Tehdit ediliyorum eski sevgilim tarafından?

Kendisi kürt benleyken annesi ona kız bulmuş ve onla evlenmek için benden ayrıldı ortada bırakıldım. Bende çok sinirlenince ara sıra yazıp ona hakaretler ediyordum beddua ediyordum psikolojimi bozduğu için. Düğününde de kız kardeşine mi biri bulacaksınız dedim anlık öfkeyle onların kültüründe düğüne aileler oğluna kız bakmak için gidiyor. O da kız kardeşimi karıştırmayacaktın dedi. Yorgan altında fotomuz vardı kendi yüzüne şeytan emojisi koymuş benim yüzüm gözüküyordu isteğimi kabul et takipçilerine atcam yoksa annen akşam bu fotoyu sana atar dedi. Kabul edemem isteğini yapma diye baya yalvardım babana da atayım mı ismini soy ismini biliyorum dedi. Annem 3. evre kanser geçirdi babam hala 4. evre kanser dedim merhamet göstermedi bana. Onların suçu yok hata benim dedim özür diledim hala takip isteğini kabul et insanlara atcam diyor. İyi niyetimi suistimal edemezsin geçmişini s*ktirme bana dedi nasıl çözüm bulabilirim? Adliyeye şikayet ederim pişman olursun diyorum ben pişman olmam diyor. Insanlara atmasını engelleme yolu var mı

Güncellemeler
1 yıl
Son olarak senle olduğum için kendimden nefret ediyorum ne saygısız karakterin varmış dedi
Tehdit ediliyorum eski sevgilim tarafından?