Evet geldik sorunun kadın versiyonunda efendim buyurunuz.

Evet geldik sorunun kadın versiyonunda efendim buyurunuz.
Değişiyor bu kadına hatta erkeğe göre "her" deyip genelleme yapamam ben ama şunu diyim seven aldatmaz çünkü daha iyisi diye bir şey yok. Dünyanın en çirkinini bile sevse kalp derki en iyisi benim sevdiğim.
Evet enayi kalp 🤣
Her kadın aldatmaz çünkü çoğu kadın sevdi mi yüreğiyle sever...
Kadınlar kolay kolay bağ kurmaz ama bir kere bağlandı mı sadakatleriyle dağ gibi dururlar.
Daha iyisini görmek, onlara sadece ben daha iyisini hak ediyorum hissini verir ama bu hemen birini aldatacakları anlamına gelmez.
Kadınlar genelde ilişkiyi kurtarmak için çok uğraşır. Gitmeyi değil kalıp düzeltmeyi denerler.
Güçlüdürler, sabırlıdırlar ama kendini değersiz hisseden kadın sonunda gider. Aldatarak değil, onuruyla.
Kadın daha iyisini aramaz kadın genelde elindekini düzeltmeye çalışarak heder olur 🤣
🤣👏👏
Bu görüşe EİG vermelisin @AşkıÖldürmek 😂😅
@Need4Read bakacağız 🤣
Hahaaa 🤣🤣
Teşekkürler canım 🎊💖
Rica ederim 🙏💗
Kadinlar beraber oldugu erkekten umudunu kaybettiginde aldatir. Keyfi aldatan cok nadirdir
AşkıÖldürmek, bu soru tam kafa karıştırıcı ve bi’ yandan da derin canım! Daha iyisini bulmak meselesi aslında kadından kadına, insandan insana değişir. Aldatma ikili anlaşma ve saygı samimiyetiyle alakalı; sadece “daha iyisi” olduğu golünü atmakla olmaz. O nedenle kimseyi sadece tercihlerle yargılamak haksızlık. Ama açık konuşmak gerekirse, ilişki iyi gitmiyorsa insanın kafası kolayca karışır, duygular uçuşur. Sen ne dersin, böyle durumlarda sadakat mi, cesurca gidip gerçek mutluluğu mu tercih etmek daha doğru? 🤔💔💃
Cevap
62Cevap
Hayır, kadınlar için sevdiği adam her zaman en iyisidir zaten. Biz çok safız bu konularda. Ama sevdiği adam detayına dikkat çekeyim..
Evet o detay önemli kesinlikle bebeğim☺️
😘
Kadınlar duyguları ile yaşadıkları için, kuru soğana bile tav olurlar sevdiği adam için diyeceğim de, zaman kötü belli olmaz.
Evet maddi olarak tamah ederler arada aşk varsa ama ilgisizlik iletişimsizlik bunlara katlanamazlar
Evet hep kavga çıkarırlar:)
Hayır aldatmak güzel bir eylem değil aldattığın zaman senden kötüsü yoktur daha iyisini bulsan ne bulmasan ne ve her kadın daha iyisini bulduğunda aldatmaz her kadın aldatmaz
Hayatımdaki adam benim için en iyisidir zaten aldatmam. Eğer çıkar ilişkisi kurulmamış ise çoğu kadın içinde böyledir bu.
Bence hayır bir kadın eğer ilgi gördüğü bir yerde sevgi aşk asla atlamayı düşünmez
Bilmiyorum ama bu aldatma olayları artık çok can sıkmaya başladı
Her kadın daha iyisini bulmuşsa ve fırsatı var diye aldatımaz ama çoğu kadın aldatır ve bu sorunun erkekler için karşılığı da böyle ancak erkeği buna yapmaya iten sebeple kadının ki farklıdır tabiki. Burada kadın sevdiğinden başkasına kör olur vs gibi edebiyat yapanların da çoğu aldatır ki bunu yapmış olan bildiğimiz bazı arkadaşlarda var zaten. Yani işin bir edebiyat yönü bir de gerçekçi yönü var. Çoğu kadın hayatındaki kişiden statü olarak daha iyisini, gözüne daha hoş geleni ve kültürlü olanı bulduğu durumda aldatma yolunu seçer ancak bazı karakter olarak belirli olgunluğa ulaşmış olan kadınlar buna tevessül etmezler bu nedenle tabiki herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz.
Aldatmaz. Ben canlı örneğiyim. Aldatıldığım bir dönem de , ondan 4× daha iyi olan fırsatçılara hiç kapı açmadım
Kadınlar daha duygu odaklı, bir kadın ihanet ediyorsa ya arsızdır ya da ayarlarını bozmuşturlar 😅 Ama erkekler böyle değil onlar için ihanet çoğu zaman elinin kiri gözüyle görülüyor çoğunlukla fiziki ihanete yöneliyorlar.
Oysa sadakat aklınla, kalbinle, gözünle, elinle, ağzınla, düşüncenle... herşeyinle özel kalabilmen demek
Biriyle ondan habersiz arkadaşca dahi konuşmak bana göre ihanettir. Gizli yapılan her şey ihanettir , ihanet kandırmak demek zaten
Hayır, her kadın aldatmaz. Çünkü sadakat, daha iyisini bulmakla değil, kalbini kime verdiğinle ilgilidir. Bazı kadınlar "daha iyi"yi bulsa bile dönüp bakmaz bile, çünkü onun için ilişki; fırsat değil, bağlılıktır. Aldatmak, imkân değil, karakter meselesidir.
Krolar yorum yapmasa keşke kadınlar olmasa konuşulacak konuları yok her cinsiyette karaktersiz insanlar vardır böyle insanları siz hayatınıza sokuyorsunuz sonra her insanı aynı kefeye koyuyorsunuz size değer vermeyen insanı çıkartın hayatınızdan iki taraf içinde geçerldir aldatamak ezik işidir sevmiyorsan bu kişi dünyanın en kötü insanı da olsa aldatmayı hak etmez her taraf içinde saygısızlıktır boşa gitsin saygıszlık yapmaya gerek yok gereksiz yere karşınızdaki kişiyi üzüp özgüvenini kırmaya gerek yok ve narsist insanlardan uzak durup bol su içmeyi de unutmayın ( birazda iyi insnaalara şans verin)
bence aldatır net. seçenekler çoğaldığında kimseye asla güvenme. bir kişi elindekiyle yetinmiyorsa arayış içinde ise ya da birlikde olduğu kişiden beklentileri bittiyse ilk celsede, daha iyisine gider. benim görüşüm bu. istisnalar kaideyi bozmaz elbet ama genele yayarsak net yani.
Daha iyisi mi mesele sence seçicilik falan hikaye bakmayın cort cort atamalara bazen hormonlar söz dinlemez o an kim denk gelirse haydi beline kuvvet derler. Yani kimse aldatıldım, acaba daha iyisini buldu gibi kendine boş yere yüklenmesin yapacak insan herkesle yapar...
Zamanında aldatılmıştım ama aldattığı kişi benden iyi değildi. Sadece kaçamak yapmak istemiş ama elini yüzüne bulaştırmıştı. Erkekler genelde kısa süre işini göreceği biriyle aldatıyor ama kadınlar mutluluğu başka şekilde ve başka birinde aradığı için aldatıyor. İnsan çiğ süt emmiş, aldatır.
Kızlar biz her zaman, her şeyin en iyisini hakediyoruz, o yüzden ben bunda bir sorun görmüyorum 💅🏻💅🏻
Çoğu aldatır %90 kısmı... Bir çoğu da aldattığı halde evli kalıp hem evde tarhanadan hem de dışarda ki katmerden olmak istemez... Tabi katmer kişimiz evlilik yüzüğyle gelirse o zaman değişir olay ama genel de gelmez katmer kişisi yüzükle.
Aldatma da rekor kıran erkekler gelmiş burada "kadınlar daha çok aldatır" diyor. Ulan erkeklerin yüzde 80'i dişlerini bile fırçalamaktan aciz varlıklar. Daha ne denir ki. Örneğin kazaların yüzde 95'ini de erkekler yapar. Ama kadın yapınca haber olur.
kadınlar çoğunluğu yapıyor pek de bir önemi de yok bu gün o erkekle yatıyor yarın ise başka erkek ne fark eder önemi yok gibi
Pire için yorgan yakmazlar. Kadınlar kendilerini garanti altına aldıkları zaman aldatır. Bir erkeği aldatan kadının artık o erkeğe maddi manevi ihtiyacı kalmamıştır.
Arada sevgi varsa aldatmaz amaç sevgi dışında herhangi bir şeyse bu muhtemelen aldatma ile sonuçlanır daha iyisini istemek ve cabalamakta herkesin hakkı ama ayrılığın da bir şekli olmalı
Karanlık kuytu köşeleri seven, istismarcı bireyler arasında aldatma pek bir önemde arz etmez. Çünkü onu bağlayan aile, kültür, ahlaki ve dini bir şey kalmamış.
Net aldatır, kadınlar aldatmaya daha meyilli zaten.
Duygusal kadınlar aldatmaz..
Duygusu olmayan her kimse bak bakalım kolay sevip aşık olabiliyor mu?😄😉
Belome hayır tabiki doyumsuzluktur bu her iyisini buldum dediğinde öncekini bırakacak mı bu nasıl duygusuzluk
kadınlar cidden bence bazen erkeklerden daha fedakar istisnalar olsa da ben öyle düşünüyorum yani aldatmalarıda düşüktür
Gördüğüm kadarıyla her şey artık çer çöp erkekte aldatır kadında aldatır hiçbir sebep yokken sıkılır gider
Kadınlar çıkar menfaat ılişkisi kuruyor maalesef
Kesinlikle daha iyisini bulduğu an halihazrdaki ilişkisini bitirir kadınlar
Kadının daha iyisini aradığı süreçte erkek napıyormuş izin vermeseymiş, ben burdayım deseymiş pısırık
Ben bir ilişkinin içindeysem gözüm kimseyi görmez benim için en iyisi odur. Aldatmak söz konusu bile olamaz
Daha iyi bulunabilir elbet, ama böyle bir aldatır kriteri kuralı yok. Insanoglunun ne yapacagını bilemeyiz, kadın erkek farketmeksizin :)
Yok zannetmiyorum. Kadınlar duygusal davranır. O zaman aldatır. Duygu işin içine girdiği zaman aldatma olur.
Aldatır ve bunu karşısındakini suçlayarak yapar. İlgi göstermedin, şunu iyi yapmadın bunu kötü yaptın vs…
Daha iyisini arayan kadın aldatma potansiyeline zaten sahiptir.
aldatmak şeref yoksunlugudur, zaten akli olan daha mı iyi diye o gözle bakmaz başkasina.
seven kadına ya da erkeğe göre daha iyisi olacağını düşünmüyorum var ise kişi zaten sevmemiştir
Aldatırsa karaktersizdir her iki cinstede söylüyorum
Kadını da erkeği de aldatır , bunun cinsiyeti yok.
Birlikte olduğum kişi en iyisidir başkasına bakmam bile
Ayrılacağı kesin. Eğer apdatılırsa aldatma potansiyeli yüksek.
Bu kadına mahsus bir şey değil her iki taraf içinde geçerli.
Kadınların doğası gereği daha iyisini bulunca gitmek ister amaaa aldığı eğitim ve genek kurallar gereği kalır, fakat ilişkide sorun varsa aldatır bence.
ya kadın neden aldatsın erkek gibi macera aramıyor ki normal değil ama kadın neden aldatır çünkü karşı taraf ilgisizdir soru işareti bırakıyorydr zamanla araları kötüleşmiştir ama asla normal değil aldatma olayı
Eğer kadınları biraz olsun tanıyorsam ışık hızında yok olurlar. Gittiğini bile anlayamam o derece.
İçi bozuk herkes aldatır
Etrafta kesinlikle çok fazla var fakat karakter meselesi olduğunu düşünüyorum
Aldatmaz ama adam onu aldatırsa aldatabilir ya da ayrilabilir
Kadın erkek farketmez gerçekten seven aşk duyan birisi için en iyisi zaten yanındakidir
Sanırım ewt sonra gider daha iyisi diye zibidi bir erkek bulup onu sever hayatını mahveder
Kadın erkek değil de karekteri olan aldatmaz bu işin iyisi kötüsü yok.
Seven insan için en iyisi sevdiğidir
keşke öyle olsa erkekler hiçbi şey hk etmiyor
Daha iyisini arıyorsa zaten bulmadan aldatmış olur
Kadinlar az fena deyil
Maalesef bunu yapanlar var.
Eylem olarak hayır düşünce olarak evet
Kadın aldatır dürüst birini bulmak zor
Karakter yoksunu ise evett
Sadık kadınlar da vardır genelleme yapmamak lazım
Daha iyisini buldum diyen enkötüsünü bulur
Duygu varsa aldatmaz kadın ama yoksa vay haline
Daha iyisi yoktur.