Dertlesecegim ablam yok bana yardim eder misiniz? ozellikle orta yasli 25+ hem cinslerim?

linclenmek istemiyorum ama evlilik dusundugumuz erkegin maddi durumu ne kadar onemli bana yardimci olur musunuz? bu devirde adam gibi seven sahip cikan erkegi bulup beraber para kazanmak birikim yapmak mi? yoksa zaten hepsi kalbimizi kiriyor illaki aldatacaklar bari parasi olsun mu? ben her erkegin aldatacagini dusunmuyorum bu devirde seven erkegin de zor bulundugunu dusunuyorum , bu daha onemli bana gore. ancak evlenmis her kadindan duydugum sey maddiyat , sevgiliyken her sey toz pembe evlenip cocuk yapinca para rahatligi olmayinca sevgi de mi bitiyor? nolir bana yardim edin. kiz kardesinizd tavsiye verir gibi , ablam yok annemle de konusamiyorum bole seyleri. Butun kiz arkadaslarim once maddi durumu iyi sonra anlasip anlasamamaya bakiyorlar ancak bu dogru mu dusunmeden duramiyroum. beni anladiginizi dusunyorum. yillarimi pisman olacagim kisilerle gecirmek istemiyorum. zengin biriyle evlenip saygili bir iliski daha mi huzurlu yoksa gercekten sevip deger veren ama para hesabi yapacagim bir iliski mi duusnmekten uyuyamiyorum yardim edin?
Dertlesecegim ablam yok bana yardim eder misiniz? ozellikle orta yasli 25+ hem cinslerim?