Merhaba eski sevgilim tarafından tehdit ediliyorum lütfen yardımcı olun?

Merhaba yaklaşık bir sene birlikte olduk ama artık son 2 3 aydır sürekli hakaret sürekli küfür aileme kadar şahsıma küfür eden bir insandı ağza alınmayacak şeyler söyledi ve bu bir kere iki kere olan bir şey değil telefonunu bir kere acmadigim da ya da en ufak bir tartışmada böyle iğrenç bir insana dönüşüyordu artık dayanamadım ayrılmak istediğimi söyledim zor bela ayrıldım ayrılığımızdan aylar geçmesine rağmen hala sürekli rahatsız ediyor arıyor mesaj atıyor açmıyorum cevap vermek istemiyorum midemi bulandiriyor çünkü ailemle abimle tehdit ediyor abine herşeyi anlatırım resimlerimizi paylaşırım bende sen karaktersizsin dedim defalarca istemiyorum seni nefret ettirdin kendinden demem rağmen hala bırakmıyor peşimi ailem bunu zaten biliyordu ilk istemediler hala daha istemiyorlar abime bir kaç gün önce mesaj atacağını söyledi yine tehdit etti yani abimi aramis abime abi ne olacak bizim bu halimiz ayrıldık biriniz arayıp sormadı savrulup gidiyoruz yazmış abimde cevap vermemiş mesajları geri çekmiş abime tehdit edildiğimi söylemek istiyorum ama abimde çok sakin bir insan değil böyle bir pislik yüzünden başının belaya girmesini istemiyorum daha yeni de 5 kere aramış açmadım ardından da hakkım sana helal değil sana hep bela okuycam ayağın taşa değse benden bil falan yazmış kurtulamıyorum defalarca istemediğimi ondan soğudugumu üstüne basa basa söyledim olacaksık isteyeceksin öyle bir seçeneğin yok diyor cevap vermiyorum aileme gidiyor cevap veriyorum ağza alınmayacak hakaretler tehditler duyuyorum geçen seni kaç kere takip ettim diyor polise şikayetçi olamıyorum aileme yansımasını istemiyor lütfen biri yardımcı olabilir mi ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok artik psikolojik olarak o kadar çöktüm ki
Merhaba eski sevgilim tarafından tehdit ediliyorum lütfen yardımcı olun?