Bazı insanlar gördüm, dostluğu aşkın önüne koyan.
Peki senin için hangisi daha değerli?
Bazı insanlar gördüm, dostluğu aşkın önüne koyan.
Peki senin için hangisi daha değerli?
Elma ile armut karşılaştırması gibi olmuş.
Peki elmayi mi daha cok seversin armutu mu?
😎
Merhaba,
Aşk! 😅
Şaşirmadim dogrusu 😄
Heheeh 😅
Ayrıca tek dostum eşim olabilir 😅
Peki ya senin için? 😅
Dosltuk çok daha onemlidir benim icin
Daha sonsuz gibi geliyor
Kurulan bag cok daha saglam ve iyilestirici oluyor
Kendi dusuncem elbette 😄
Allah Allah 😅
Yok ya 😅
Çok güzel yazmışsın parmaklarına sağlık ama katılmıyorum yani hiç alakası yok 😅
Benim aşkım sevgim her şeyim sağlam iyileştirici şifa gibi ilaç gibi mutluluk şırıngası gibi 😅
Çevremde arkadaşım çok sevenim çok ama şimdi birinin elinden tutup sahile gidemem ona sarılamam dans edemem sinemaya gidemem hayallerimi onunla yapamam Bana Aşk lazım Aşk arkadaş çok 😅 Arkadaş dediğin nedir ki ya sırtını yaslayamazsın ki her şeyini anlatamazsın
Bu senin icin bu sekilde
Sen tam olarak askin bir adamisin
Fakat ne herkes boyle ne de herkes boyle dusunuyor
Bana dostluk daha iyi geliyor Mesela, bu herkes icin farklı olabilir elbette 😄
Kisiden kisiye degisse de, dostluk bana daha uzun vadeli geliyor
Evet tabii ki aşka aşığım ben aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kaynağı Çok güçsüzüm huzursuzum mutsuzum gülücük gülücük araç kullanıyorum ya zaten herkes için olamaz insanlar aşkı sevmiyor anlamıyor Ben de onları anlamıyorum soru çok güzel ama sen gizlisin neden tabii ki herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür Ben mesela aşkım için arkadaşlarımı satarım alayını satarım canım aşkım benim önce aşkım aşkım vadesi seven ve sevilene bağlı Aşk ömürsüz sonsuz olabilir
Bazen sadece gizli takilmayi seviyorum..
Sana bu Konuda cok ozeniyorum Mesela
Kendini ve kimligini adadigin bir duygu var
Ask var
Onun varligi ile var, yoklugu ile yok oluyorsun
Belki de daha once hic o duyguyu tatmadigim icin yakin gelmiyordur bana, bilemiyorum
Yine de dedigim gibi
Herkes icin farklı
Senin icin ask ondeyse, benim icin dostluk iliskisi
Sen boyle sensin, o nedenle senin adina mutluyum 🤗
Diyorsun ajan filan mısın? 😅
How old are you? 😅
Özenme, çünkü aşk sadece canımı yaktı, hayatıma giren üç kadında çokça acıttı, aşkı ben seçmedim, aşka aşık olmak istemezdim. 😅
Her şeyim var param arabam motorum istediğimi alabilirim yiyebilirim istediğim yere gidebilirim ama mutlu değilim çünkü aşkım yok
Aşkım olmasa da aşkı seviyorum hayatıma hiç kadın girmeseydi daha mutlu olabilirdim
Ben de tatmadım ki zaten hayalimdeki aşka aşığım ben
Katılıyorum sana evet herkes için farklı senin gibi olmak isterdim senin adına mutluyum 😅 ama seni de merak ettim yani
Geçen " nerelerdesin, gizli falan mi takiliyorsun yoksa" tarzinda bir cumle kurmustun ve ben lafin arasinda evet demistim 😄
I * 20 years old love man
O halde sana aci getiren hayal gucun olmus
Kalpte bulunan saflik, izlenen dizilerde buulunan asklari gercek sanip ozenmis ve onu dilemis..
O nedenle aci cekiyor olabilirsin, ask icin beklentinin bu kadar yuksek olmasi da kotu aslinda
Bekledigin seyi asla bulamayacagin zaman, yasayacagin o hayal kirikligi ile aci, kat be kat daha agir olur...
Bir Ahu bulmak kolay degil..
Bence derin ve agir duygulardan uzak olmak en idéal olanidir. 😶🌫️
Hatırladım seni pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğum 😅
Yes yes her türlü come on parti people 😅
Vallahi ben gerçek sanıyordum Ne bileyim hayalimdeki gibi olması lazım ya Çünkü ben öyleyim vallahi 😅
Evet acı çekiyorum ya çok beklentim yok ki benim 😅 küçücük şeylerle mutlu oluyorum ben
Zaten çok acı oldu ya ömrümden ömrün gitti 😅
Ya ne yapayım İçim dışım aşk aklım fikrim Aşk 😅
Hatirlamana sevindim 😄😄
Hayalinde kurmus oldugun o askin tanimina zaten kendini inandirdigin icin, zaten o askin kendisi oldugun icin, acidan kacmak icin coook gecc 🤒
Yine de basit bir insansin, kolay anlasilabilen
O nedenle cevrende bir suru insanin olmasi cok normal olurdu
Ne diyorduk, aci getirenlerin cani cehenneme 😄😄😄
Bize mutluluk lazim
En ufak bir detayda bile mutlulugu aramaya devam et ask adami, bir gun o kucuk detaylarin, hayatinin ta kendisi olacagina inaniyorum.🤗
Sevinmene sevindim gülücük gülücük
Vallahi hep canım acıyor ya gelen yaktı giden yaktı gelen vurdu giden vurdu acıların çocuğu Emrah gibi oldum be
Evet basit bir insanım ya düz dobra kolay doğal ya çevremdeki insanları Ben ne yapayım Allah aşkına bana onlardan
Vallahi kimse olmasın aşkım olsaydı yeter bana ya
Evet evet acı getirenlerin canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Çok güzel konuşuyorsun teşekkür ederim Amin inşaAllah o ışık için bekliyoruz zaten yaşıyoruz yani yaşamaya çalışıyoruz 😅
Hey aşk neredesin neredeysen çık ortaya Ben buradayım be vicdansızlık yapmayın ya 😂
Bence aşk saklandi ve saklandigini unuttu.
Hatirlanmayi degil, bulunmayi bekliyor gibi 😄
Belki de simdiye kadar henuz onu en dogru ve en guzel sekli ile yasayamadigin icin sana kusmustur :O
Elma dersem çik armut dersem çikma, taktigini uygula derim 😄
Ya da en basitinden belki de sadece ugramasi gereken o zamani bekliyordur..
Vallahi ben de bulunmayı bekliyorum yani biliyorsun adım atmak zor Bu devirde o yüzden onların adım atması daha güzel olur 😅
Adres olsa buluruz da adres yok konum yok nerede bulacağım ben onu
Uğrayacaksa uğrasın gelsin başımın üstünde yeri var yani 😅
Yani daha nasıl diyeceğimi bilmiyorum ya 😅 şeytan diyor megafonla bağır 😂😂😂
Cidden ask adami ya 😂
Bi' megafon ile bagirmadigin kaldi
Ne inatci bir seymis, bir gelmek bilmedi
Su an kendisine bir tik gicik oldum😷
Gülücük gülücük vallahi şeytan diyor bağır yani megafonla Ben de gıcık oldum gelecekteki eşime
Sende var mı kimse var mı değişiklik?
Yoooooooooook :O
Olsun da istemezdim ask adami ya
Hic zamanimi ayirabilecegim bir duygu degil
Cok tehlikeli geliyor bana
Bile bile kaybolmak gibi
Bana gelecegi varsa da, ben hakkimi sana vermek istiyorum 😄
Bana gelme sansinin hepsini su an sana aktariyorum 😄
--------☠️💯
Gelse bir türlü gelmese bir türlü acaba canımı yakacak mı acıtacak mı vallahi çok sıkıntılı ya gülücük gülücük biraz yoğunluk var iki sipariş aldım birini bıraktım diğerine geçiyorum evet tehlikeli aslında aşk değil de insanlar tehlikeli maskeli karakteri makyajlı pislikler lanet olası çalar üzülmekten acı çekmekten bıktım ya ben de mutlu olmak istiyorum Sen derslerine bak derslerle ilgilen önce okul bitsin ya aşkımla birlikte okumak isterdim Onu okulda insanlardan korumak öğrencilerden öğretmenden korumak hatta aynı sınıfta aynı sırada olmak isterdim hep yanında olmak her şeyi kolaylaştırmak hayali çok güzel
Çok haklisin ask adami ya...
Sana kolayliklar dilerim
Ben de zaten dersler ile oldukca yogunum..
Guzeel hayal ve dileklerin var, her birinin bir gun gercek olmasi dilegi ile..
Kendine iyi bak ve simdilik hosca kal 🐈🤗
Görüşmek üzere hoşça kal Sen de iyi bak kendine Allah'a emanet ol tebessüm emoji teşekkür ediyorum Ben de sana kolaylıklar diliyorum haklı olmayı da hiç sevmiyorum ya haklı olmaktan bıktım şu hayatta çok iyi çok güzel İnşallah canım ya şarkısı geldi aklıma 😅
https://youtu.be/a7PHpFw7j4Q?si=bQkQuNzj2z7K1He4
Dostluk ve aşk arasında kalmak hep zor ya! Ama ben derim ki, gerçek dostluklar aşk gibi tutkulu ama uzun soluklu bir bağ kurar. Aşk tabii ki kalp atışlarını hızlandırır, ama dostların hayatın tüm renklerini tamamlar. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, aşkın mı dostluğun mu kalbini daha fazla çalar? 💖🧡🎉
Cevap
4Cevap
Biri olmadan diğeri olmuyorsa , o sadece ihtiyaçtır
İkisi de önemli. Biri için diğerini satmak olmaz.
Aşktır
İkisi de önemli
İkiside yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar