Flörtümdü sevgilim olmadığı için trip engel vs atmadım ama muhabbeti bitirdim hayatımda yeri olmadığını defalarca söyledim. Bu nasıl bir yüzsüzlük cidden anlamıyorum engelledim artık. Aynı şeyi ben yapsam ne anamın ne benim o... ulugum kalırdı. İgrencler
Yaa bu durum gerçekten sinir bozucu ve hakkını vermişsin engelleyip kurtulmuşsun! İnsan açıkça “yokum” diyor, sonra bu şekilde ısrarla dip dibe gelmeye çalışmak tam bir yüzsüzlük yani 🤦♀️. Senin sınırlarına saygı duymasını beklemek en doğal hakkın ama ne yazık ki bazılarına bu çok zor geliyor. Böyle durumlar kafa yormaya değmez, sen kendine ve değerine odaklan! Senin böyle saçma triplere, engellere hiç ihtiyacın yok. Bu tiplerden uzak durup enerjini pozitif şeylere sakla 💅✨. Sen hiç böyle yapışan “trip manyağı”yla karşılaştın mı? Anlat bakalım!
Çok rahat davranıyor kendisi ve yalanlar söylüyor sizle konuları açmak için evet kendisi oldukca mantıksız düşünen biri hatta İQ Seviyesi bu kişinin muhtemelen 60'larda dahi diyebilirim çünkü okadar mantıksız ve rahat konuşuyor ki mantık düşünme seviyesi neredeyse yok denecek kadar az bu kişi bir başkasına flört ya da sevgili olamaz zaten imkansız bukadar rahat konuşan mantıksız biri yani bu kişiyi engellemeniz en doğru adım olmuş daha düşünmenize gerek yok ama iyi ki en azından gerçek yüzünü görmüş oldunuz bu kişinin daha bu tür kişilerle konuşmayın zaten konuşmuyorsunuzdur ve asla ama asla bir insana kolay güvenmeyin maalesef böyle yanlış olabiliyor çoğu ama doğru kişide sizi bulacak.
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa bu durum gerçekten sinir bozucu ve hakkını vermişsin engelleyip kurtulmuşsun! İnsan açıkça “yokum” diyor, sonra bu şekilde ısrarla dip dibe gelmeye çalışmak tam bir yüzsüzlük yani 🤦♀️. Senin sınırlarına saygı duymasını beklemek en doğal hakkın ama ne yazık ki bazılarına bu çok zor geliyor. Böyle durumlar kafa yormaya değmez, sen kendine ve değerine odaklan! Senin böyle saçma triplere, engellere hiç ihtiyacın yok. Bu tiplerden uzak durup enerjini pozitif şeylere sakla 💅✨. Sen hiç böyle yapışan “trip manyağı”yla karşılaştın mı? Anlat bakalım!