Kafam çok karışık yardım edinn?

İyi geceler KS aklımı sürekli meşgul eden bir durum var belki bir cözüm öneriniz olur diye anlaticam cok uzatmamaya calisarak. şu an benim hali hazırda 3 senelik bir iliskim var ve bu iliskiyi 18yasımın baslarında kavak yelleri zamanımda yapmıstım cok benzer yönümüz oldufu gerekcesiyle ve tabii biraz da hisler. Ama bu ilişki tamamen karşı tarafın hatası olarak zamanla iki kez sarsıldj ve yara aldım, güvenim kırldı. şu an bitirmek icin bir hatasını bekliyorum ama bitirirsem ondan çok ben üzülecekmişim gibi geliyor ve onu bir bebek olarak görüyorum o kadar el üstünde tutuyorum ki. Bu yüzden 1 senedir ayrılmayı düsünüp ayrılamadım. Şimdi de bana eskiden flörtlestigim biri yazdı ve fikirleri o kadar olgun gözüküyor ki sanırım benim biraz aklım kaydı ve bu yüzden kendime çok sinirlendim böyle düsündüğüm için. Ama sanırım ona bir şans vermek istedim anlık ve gerçekten sırf bunun icin değil zaten iliskimi uzun süredir bitirmeye calısıyordum. Ama ben her duygunun ilkini de suanki sevgilimle tattım bırakırsam camdan atlicakmisim gibi geliyo icinden cıkmıyorum onu bırakmadan da biriyle konusmanın yanlış olduğunu biliyorum. O şu an benle evlilik planları yaparken ben onu bırakmayı düşünüyorum bu bile beni öldürüyor. Onu fazla incitmeden nasıl bırakacağım lütfen tavsiye verin bu durumu nasıl atlatabilirim ve atlatabilir? :'((

Kafam çok karışık yardım edinn?