Balyoz kafa derlerdi bana kafa tookuştururken bu ne kafa derlerdi kafa tokuşmazdım 😅
Araba çarpmıştı küçükken doktor ne kafa varmış sende dedi ön camı kırdım arabanın 😅
Allah razı olsun sağolasın kardeşim
Bileğimiz sadece kötülere 😅
Aklıma geldi bir mevzuya gittim
3 kişilik bir kişiye dalıyor sişgo tuttum bunu kafaya bir yumruk döndü dolaştı yere düştü 😅
Sonra sağa sola bakıyorum acaba kime saldırsam diye en sevdiğim bir kardeşim vardı baktım ona doğru koşan birisi var direkt fırladım bam güm kavgada kendimi kaybediyorum bilgisayar oyununda gibi hissediyorum sanki Tekken oynuyorum mortal kombat street fighter hissetmiyorum yani yediklerimi 😅 hoşuma gidiyor kavga etmek insanlık için
Benimde ısındı abi sana hisler karşılıklı canım nisam olmayan kız kardeşim nasıl olduysa abim olmasına rağmen ikinci abi goruyorum seni de 😄 her günün iyi ve güzel geçsin 👏🏻
Etti etti laf dinlese evde minik ayaklar gezecekti şu an hala ailesiyle yaşıyor yeni yeni 17 olacağı zamanlar değişti bu 18 olacağı zamanlar da neyse hormonlarına yenik düşmesi diyelim kalsın öyle evinde oturup arzuları bitince karşılıklı saygı sevgi uzun ömürlü görmedim onda bir hataya dusmeden de yol verdim haftada iki ya da bir iş yerine gelir alışveriş yapıp gider
En İyi Cevaplar