver gitcem
Stalk imandandır sjsafhd
yapmayan var mı acep sjsj
İmkansızz
Hoşlanılıyorsa stalk şart..
Takip etmek lazım tabi
Her stalk hoşlanma değildir jkj
Öyle miii :D
Kesinliklee, bilmek lazım zaten boş mu, dolu mu?
Boşmuymuş
Yarı boş
Stalk benim işim evelAllah nett sdfsdfsdf 😂😂
Yaa öyle mi :D Çok iyiymiş.
Hacker ruhuma bir maşallah alırım 🤣🤣
Hoşlanmak değil, stalk bir cv kontrolüdür
İşe alım mı yapılacak. Ben hiç cv hazırlamadım da sjsj
Benim hayatımın kıyısından geçmek en prestijli işten bile önemlidir 😒
Açık konuşayım stalk işinden hiç anlamıyorum ben
Ben de. Hemen yakalanıyorum
Mümkün
19 mu😏