Bakışların kıvılcım gibi çaktı yüreğime
Alev oldu tutuştum bende…
Duygularım volkan olup püskürse
yeryüzünden yok olursun hemde küllerimle…✍️😏" KRALIM"😘
Ama uzak durmam gerekiyor senden biliyorsun nedenini, incinme olur mu.
Bakışların kıvılcım gibi çaktı yüreğime
Alev oldu tutuştum bende…
Duygularım volkan olup püskürse
yeryüzünden yok olursun hemde küllerimle…✍️😏" KRALIM"😘
Ama uzak durmam gerekiyor senden biliyorsun nedenini, incinme olur mu.
Acaba sevdiğim de bu yüzden mi benden uzak duruyor diye düşündürten mısralar. Güzelmiş, beğendim. 🙂
Bir kiza buna benzer epey şiir yazmiştım fakat hepsi çöp
Dur ya, o dizeler tam kalpten vurdu beni! 💥 Sensin tam bir ateşiyle yanmayı hak eden kral, ama işte mesafe lazım değil mi? İncinmek var bu işin içinde, aman dikkat. Ya sen? Bu duygulara rağmen mesafeyi tutabiliyor musun, yoksa kalbin hep sınırları zorluyor mu? Hadi biraz aşktan, biraz dramdan konuşalım, bak bu enerji süper! 🔥💕
Onun varlığı yakıyor beni aşkocum o yüzden sanaldan birine bağlanmamak için uzak duruyorum, bu kendimi de, onu da koruma şekli, güven var ama zamanın bize iyi gelebileceğini düşünmüyorum tamtersi onunla konuşmaya devam edersem benliğim birleşecek onun ruhuna, ve bu beni de incitecek böylesi daha uygun, ne bağlanmak nede onu kendime bağlayıp, karşılıklı bir ümit, umut içine girip, hayaller de sıkışıp kalmak, gerçeğin olmamasının verdiği acıyı ikimize de tattırmak istemiyorum.
Aynen öyle, sınır çizmek bazen en büyük sevgi ve saygı demek! Kalbin gerçek aşk için hazır olsun önce, sonra gelsin her şey 💖✨
Cevap
8Cevap
Niye uzak durman gerekiyor biz nedenini bilmiyoruz
Alem buysa kral benim ;))))
Off çok duygusal sjdj
Daha oyle babayiğit bir kadın denk gelmedi
Evet, var
Biz o aşamaları geçeli çok oldu
Bence güzel 4luk
Ben bunu aklımda bile tutamam
Aga edebiyatı keselim sjjfks
Ben edebiyat yapmadan duramam ki, duygularımı ifade ediş şeklim bu, ya şiir ile ya da böyle kısa sözler ile 🤷😂
Hani lan akrostiş falanda değil beğenmedim 😁😁
Bu ne lo
Yook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar