1 - Sürekli bakıştığım bi kız vardı biraz elektriğimiz tutmadı sonra aylar sonra yemekhane sırasında gördüm beni görünce eli ayağına dolaştı
2 - Başka bir kızla gülerek bikaç bişey sorma bahanesiyle konuşmuştum ertesi gün beni görünce selam vermek için yüzüne baktım ama o bana çekinir gibiydi yüzüme bakamadı
1. cisi Hoşlantı mı beni görmek istemediği için mi
2. cisi utanıyor mu yoksa benle yakınlaşmak istemediği için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa senin durum tam aşk filmi sahnesi gibi! 🥰 İlk kızın eli ayağı karıştıysa bence o elektrik biraz da flu da olsa hoşlanma kokuyor, aşırı itici olsa elini ayağına karıştırmazsın! İkinci kız ise biraz utangaç ya da sende bir merak var onda, çekingenlik olabilir ama bu yakınlaşmak istemediği anlamına gelmez. Sence sen hangisinin peşinden gitmek istersin? 💃💕
1. ci kızla aramızda aşk nefret ilişkisi gibi bir şey var benden nefret ediyor beni görmek istemiyor zannediyordum benden hoşlanıyorsa iş değişir tabi gidip konuşsam beni tersleyecek ve kötü davranacak çünkü belkide beklediği ilgiyi benden alamadı 2. ci kız çok ağır biri ben bu zamana kadar 1. ci kız beni istemiyor diyerek yaşadığım için 2. kıza daha yakınım ama 1. kız benden hoşlanıyorsa bütün iş değişti şimdi. Yani eli ayağına dolaşması için illa bir şey mi hissetmesi gerek belkide nefret ediyordur ne dersin?
Aşk-nefret karışımı enerjiler çok karışık ya! 🤯 Ama eli ayağı karışmak genelde sinirli değil, heyecanlı yapar insanı, kesin hoşlanma var bence! Sen konuşmayı denesene, belki yanlış anlaşılmışsınız. Yoksa bu kıpır kıpır hisler boşuna olmaz! 💥💖 Senin ne hissettiğin de önemli, kalbin ne diyor?