Bu kişi benim bedduamı mı yaşıyor?

Yaş 16 17 yaşlarimdayim düğün de çalgıcı bana bakıyordu beğendim hoşuma gitti bende ona baktım sonra o değil de ben bakıyormuşum gibi güldü eğlendi babasına anlattı babası da güldü bu kişi düğünlere düğün yapmaya gelirdi o gün ona baktığıma pişman oldum her düğün de bana bakardı bakarken alaysi şekilde bakardı düğünün bir tanesin de kameraci ve kamerana anlattı arkadaşlarıymış güldüler sonra onun arkadaşının bir tanesinin bana kötü gözle baktığını gördüm konvoy arabasina binerken rahatsız oldum korktum kendimi iyi hissetmedim o kişiye baktığıma iyice pişman oldum dua ettim sen bana bakareken dalga geçerek bakıyorsun inşallah rabbim bana öyle aşık eder ki seni bana dedim aklından da kalbinden de çıkarıp atamazsın bana aşık ol ki bana hasret kalasin hayatın da ben değil başka bir kadın olsun başkasıyla evlenirken inşallah benim düğünümü de sen yaparsın ben nasıl acı cektiysem uzüldüysem sen de üzülürsün inşallah dedim bu çocuk ilk başlarda beni sevmiyordu dalga geçiyor gibi bakıyordu felan sonra zamanla beni gördükçe beğenmeye aşık olmaya başladı beni çok bekledi ama yüz vermedim beni hak etmediğini düşününce uzun bir yıl yolumu gözledi karşısına çıkmadım sonra bu pandemi de evleniyormuş evlendiğini bana duyurmak benim canımı yakmak için akşam vakti babamı aradi düğününe davet etti amacı bana duyurmakti evlendigini 3 4 yıl oldu o evleneli hala düğünlerde beni gördümü bana bakıyor ve hesap açmadan tiktok hesabına bakıyorum arada kaç yıldır beni sevdiğine dair benim anlayacağım şekilde paylaşım yapıyor evleniyorken de aklindaydim evlendi hala aklindayim bu kişiye benim ahım mi tutmuş beddua ediyor gibi yazı koymuş mavi renkte mavinin ikimiz için bir anlamı var kimsenin kimsede ahı kalmaz bu ömrüm bitip gider de seni hiç bir zaman unutmaz diye bunu yazmış hesapladım da 11 yıl olacak neredeyse 11 yılin ilk iki üç yıl ciddi şekilde sevmedi alaysi baktı eglendi ben de öyle olunca yüz vermedim dönüp bakmadım onunla hiç de konuşmadık bu beni nasıl seviyor hala unutmuyor bekliyor beni hiç bir erkek böyle sevmedi benim duam mi tuttu bu kişiyi

Bu kişi benim bedduamı mı yaşıyor?