Aşk İlişkileri Var mı böyle dediğiniz biri? MartinLuther01 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ..., Var mı böyle dediğiniz biri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Prenses3421 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır yok isterdim sanırım bilemedim şu an 🙈 1 5 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl 😅😅 kararsızım diyorsun Yorumla Prenses3421 +1 yıl Öyle hissettiren yok o yüzden aslında Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur umarım bir gün 🤗 Yorumla Prenses3421 +1 yıl Umarım 🙈🙈 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl 😅😅😅 umarım Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tartışınca gel seviselim dediğim biri var 😄 0 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl 😅😅 bak buda iyimis dostum Yorumla
ballıpankek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Var. 2 3 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Senin adına sevindim 👏👏🤗 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl @amokachi006 bana mı dedin diycem engellediğim kimse yok sana diyor galiba @ballipankek Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Soruma yorumdan çok kıza yorum yapan var nasıl birşeysiniz siz ya Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ah be keşke olsa 😄 0 8 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur neden olmasın ki 😅 Yorumla Şeriffe +1 yıl Olmadı işte 😂 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olmamış olabilir olmayacak anlamına gelmiyor ki önünde uzun yok var illaki olucak Yorumla Şeriffe +1 yıl Umarım doğru düzgün birisiyle olurrsenin var mı böyle dediğin birisi 😂😂 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Yok öyle birisi Yorumla Şeriffe +1 yıl Anladımm umarım düzgün birisiyle olurr :) Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Umarım bakalım 🤗🤗 Yorumla Şeriffe +1 yıl 😇 Yorumla
Olgunvezengin Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Yok isterdim 0 1 Yorumla MartinLuther01 +1 yıl Olur umarım dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır yok isterdim sanırım bilemedim şu an 🙈
😅😅 kararsızım diyorsun
Öyle hissettiren yok o yüzden aslında
Olur umarım bir gün 🤗
Umarım 🙈🙈
😅😅😅 umarım
Tartışınca gel seviselim dediğim biri var 😄
😅😅 bak buda iyimis dostum
Yok.
Var.
Senin adına sevindim 👏👏🤗
@amokachi006 bana mı dedin diycem engellediğim kimse yok sana diyor galiba @ballipankek
Soruma yorumdan çok kıza yorum yapan var nasıl birşeysiniz siz ya
Ah be keşke olsa 😄
Olur neden olmasın ki 😅
Olmadı işte 😂
Olmamış olabilir olmayacak anlamına gelmiyor ki önünde uzun yok var illaki olucak
Umarım doğru düzgün birisiyle olurr
senin var mı böyle dediğin birisi 😂😂
Yok öyle birisi
Anladımm umarım düzgün birisiyle olurr :)
Umarım bakalım 🤗🤗
😇
Yok isterdim
Olur umarım dostum