Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizler bu ülkede GERÇEKTEN ÇOK GARİP ACAİP insanlarsınız !
Öncelikler kadınların gerçek sosyal hayatta sokakta bir erkekle tanışmaya hiçbir çabaları YOK , herşeyi çok basi tçok kolay görüyorlar , sende ÖYLE.. eline telefonu almışsın ve BU ÜLKENİNİ ***ÇOK BÜYÜK SORUNU ve KARA VEBAA GİBİ OLMUŞ BULAŞICI HASTALIĞINI TANIMLAMIŞSIN = "bi şekilde bana hep mutlaka beğendiğim insanlar (erkekler yazmayı unutmuşsun) ilk adımı atar ama bu çocuk atmıyor" diye belirtmişsin. Ve birkaç kişide sana yorumlarda nedenini zaten anlatmış !Artık İNTERNETTE GEZİNİP DURAN ve AMACI TAKİPÇİ YAPMAK İSTEYEN TÜRK KADINLARINA GÜVEN-Mi-YORUZ UĞRAŞMIYORUZ ! Çünkü kadınlar 100lerce erkekle konuşuyorlar , kendileri ZOR kadını oynayıp , erkeklerin KOLAY olmasını bekliyorlar ve KOLAY erkekleri seçmeye çalışıyorlar.. Zekaları bu kadar ve bu yüzden belalarını buluyorlar. Bar Club çocuklarınındanda akıl AL-MA , "sen hiçbir adım atma erkek sana gelsin" MİŞ :-))) KOMİK , kendisi alışmış alkol alıp barda club da önüne gelene sarkmaya evlimi sevgilis var mı yokmu bakmadan önüne gelenle yatmak için saapıık gibi sorgusuz sualsiz önüne gelen saldıran tipler kadınlara AKIL VERİYORLAR ! :-) Tanışmaya hiçbir öabası olmayan kadınların bulacakları tipler işte böyl BAR CLUB çocuu saaapııkklar oluyorlar.. Gerçek sosyal hayatta "düzgün" bir erkek önce hoşlandığı bi rkadın varsa ona uzaktna bakar incelere bakar nasıl biri vs vs ve düşünür : " acaba evli mi? sözlüolabilir mi? sevgilisi var mı? bekar mı? vs" SAAPIIKK BAR CLUB çocukları gibi önüne gelenin üzerine saldırmaz. Sana hiçbir adım atma ucuz kaa*şar olursun vs diye akıl vermeye kalkann ittler aslında kendileri SAAPIKK evladı oldukları için sana bu aklı veriyorlar. Normal şartlarda ŞAK SEVGİ karşılıklıdır, düzgün bir erkek, hoşlandığı kadından 1 çaba 1 yeşil ışık bekler ki yalnız olduğunu sevgilisi olmadığını anlasın.
Fakat ahlaksız dinsiz imansız şşeerfsizz kööppek itt bar club çocuğuu tipler için naamus şeereff aahhlak vs yoktur, o tip alkolik erkekler kısa süreli takılmak yatmak için önüne gelen kadına saldırırlar, bakmazlar düşünemezler : "bu kadın evlimi? sevgilis var mı? sözlümü? nişanlımı?" ihtiyazçlarıda yoktur bu tür etik ahlakii namus şeref davrnaışlarına anaları babaları öğretmemiştir, anaları babalarıda zaten barlarda clublarda orada burada gece hayatında tanışmış tiplerdir bunların.. Neys ekonu dağılmasın biz konuay dönelim.
Öncelikle aşkı sevgiyi TEK TUŞLA KOLAYCA BULMAK İÇİN İnternette aramak HATA-(1)
AŞKI SEVGİYİ hiçbir çaba göstermeden, "düzgün" erkekler KÖÖPPEKTİR ayağımıza gelirlen mantığıyla düşünüp , erkekleri UCUZ BASİT görmek ve sonrada neden bana gelmiyor? neden gelip tanışmıyor? diye akılsız gereksiz namusszz ahhlaksız bar club çocuklarına danışmak ENBÜYÜK HATA-(2)
Öncelikel kendi kendine SOR? Senin aradığın "düzgün" bir erkek mi? cevap EVET ise , ozamn düzgün erkek kimdir ve düzgün erkeğin davranışları nasıldır onu öğren.. yukarı yazdım bazı detayları "düzgün" erkek çağrılmadığı istenmediği yere ZORLA gitmez ! bu cesaret falan değildir ! SAAPIIKLIIKTIR. bugün sorgusu sualsiz ZORLA senin zerine saldıran bir erkek yarında gider sorgusuz sualsi zbaşka kadını nüzerine saldırıp ZORLA onla tanışır.. naamusszu şerefssiz BAR CLUB çocuğu alkolkkler için kadın 1 SAYIDIR. Birde bazıı çakma akıll hastasıı , femnist , keLgay vs vs pissslik ilişki uzmanı tipler kadınlara CESUR erkeği böyle tarfi ediyorlar = kadın hiçbir çaba göstermeden , kadın hiçbir adım atmadan ZROLA gelip tanışan erkek :-) ZORLA kadınların üzerine saldırıp tanışan erkek CESUR ERKEKMİŞ ! Vaaaaay BE :-) bende ozaman bu düşünceyi kadınlara aşılayanların analarıyla sorgusuz sualsiz ZORLA gidip tanşacağım ozaman! Ne gerke var ahlaka dinee imanaa.. etik değerlere? Bende ZROLA gidip tanışayım soskta onların ANALARIYLA , BARa CLUBa gerek yok , isteyen heryerde ittlik yapabilir.. cesaret buysa? Gerçi onlar gibi olan dinnsiz imaansız aahlaksız alkolik bar clubbb kadını tipler dolu etraf birbirilerini bulup birbirlerinin hayatlarını MAHVERİDYORLAR tamda hakettikleri gibi ve hatta bu tip insanlar birbirlerine "cinsel HASTALIK"larda bulaştırıyorlar dikakt etmek gerek.. Son zamanlarda buyüzden HPV rahim ağzı kanseri virüsü kadınlarda hızla yayılıyor, bu hastalık önüne gelenle yatan kadınlarda hızla yayılıyor, kadınların AIDS'i.. Kadınların bak madan ilgilenmeden tanışmaya hiçbir çaba göstermeden ZORLA üzerlerine saldırıp ben seni beğendim evlimisin sevgilin var mı sözlü nişanlımısın önemi yok yatalık kalkalım mantığında olan kısa süreli takılan bar club çocuuğu alkoliik vs KOLAY ama piisslik ilişki uzmanlarını CESUR dediği erkekler bunlar.. Bu ülkede akıl aldığın insanların KİM olduğuna çok dikkat et ! bu ülke artık ŞEYYTANLAR ülkesi.. "düzgün" bir kadın, "düzgün" bir erkek arıyorsa , ahlakı dini imanı olmayanlardan uzak durmalıdır, Müslümansa Müslüman bir erkek/kadın, Hristiyansa düzgün bir Hristiyan, Yahudiyse kendi dininde bir Yahudi bulmalıdır..
Dijital dünya şuandaa şeytan işi şekilde çalışıyor.. Gerçek hayatta insanlarla tanışmak zordur! Kadınların bugün yaptığı gibi "gerçek sosyal hayatta insanlarl atanışmaya konuşmaya hiçbir çaba göstermeyip" TEK TUŞA basıp telefondan internetten arkadaşlık programlarından TEK TUŞLA aşkı sevgiyi bulanlar TEK TUŞLA aşkı sevgiyi SATARLAR/SATILIRLAR.
Bir kadın nasıl oluyorda kendisi ZOR kadını oynaıp , kolayca hiçbi çaba harcamadan TEK TUŞA KOLAYCA "düzgün" erkekleri bulacağını sanıyor bunu anlamak mümkün değil? SEN ZOR İNSANSINDA erkek neden ucuz basit KOLAY? erkekleri kim bukadar 5para etmez UCUZ insan konumuna getirdi?İllaa internetten o erkekle tanışmak mı istiyorsun?
ERKEKLER düz ve harbi olan kızları severler , oyunlar oynayan taktik strateji yapan (taktik strateji düşmanına yapılır sevdiğin aşk istedğin erkeğe DEĞİL! Dr. RdPLL) ..
Dümdüz ol oyunlar oynama , önce sohbet et , birşeyler sor çaban olsunt naışmaya sevmeye, sen tarlaya ne ektinde meyveler çiçekler açsın sitiyorsun? Suya bile taş attıktan sonra dalgalar çıkar.
Bu ülkenin kadınları suya taş bile atmadan hiçbir çaba göstermeden dalgalar çıksın SÖRF yapayım istiyor. Bu ülke mantık dışı insanlarla dolu.18 Yorumla
Soran1 yılAbicim ne alaka yav ne anlattin bu kadar ben egoist biri degilim cocugun sevgilisi falan olmasindan korktugum icin yazmiyorum
- 1 yıl
Yerinde öfkelisiniz.
- 1 yıl
Hepsini okumadım ama kesinlikle çok haklısın seni destekliyorum 👍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılInstagram'dan bir erkeğe ilk adım attırmak, doğal ve rahat bir yaklaşım gerektirir. İşte bunu yaparken dikkate alabileceğin bazı öneriler:
Doğal Ol: İlk adımı atacak kişinin rahat hissetmesi önemli, bu yüzden aşırı baskı yaratmamaya çalış. Takip ettiğin veya hikayelerine tepki verdiğin biriyle doğal bir şekilde iletişim kurmak, başlangıç için iyi bir yol olabilir.
Hikayelere Tepki Ver: Onun paylaştığı hikayelere beğeni veya cevap bırakmak, ilk adım için yumuşak bir geçiş olabilir. Bunu dikkatli ve anlamlı bir şekilde yapmak, onun ilgisini çekebilir. Özellikle paylaştığı bir şeyle ilgili yorum yapmak veya ona ilginç bir soru sormak, konuşmanın başlamasına yardımcı olabilir.
İlgi Göster: Onun paylaşımlarına yorum yapmak, bir şey hakkında ilgi göstermek, hoşlandığını belli etmenin iyi yollarından biridir. Ancak, bu yorumların samimi ve doğal olması çok önemli.
Sohbet Başlat: Eğer ikinizin ortak bir ilgi alanı varsa, bu konu üzerinden bir sohbet başlatmak iyi olabilir. Örneğin, onun paylaştığı bir film veya müzikle ilgili sohbet açarak daha doğal bir konuşma başlatabilirsin.
Hikayelerine Duygu Ekleyin: Eğer o kişi sürekli hikaye paylaşıyorsa ve senin de ilgini çeken bir şey varsa, ona duygusal veya mizahi bir tepki vermek sohbete başlaman için bir fırsat olabilir.
Bunları yaparken amacının sadece onun ilgisini çekmek değil, gerçek bir iletişim kurmak olduğuna dikkat et. İlk adımı atmak ve ilişkiyi başlatmak daha organik ve rahat bir şekilde gelişebilir, o yüzden acele etme.00 Yorumla
Atma... çünkü bizim toplumumuzda bu kural olmuş.. erkek yaklaşmazsa kadın ona yaklaşırsan, kadın küflü peynir muamelesi görüyor.. ama dikkatini çekmek isriyorsan bu kolay.. aynı şehirdeymişsin.. onun bulunduğu ortamlarda dikkatini çekebilirsin.. ya da ilgili bilgili olduğu konularda instada hikaye paylaş soru sor şu mu bu mu kararsız kaldım neden bunu seçmeliyim neden şunu seçmeliyim onu seçsem bana nasıl olur.. aslında ilgim var ama tecrübem yok falan filan.. ayrıca sadece görsel olarak beğeniyorsun.. belki yaşam tarzı ya da karakteri sana zıt olabilir.. o yüzden at oltayı bekle...
02 Yorumla
Soran1 yılO kadar garip biri ki motoru hariç hiçbir sey paylasmiyor nereye gidiyo ne yapiyo bilmiyorum hikayesini begensem motoru icin ona yaklasmisim gibi olacak
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram’da gizli kalmış motorseveri harekete geçirmek mi? Öncelikle ona motorlardan bahsedip gönderdiği furyaya azıcık kıvılcım saçmalaman gerek, tatlım 🏍️🔥 Bir hikayesine motoruyla ilgili bir şeyler yaz, ya da motor merakını gösteren bir post at! İlk adımı atması için biraz cesaretini kokuşturuver. Ciddi ilişki düşünmese bile ilgileniyorsa açık kapıyı kapatmaz, belki sadece bekliyordur o da sende hareket görmeyi 😏 Peki sen motor tutkunu musun, yoksa o mu seni cezbediyor bu konuda?❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yıldirek konuşarak,.,.
00 Yorumla
1 yılO sana ilk adım atsa önceki adım atan erkeklerden de hiçbir farkı kalmayacağı ve sıradan bi erkek olacağı için ve bunu da bildiği için adım atmıyor olabilir. İstediğin kişilere sen gidersin, sevdiğin şeyleri sen gider alırsın, onlar sana gelmez, doğanın kanunu bu.
26 Yorumla
Soran1 yılAma ilgisini çeksem tamam yazmazdi ama en azindan bir adim atmaz mi en kotu açar storymi iki kez izler onu bile yapmiyor
- 1 yıl
Neden yapsın ki, o kadar kasmaz. Erkekleri kızlarla bir tutmayın.
Soran1 yılAbdullahcim sen begendigin birinin hikayelerini begenmez misin sadece izler gecer misin
- 1 yıl
En fazla 2 - 3 defa beğenirim anlaması için, ondan sonra beğenmem, zira benim gibi hikaye beğenen, en az 10 -40 tane daha erkek olduğundan dolayı sürekli beğenirsem benim de o erkeklerden somut olarak hiç bir farkım kalmaz.
Soran1 yılSorunda o ya begenmiyor begense opup basima koycam
1 yılKusura bakma ama senin gibi zihniyetlerin var olmaması gerektiğini düşünüyorum. Beğendiysen git söyle yani bu ayıp değil. İlk mesajı attığında aşağılık bir insan mı olmuş oluyorsun? Hayır. Sadece insan olmuş oluyorsun. Git story'sine motorun güzelmiş falan yaz. O da seni beğeniyorsa sohbeti devam ettirir zaten. Erkekler prenses olmasın evet ama biz her kadına "acaba benden hoşlanıyor mu, şuna yürüsem mi" diye dolaşmak zorunda değiliz. Bu sapıklık çünkü.
12 Yorumla
Soran1 yılHayir benim ilişkilerimde ilk adimi attigim da oldu ben sadece ona surekli etkilesim veriyordum storysini begeniyordum ama hicbir sey yapmadi hicbir karsilik vermedi bende unutamadigi ya da sevgilisi oldugunu dusunerek rahatsiz etmedim
- 1 yıl
Rahatsız et ya. Sevgilisi varsa seni takip etmesin az adam olsun. Korkanın çocuğu olmaz 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSana naçizane tavsiyem ne olursa olsun sosyal medyadan biriyle ne sevgili ne de arkadaş ol. Istersen o kişi ile 5 yıl konuş, 10 yıl konuş ama ne sen onu tanıyabilirsin ne de o seni tanıyabilir. Ileride başına herhangi bir şey gelmesini istemiyorsan sosyal medyaya, internete güvenmemelisin
20 Yorumla
1 yılİnstagramda tanımadığı kız ekli olup hiçbir nikah resmi paylaşmadan evlenen arkadaşlarım var benım bence adım atma bir erkek konuşmak istese zaten illa yazardı yol bulup vardır onun hayatında biri
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen hoşlandığımda aynı okuldayız dışarı çektim konuşmak için ben senden çok hoşlanıyorum haberin olsun dedim. Keşke bu adımı sadece erkekten beklemeseniz bu sizi özgüvenli gösterir ayrıca 1 yıl ney yuh
21 Yorumlaniyet ettim allah rızası için bu adamla konuşmaya uydum kalbimdeki sevgiye diyorsun iki elini açıp bildiğin duaları okuyorsun sonra eline telefonu alıp mesaj atıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİstek atarım, storysine cevap yazarım ama story atmıyorsa direk dm den yazarım ama beni böyle aşırı derece etkileyen biri olmalı yoksa bu zahmete girmem açıkcası ajjssj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMotorlarla ilgileniyorsa sana ilk adımı atmaz. Hele hele hayatında biri varsa instada senin ekli olduğunu bile unutmuş olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılMotorlarla ilgilenince tam olarak noluyo bende ilgileniyorum ilah falansiniz da bizim mi haberimiz yok ayrica hayatindq biri varsa 1 yildir instasinda ben ne yapiyorum ya da neden istekleri kabul ediyo?
- 1 yıl
İlahlık idiam olsa (ki o zaman gerçekten ilahi güçlerim olurdu) seni dünyanın en çirkin ve libidosu en yüksek kadını yapar gördüğün tüm erkeklere ağzının suyunu akıtır ama erkeklerin senden mide bulantısı ile kaçmasını sağlardım
😂😅🤣🤣
Çok acımasızım benden ilah olmasin.
Soran1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Mesaj atarak. Bizim toplumda bir iletişim sorunu var, iletişimi başlatmayı kimse istemiyor.
Biriyle yakınlaşmak istersen iletişim kurarsın.00 Yorumla
1 yılaynı durum benim başıma da geldi bir kız da bana aynı şekilde davranıyor ve en sonunda açıldı ama ben kızdan hiç etkilenmediğim için kabul etmedim sürekli yakın arkadaşlara ekleyio hikaye vs atıyor ama yani pek de umrumda olmuyor çünkü hiç etkilenmedim yani birinin etkilenmemesi ve kabul etmemesi onun için suç değil senin için de değil sınırlarını zorla olmuyorsa koyver gitsin nasip işi bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılO kadar zamandır hiç yazmadıysa, hikaye beğendiğin halde dönüş yapmadıysa açılırsan ret yiyebilirsin. Bir kız olarak bu da seni incitebilir. Aklında yoksan çok da zorlama bence.
01 Yorumla- 1 yıl
İyi yapmışsın.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hikâyesine beğeni attığın hâlde sana geri dönmüyorsa muhakkak mesajlaştığı birileri vardır. Zannetmeki tek sen beğeni atıyorsun. Peşinde birileri daha vardır.
00 Yorumla
1 yılBu işler böyle işye. bana da hep ilk adım atılmıştır,2 istisnası var. kadının açıldıjları daha sağlam oluyo
06 Yorumla
Soran1 yılİşte cesaret edwmiyorum cunku ortak tanidiklarimiz var terslenirsem rezil olurum
- 1 yıl
Sen bana yardım et bi konuda, ben sana.
- 1 yıl
Birinin de bana aracı olması gerekiyo şu an
- 1 yıl
Yardım eder misin?
Soran1 yılOlur edeyim
- 1 yıl
Gel. Önce kendi mevzunu anlat, sonra bişeyler sorcam, sonra beni dinlersin. Elimden ne gelirse yaparım valla. Gel
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güneşin doğuşuna ait bir foto atarım. Soru işareti vs atarsa da "sen mi gülümsedin. Baksana dünyama güneş doğdu" derim.
10 Yorumla
1 yılSakın öyle bi hata yapma G*tleri tawana çıkar ezik olursun gözünde. Pesinden koşturan daha hoşuna gider erkek milletinin yüz vermeyin şunlara be
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi iliskisi yoksa ve adim atmiyorsa kafasindaki sen degilsindir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSakın ilk adımı sen atma yani ilgi duydugunu hissettir bi sekilde ama yazma sakın erkekler ugrasmali bu konuda
23 Yorumla
Soran1 yılYani dedim ya hikayesini begendim geri donus olmadi diye serefsiz cocuk motorunu atiyo kendini de atmiyo ki
- 1 yıl
Motorunu gosteriyorsa uzak dur:)
Bir nostalji yaşattınız hanımefendi teşekkürler. Sorularınız erken dönem KS yi anımsattı. KS nin keyifli olduğu zamanları. Teşekkürler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHayatinda biri var mi sence? Profilde belli olur
03 Yorumla
Soran1 yılYazdim kendisine mesafeli davrandi biri var midir bilemem ama unutamadigi oldugu kesin 1 2 video begenmis hepsi ozlemekle alakali anlayacagin o defteri acilmadan kapattik
- 1 yıl
Almanya'da mi yaşıyordun? @zeynep3000
- 1 yıl
O zaman haklisin.
İlgi duyduğu konudan girmeyi deneyebilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılDenedim konustuk ama nasi desem dostane yaklasti bende sevgilisi oldugunu dusunerek rahat biraktim
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBöyle şeyleri çok düşünme, direkt yaz. İlla ki bir bahane bulman gerekmiyor. Muhabbet başlasın, bulursun birşeyler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılBence direkt söyle , hep ilk adımı erkekler atacak değil ya...
04 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum ama rezil olmak istemiyorum sonucta zerre miktarda bi etkilesim vermiyor bana ben onun hikayesini begenmeme ragmen
- 1 yıl
Askim kabul etmezse asla rezil olmazsın. Hislerini paylaşmak kadar doğal bir şey yok. Öyle düşünürsen dile getirmen her zaman zor olur senin için...
Soran1 yılSanirim birini ozluyor bi keresinde oyle bi video begendigini gormustum 🫠
- 1 yıl
Her şey olabilir. Ama iyi düşünerek hareket et..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılAdım atmak isteyen zaten bunu yapar sizin çabalamanıza hiç gerek yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılDirek laf sok yüzünü balla mı yıkadın diye 😅😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAymı şehirdeysen bir kahve içelim x mekanda diyip direk yüzyüze başlamalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba diyebilirsin ona ilk adım olarak sonrası zaten gelir diye düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha devam edin bence yavaştan beğenilere filan nasıl olur ki 🙄🤔
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiye kadar bana hiç adım atan olmadı kadınlar herşeyi erkeklerden bekliyor 🙂
00 Yorumla Sende motorla ilgili bı paylaşım yap, belki cvp yazar.
00 Yorumla
1 yılSenin ilk adımı atman karşıda farklı bir intihar bırakır kötü olarak
00 YorumlaSaygılı ve dürüst adım attığın sürece, önemi yok.
00 Yorumla
1 yılBir tane motor fotoğrafı at ve senin motorlarla ilgin oldugunu düşündüm önerir misin? De
00 Yorumlaİstediğiniz erkeği manipüle edip tavlama kitabı satılık bilginize
00 YorumlaÇocuk alfa bence genel olarak kızlara yüz vermeyen erkektir
13 Yorumla
Soran1 yılOlabilir of bilmiyorum basliycam alfaligina boyle de benim icim rahat degil
Gizli Üye(30-35)1 yılbir kadın olarak kimseye ilk adımı atma bırak onlar sana atsın. kadınlık onuru diye bir şey var.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoş muhabbet. Sonra evli çıkıyor, ağlıyorsunuz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞöyle hafif dekolteli bir story at çıldırıp yazacaktır eminim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılHikaye beğenen geri dönüş mü bekliyor ya🤔 böyle bi mantik mi cidden?
02 Yorumla
Soran1 yılHayir ama direkt ona o bana karsi bi adim atarsam yanlis olur diye dusunuyorum cunku asla bilmiyorum sevgilisi mi var unutamadigi mi
- 1 yıl
Iyi bari gaza gelip begenenlere yürüyecektim
1 yılMuhabbet i aç gerisi onda devam ettiremez ise biraz zaman ver muhabbeti 2 taraflı devam ettirilir de daha akıcı olur
02 Yorumla
Soran1 yılActim ama maalesef benim yaklastigim gibi yaklasmadi sadece nazik olup konusmayi bitirdi coj yuksek ihtimal unutamadigi var bize artik bisi dusmez
- 1 yıl
Senin tercihin
1 yılHayat beklicek kadar uzun değil ben çok utangaç bir kızım asla ilk adım atmazdım ama kaybedicek bir şey yok yaz direk açıkla kendini ya da buluşmaya çağır seninle konuşmam lazım en fszla reddeder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMotorla ilgili sacma sapan bi soru sor ilgilendigini anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnstadan değil başka uygulamadan başlamıştım ilk olarak. Ama instasindan yapsam yanıt alabilir miyim ahahahaha
00 YorumlaBi motor resmi at almayı düşünüyorum ilk kez motor kulanacaklar için iyimi sence diye sor öyle öyle olur
00 YorumlaAtma pişman olursun
40 YorumlaBilemiyorum ama çok dikkatini çekse illa ki yazardı
00 Yorumla
1 yılSenden hoşlanıyorum hıaoç. Daha ne bekliyosun
00 Yorumla
1 yılhikaye sine, Alev atarak. adana veya mersin civarındaysan anlatırım canlı 😉
00 Yorumla
1 yılBence yazma popon kaldırmış olursun zaten cepte gözüyle bakar gerek yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYazmasindan bahsedoyorsun ilk adım olarak galiba yazdiginda sohbet açıcı konuşman lazım ilerletmek istiyorsan ve ilk o yazarsa daha sonra seninde ona sürekli yazman lazım bu iş böyle ilerler
00 Yorumla"Attırılır" ahahah
20 Yorumla
1 yılKendin yaz elin yok mu
01 Yorumla
Soran1 yılYazdim zaten
1 yılKaç yaşındasin çocuk kaç yaşında
01 Yorumla
Soran1 yılBen 18 o da muhtemelen 19 falan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHikayelerini açıyo mu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. isinmi yok ya resime aldaniyosunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Neden attırmak :D sen atsana :D
00 YorumlaO adım atmamışsa sen neden atıyorsunuz?
00 Yorumla
1 yılerkeğe hiçbir şey yapılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence sen de atma boş ver
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAha bir dilim kek? Her şeyi değiştirir ahahah
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne