Sevgililerinde duygusal biri olmasi mi yoksa mantikli biri olmasi mi onlari daha mutlu eder
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılMantıksal biri her zaman iyidir mesela "böcek olsam yine de beni sever miydin" gibi saçma canım sorular sormazlar ve gerektiği yerde duygusal da olabilirler
06 Yorumla
Soran1 yılhaha ama o duygusallik degil simariklik ya da gelismemis beyin :D
- 1 yıl
Valla her kız soruyor hepsi mi şımarık
Soran1 yıloyle biraz sacmaliyorlar ben hic sormadim arkadaslarimdan da duymadim onlarin biraz kafada da sorun olabilir :D
- 1 yıl
Siz sayılı azınlıktansınız ciddi söylüyorum 20.000 kız anca vardır Türkiye de
- 1 yıl
Çünkü yurt dışında böyle saçma sorular asla sorulmax
Soran1 yılya bilmiyorum valla ben hic duymadim cevremde hatta bundan sikayetci bir erkek de duymadim cunku etraflarinda o tarz bir kadin olmadigi icin muhtemelen o kadar cok olduklarini bilmiyorum :D
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aman canım, bu tamamen kişiden kişiye değişen bir tat meselesi gibi! 😍 Bazıları aşkta kalp kırıklarıyla boğuşmayı bile göze alır, duygusal ve fedakar olmak ister 😘💖; diğerleri ise sakin kafayla, mantıklı hamlelerle ilişkilerini yola koymayı tercih eder 🧠✨. En güzeli bence dengede olan: biraz romantik, biraz da akıllı olmak! Sen hangisisin? Duygusal mı yoksa mantıklı mı aşk insanı? 💬💞
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 yılYemeğimi yapsın.. cayım. kahvem eksik olmasın... saygı da kusur etmesin... kad8nlık görevlerini yerine getirsin beni mutlu eder..
09 Yorumla
Soran1 yılsorum bu degil ki
- 1 yıl
Neyse.
Soran1 yılbos yere gelmissin
- 1 yıl
Olabilir.. önemlinl degil.
Soran1 yılhahahah
- 1 yıl
Komik olan nedir...
Soran1 yılgenel olarak komik geldin
- 1 yıl
Sadece yazdıklarımdan böyle bir kanıya nasıl vardın acaba ne tuhaf insanlarsınız ya..
Soran1 yılhaahhahahha
Gizli Üye(30-35)1 yılMantığın içine sıç*yım duygusuz insanlar olmaaz duygulari olmayan insan der ki e bununla sevgiliyiz ama ordaki daha güzel ona gideyim o yüzden her zaman duygusal bağ olmali duygusal olarak bağlanan biriyle yapabilirim ancak
040 Yorumla
Soran1 yılHaha ya tabi ki illa duygu olmali ama bir oran belirlersen kaca kac olmali mesela
Cevap sahibi1 yıl%80 duygu %20 mantık neden dersen tamamen mantıksızlık içinde olsunda demiyorum örneğin seviyorum aşığım diyede seni dibe çeken insandan ayrılmanın daha mantıklı olduğunu görecek kadar %20 yeterde artar
Soran1 yılanladim 20 az olmus biraz sanki ama :) ilk dedigin ornek icin duygusal insanlar baskalarina kaymaya daha meyilliler olabilir aslinda
Cevap sahibi1 yılHayır duygusal insan sevdiği varken başkasıyla konuşursa vicdan azabı çeker duygusal olmayan çekmez
Soran1 yılO da olabilir ama mantik da tutar insani simdi bunu yapmamaliyim yanlis falan diye dusunmez mi mantikli oldugu icin? Bu arada ne burcusun balik mi?
Cevap sahibi1 yılMantıklı bir flörtüm vardi dedi ki insanlarla birlikte oluyorum özgüvenimi yükseltmek için e dedim ben seni çok seviyorum bu yüzden mantıklı ilişki asla yürümez kiz diyordu ki ben değişmedim hala aynıyım sana karşı, koç burcum
Soran1 yılbelki o da seni seviyordur ama itiraf edememistir cekindigi icin ama mantiklidir da ayni zamanda yani bu guvenilmez demek degil aslinda insanlar duygusal insanlarin guvenilmez olduklarini soyluyorlar ya ondan dedim
Cevap sahibi1 yılBeni seviyor ama başkasıyla yatıyorsun yani ki seninle konuşurken tahmini 9 10 kişi oldu beni olduğum gibi kabul et dedi ben bunu hazmedemedim sanırım
Soran1 yılNasıl ya senle aynı anda baskalarıyla da mı birlikte oluyormus. Yani sevmiyor diyemem seni ama bu tarz kadın da erkek de tehlikeli hic iyi hos degil ve bir erkek bana seni seviyorum deyip baska kadınla sadece birlikte olmak icin olabiliyorsa onun yuzune tukururum bu mantıksallık degil karaktersizlik tamamen
Cevap sahibi1 yılİşte o diyor ki duygusallığı bastırıp mantıklı hareket ettim hep daha iyi biri olmak içindi hepsi
Soran1 yıloyle demis sadece ya da kendi mantıgı oyleydi. ama bu mantıksallık degil ki karaktersizlik tamamen ya :/ o kız ne burcuydu
Cevap sahibi1 yılYoo hala herşeye mantıkla yaklaşırim şimdi buluşmaya gitsem seve seve gelir çünkü mantiken onunla hep iyiydim neden gelmesin ki yani birlikte olunca insanlarla ne değişti diyor hala ben benim diyor
Soran1 yıltamam hala sen sensin de biriyle birlilkte degilsin herkesle iliski halindesin dediginde ne diyor o da kendi mantıgı demek ki herkes mantıklı diye boyle olacak degil
Cevap sahibi1 yılYani daha iyi biri olmaya çalışıyorum özgüveni düşük biriyim ve sevgi görmek beni rahatsız ediyor gibi şeyler diyor haketmiyorum o yüzden duygulari sevmiyorum gibi gibi
Soran1 yılPsikolojisi bozulmus olabilir onun cocuklugunda biraz az sevgi falan gorduyse bilemedim
Cevap sahibi1 yılYa s*KS boş geliyor hissetmiyorum bile diyor böyle kendini boş hissetmek istemiyor ben öyle düşünüyorum yani çok kişi çok soru ile kendini meşgul ediyor bu senede buluşacak cesareti buldu ilki olunca gerisi geldi
Soran1 yılnasil bir sey hissetmiyor enteresan biriymis o da
Cevap sahibi1 yılŞey yaa geniş diyor o erkeklerin seyinden daha büyüklerini yaptığımı bilirim derdi evdeyken yalnızken
Soran1 yılBilmiyorum ne kadar genis olursa olsun hissetmeyecek kadar olmaz bence o psikolojik olarak oyle dusunuyor hissetmiyor olabilir ama fiziksel olarak hic sanmiyorum eger saglik sorunu yoksa
Cevap sahibi1 yılYani zevk almasa yapmaz bence bana demeye çekiniyordu ben ona öyle yaklasmadigim için
Soran1 yılneden cekiniyordu ki
Cevap sahibi1 yılBen bu olaylar baslamadan tanıştım her gün görüntülü konuşurduk ara ara cinsellik olurdu ama cok ilerletmezdim sonra kaybolmalar basladi yanına gitcektim gitmedim
Soran1 yılbu olaylar derken baskalarıyla birlikte olmadan mı basladınız? ne gibi seyler yasıyordunuz acaba ilerisini merak ettigi icin mi boyle davrandı anlamadım
Cevap sahibi1 yılEvet ilk tanıştığımda kimseyle olmamıştı , yapsam nolcak kafasina girdi
Soran1 yılyapsam nolacak diye dusunmesinde fazla sorun yok denemek istemis olabilir bu baska bir konu. ama seninle ayni anda baskasiyla olmasi aldatma sayilir yani iliskiniz var miydi yoksa sadece takiliyor muydunuz bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBiriyle ilişki fazla sorumluluk hissettiriyor gibi düşünen biri ben bana Özel davraniyor saniyordum nerden bileyim herkese benden fazlasını veriyor bende cinsellik konusunu açmıyordum birde ki rahatsız olmasin ah benim iyi niyetin beni öldürecek
Soran1 yılneyse boş ver :D sen yine mantikli insanlari sec biraz
Cevap sahibi1 yılİyi insanlara iyi kızlar şans vermiyo onu fark ettim böyle insanlar herkesle konuştuğu içinde böyle insanlarla karşılaşmak durumunda kalıyorum 😅 üzücü ama gerçek
Soran1 yıliyi kizlar iyi insanlara sans veriyor aksine. senin iyi gordugun kisi iyi olmayabilir sadece :D
Cevap sahibi1 yılİyi kızlar beni görünce iyyy bu tiple mi veya iyyy ben uzun saç sevmem kes onlari veya 175 erkek mi olur bitmiyor daha sayabilirim, bu sana anlattığım kiza resmimi attığında 5 dk beni övdü mesela kimseden övgü almamıştım acayip garip güzeldi
Soran1 yılseni ovene bakma sen ilgi gosterdiginde simarmayacak birini sevmen lazim herkes herkesin tipi olmayabilir ama sen iyi biri olmaya devam edersen iyi birini bulursun ama iyi niyetli olcam diye enayi olma hakkini koru
Cevap sahibi1 yıl29 yaşına geldim pek bu saatten sonra bir şey olacağını sanmıyorum dürüst olmak gerekirse
Soran1 yılneden 29 yasla ne ilgisi var ki
Cevap sahibi1 yılBu saatten sonra biriyle tanış güzel şeyler yaşa filan zor gibi geliyor bana olması için hiçbir neden görmüyorum
Soran1 yılhic ama hic ilgisi yok cogu kisi artik 30larda buluyor ve sana bir oneri kadinlar 30 yasindan itibaten akli basina oturmaya basliyor artik eskisi gibi degil kizlar daha ergen gibiler cok cocukca ve ne yaptigini bilmeyen karsissindakinin dengesiniz bozan yapida olabilir tavsiyem yasitlarina bak eger uymazsa 30 gecersen de 30lu yaslarda egitimli kizlara bak en azindan akli basinda olur duygusal birisin cunku
Cevap sahibi1 yılİnsanlar çok anlaşılmaz kimisi mesaj atmandan bile rahatsızlık duyuyor bunun için kalbini kırabiliyor o yüzden anlamadan tanımadan bu dediğin olması zor öyle birini denk getirmek karanlık bir odada kara bir kedi aramak kadar zor
Soran1 yılbiraz tanidiktan sonra baslarsin sen de ilk arkadas olmaya calis ama kanka gibi degil sonra yaklasirsin
Cevap sahibi1 yılOkul varken iyiydi çevre yok artık pek yaşadığım yerde bir kız vardı geçen senelerde tanışmaya çalışıyordum kız mesajdan yazilmasindan rahatsız oluyorum dedi konuşmadan nasıl samimi olcaz dememe fırsat bile vermedi
Soran1 yılaynen okul ortamı farklı oluyor ama kurs murs falan yok mu gidecegin?
Mesaj disinda nasil iletisim kurmak istiyormus anlamadim ki :D
Cevap sahibi1 yılKısıtlı konuşmanın insan haliyim sen herşeyi açıklıyorsun rahatsız oluyorum diyordu buluştuk falan çok güzeldi ama iletişim kurma isteğimle onun herkesle iletişimi sıfıra indirmesi zor oldu tersledi biraz bende yazmayı sormayı bıraktım en sevdiğim insan yapsa engellerim dedi beni engellemedi bide skfhsjfj ama imkani yok bende saldım yani
Biraz duygusal biri olması belki iyi olabilir. Ama mantıksız olsun da demiyorum.
018 Yorumla
Soran1 yılBiri agir basacak olursa hangisi peki
Soran1 yılhmm anladim mantikli senin burc neydi
Soran1 yılbaliga daha bir kaymis olabilirsin sanki ama koc da duygusaldir zaten :)
Soran1 yılevet ama cok kotu degil tam koc olmadigin icin asiri inatci olmayabilirsin :)
Soran1 yılhaha yukselen burcun ne senin ki :D
Soran1 yılyok ya akrep burcu iyidir ya niye utanacakmıssın akrepler mantıklı duzgun insanlar oluyorlar ona yanlıs yapmadıgın surece hep senin arkanda olur
- 1 yıl
Akrep burcu insanlara hep bir cinsel gözle bakılır ya birçok insan arasında. Haliyle insan utanıyor tabi. Ama haklısın. Yanlış yapmadığım sürece bir sorun yok. Yanlışı yapanlar düşünsün. Ama tabi biraz araştırınca yükselenim bile olsa hiçte öyle sapıklık alameti olmadığı görünce özellikler arasında içim rahatladı :)
Soran1 yılakrepler sapık degil ki oyle isimleri cıkmıs sadece istekli olabilirler tutkulular ondan
Soran1 yılzararlı nasıl olacak ki kotu bir sey demedim zaten akrepler hakkında
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİkisi de olmasa erkekler icin en iyisidir.
Ne duygusal olacak ne mantik olacak. Dumduz hafif idiot hatun severiz05 Yorumla
Soran1 yılhahahahah onlardan var ama paraya bakan kizlar oluyorlar idiot degil ama oyleymis gibi davraniyorlar o da olur dersen allah tamamina erdirsin
Cevap sahibi1 yılOlsun rolü hiç bozmayacaksa o da kabül 🙂
Soran1 yılYani herkes memnunsa tabi ki bazı erkekler boyle bir kadın arıyor ya aslında teorik olarak kolay daha iyi ilerlenebilir gibi goruyorlar herhalde ama daha buyuk bi problem oluyor sonunda hayaldeki gibi olmayabiliyor ama kim nasıl istiyorsa oyle yasasın tabi :)
Cevap sahibi1 yılYok ilerlenebilirlikten kolayliktan degil ki. Kizlarin katil psikopat vs sevmesi gibi bisey bu. İdiot drli sevioz biz de
Soran1 yılHa o sorunlu tipler ya oyle tiplerin kendi psikolojileri de bozuk ondan :D
Gizli Üye(36-45)1 yılÖmür boyu satranç mı oynayacağız ak, napayım mantığını :D
09 Yorumla
Soran1 yılhaha hayir tabi ama yine de isteyen oluyor
Cevap sahibi1 yılHerkesin beklentileri ve aradığı özellikler ve öncelikler bir değil... Ama çoğu erkek duygusal kadından hoşlanır. Beyinsiz de olsun demiyoruz elbet ama fazla mantık da iyi değil, çift olarak en ince hesapların tartışmaların içinde her gün boğulursun ak, çekilmez o ilişki😏
Soran1 yılYa evet orasi oyle de duygusal olunca da sacmaladiklarini dusunuyorlarmis :D
Cevap sahibi1 yılÖyle düşünen 1 avuç many*k var maalesef :)
Duygularıyla hareket etmeyen kadına ben kadın demem valla, kadın dediğin duygusal olur.
Balık burcu kadınlarını bu yüzden çok severim. En dişil enerjiye sahip kadın valla. Erken yaşta evlenme isteği ve özgüveni, ilişkide doyumsuzluk, duygusallık, ne arasam onda :D
Soran1 yılbiraz sulugoz oluyorlar sadece :D sen yengec burcu falan misin? ben de duygularimla dusunuyorum ama mantigimi da devredisi birakamiyorum ikisi arada birsey
Cevap sahibi1 yılHayır, ikizler burcuyum :) Ben de ikisini bir arada kullanıyorum, bazen duygular ağır basar bazen mantık... O an nasıl bir şeye karar verdiğime bağlı🤷♂️ Sen yengeçsin sanırım :)
Soran1 yılyok ben teraziyim iki taraftayim ikisinden de var bende :D ben seni yengec sandim ondan sordum ama ikizlere sasirdim cok duygusal bir burc degil sanki. Sevgilinle birlikteyken hangi tarafi daha kullaniyorsun yani neye gore degisiyor bu
Cevap sahibi1 yılYaz DMden🙏
Soran1 yıloki
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Mantıksal tarafı ağır basan
05 Yorumla
Soran1 yılduygusalliktan cok hoslanmadigin icinmi
Soran1 yılneden peki yani hangi durumlari dusunerek mantik daha agir bassin istiyorsun
Soran1 yılYani mantikli insan daha guvenilir ama duygusal insan baskalarina kaymaya daha meyillidir gibi mi
Mantık da duygu yoksa nasıl olacak
08 Yorumla
Soran1 yılevet ikisi de olmali ama biri agir basarsa hangisi olmali
Soran1 yılduygusal insanlardan cok hoslanmiyorsun o zaman senin burcun neydi
Soran1 yılhaha anladim mantik daha yogun olsun dedin diye oyle sordum
Soran1 yılaynen ben de teraziyim adalet duygusu gelismis oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBen kendi açımdan mantıkla ilerliyorum.
010 Yorumla
Soran1 yılhic duygun yok mu iliskilerinde?
- 1 yıl
Maalesef.
Soran1 yılO zaman Fazla sevmedigin biriyle evleneceksin gibi his yoksa :/
- 1 yıl
Bilmiyorum. evlenirsem gezerken, bir yerlerde yiyip içerken eşlik edip arkadaşlık etmesi, evde yardımcı olması yeterli sanırım.
Soran1 yılyani duygusal olamadigin biriyle daha dogrusu sifir duygularla ilerlersen sadece mantik evliligi yapmis olursun bu biraz ya da seyahat arkadasi gibi
- 1 yıl
Kafama yatacak biriyse sorun yok
Soran1 yılbugun yatar yarin da belli olmaz biraz proje gibi olur
- 1 yıl
Evlilik zaten bir proje ve imzalar atılıyor.
Soran1 yıltabi ki ama tam manasiyla bir proje demek istedim anlamissindir
- 1 yıl
Bir anda kimseye aşığım numarası çekemem. bilirsin aşk bir süreç işi. ileride her iki taraf için en iyisi neyse o yönde tercih yapmak daha doğru geliyor.
1 yılMantıksal
014 Yorumla
Soran1 yılsadece mantik mi
- 1 yıl
Duygu da olmalı
Soran1 yılorani nasil olmali
- 1 yıl
Mantık yüzde 70 duygu 30
Soran1 yılbu orandaki bir erkek duygusuz gibi gorunmez mi sirf mantik odakli gibi olur
- 1 yıl
Hayat öyle :)
Soran1 yılnasıl yani neden oyle olsun ki :D
- 1 yıl
Faturaları duygu ödemiyor. :)
Soran1 yılo şekilde sormadım ki ya ne ilgisi var :D karşındaki kişinin hangi yönünün ağır basmasını isterdin onu dmeek istedim
- 1 yıl
Mantıksız olmasın :)
Soran1 yıl%50 mantikli %50 duygusal olmasi tam esit olur yani ikisi de var bu kotu bir oran mi :D sen daha cok mantik mi seviyorsun
- 1 yıl
Yaş ilerleyince daha çok mantık oluyor :)
Soran1 yılÇok mantıklı kadın biraz duz yasar kısmen duygusuz olabilir yani o da sende bir duygu yaratmaz ona karsı bence cok donuk bir birliktelik olmaz mı o manada dedim
- 1 yıl
Haklısın tamamen duygusuz demedim. Bu biraz da ciftlerin birbirine olan tavrıyla da ilgili. Ev içinde kur yapan bir kadına, üzerin çok ince, kısa gitmişsin, denmez :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılmantıkkk
010 Yorumla
Soran1 yılduygusal olmamali yani
- 1 yıl
duygusal zaten olunur fazlası zarar
Soran1 yıloran kaca kac olmali
- 1 yıl
yüzde 40 duygusal 60 mantık
Soran1 yılyuzde 50 yuzde 50 yari yari olsa nasil
- 1 yıl
hadi olsun senimi kırcaz:)
Soran1 yılhaha kirma tabi de yari yari daha orantili degil mi :)
- 1 yıl
oran orantı iyidir
Soran1 yılhahaha
- 1 yıl
:)))
İkisi bir arada
03 Yorumla
Soran1 yılyariyariya mi yoksa biri daha fazlami
Soran1 yılhaklisin o konuda. ama illa esit olmayabiliyor ya o yuzden biri olsa hangi tarafin daha baskin olmasi daha iyi olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler iliskilerinde duygusal birini mi mantiksal birini mi isterler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler