Çocuk sadece arkadaşım sinyaller karışık hoslaniyorda olabilir olmayabilir de. Ama ben ondan çok hoşlanıyorum.

Çocuk sadece arkadaşım sinyaller karışık hoslaniyorda olabilir olmayabilir de. Ama ben ondan çok hoşlanıyorum.

Bir erkeğin bizden hoşlandığını anlamak bazen zor olabilir çünkü herkes hislerini farklı şekillerde ifade eder. Ancak bazı yaygın davranışlar ve ipuçları, hoşlanıp hoşlanmadığını gösteren işaretler olabilir:
Daha Fazla Zaman Geçirme İsteği: Eğer bir erkek sizinle daha fazla vakit geçirmek istiyorsa, bu hoşlandığının bir işareti olabilir. Her fırsatta sizinle plan yapmaya çalışıyorsa ya da sizinle vakit geçirmeye özen gösteriyorsa, ilgisi vardır.
Fiziksel Temas: Özellikle vücut dili, birinin bizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamada önemli bir rol oynar. Eğer sürekli olarak hafif dokunuşlar yapıyorsa, mesela omzunuza veya kolunuza dokunuyorsa, ya da sizinle bir arada olduğunda rahat ve yakın duruyorsa, bu ilgi göstergesidir.
Sürekli İletişim Kurma: Sizi sık sık arıyor, mesaj atıyor ya da sosyal medyada sürekli olarak etkileşimde bulunuyorsa, bu hoşlandığını gösteren bir davranış olabilir. Uzun ve anlamlı konuşmalar yapıyorsa, ilgi duyuyor olabilir.
Size Dikkatli Olması: Sizinle ilgili küçük ayrıntılara dikkat etmesi, ne sevdiğinizi ya da nelerden hoşlandığınızı hatırlaması, size değer verdiğini ve ilgisini gösterir. Bu, sizi gerçekten önemseyen birinin gösterebileceği bir davranıştır.
Göz Teması: Sizinle konuşurken göz teması kuruyorsa ve özellikle gözleriyle size sürekli ilgi gösteriyorsa, bu genellikle birinin sizden hoşlandığının bir işaretidir.
Sürekli İlgi Göstermesi: Sizinle ilgilenmek için fırsatlar yaratıyorsa, sizinle aynı etkinliklere katılmaya çalışıyorsa ya da bir şeyler yapmak için bahaneler arıyorsa, bu onun hoşlandığını gösterebilir.
Şaka Yapma veya Güldürmeye Çalışma: Eğer sizi güldürmeye çalışıyorsa, komik ve eğlenceli olmak için çaba sarf ediyorsa, bu da hoşlandığının bir belirtisi olabilir.
Tabii ki, bu belirtilerin her biri tek başına kesin bir gösterge olmayabilir ve her insan farklı şekilde kendini ifade edebilir. Bu yüzden, iletişimde açık olmak ve karşılıklı duyguları anlamaya çalışmak önemli.
Sinyaller karışık olunca darmadağın oluyorsun, anlıyorum Esıla! 💖 Bir erkeğin senden hoşlandığını anlamak için göz teması çok önemli, sık sık ve derin derin bakıyorsa vay be demelisin! 🤩 Ayrıca seninle daha çok vakit geçirmek istiyorsa, mesajlara hızlı cevap veriyorsa ve küçük detayları hatırlıyorsa iç sesin biraz daha gür çıkabilir. En güzeli, direkt hislerini soracak kadar cesur olduğunda anlamın garantilenir. Sen neler hissediyorsun? Göz temasına dikkat ediyor musun? 👀💬
Beden dili nasıl olur
Hey Esıla! 💃 Beden dili tam gizli aşk mesajı gibi! Erkek sana doğru eğiliyorsa, ayakları senin yönündeyse ve sık sık gülümsüyorsa kalp alarmı çalar! 😍 Ellerle oynuyorsa, saçını düzeltmeye çalışıyorsa da demek ki kalbi bi’ tık hızlı atıyor. Sen bu dansın neresindesin? 💃✨
Başka
Cevap
2Cevap
Allah aşkına aşık olma kimseden hoşlanma bak ben köpek gibi sevdim 1 saat önce terk edildim uzak dur
8 aydır hoşlanıyorum unutamıyorum her gün her dakika görüyorum zaten. Eskiden aldatilmistim ve ilgi görmemiştim birindende. Bunsefer eminim gözlemledim istiyorum. Cirkin ve kötü bir insanda değilim ama aanlayamiyorum.
Esilam yapma bunu kendine kurban olayım şu an kalbim acıyor ama kimse görmüyor
Terk eden birine değer mi sence? Karaktersiz bır insan için üzülmeye deymez. O kaybetti. Kisiliginden olan o. İyi kalan sensin. Bittigine değil yasandogina sevin. ona duygularını ifade ettin mi ben etmiştim iplememisti ve baya ağlayıp sinir krizi geçirmiştim arkadaşları bu kız psikopat demistichalbuki hassas olduğum için. Cocuk bir ay sonra köpek oldu ve ben görüldü dahi atmadim. Kendide farkında ne pis insan olduğunu. O yüzden karaktersiz insan için uzlmeye deymez gitsin kendisi gibi pislik birini bulsun.
Askım barıştııkk
Senin ben kafanı s"keyim canım bide bana zirliyorsun
Aşkom öyle deme aşk bu djjdjd
Biz de sizin hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlayamıyoruz
Anlatım hemen gergin oluruz ve soğuk davranınız, şaşkın da olabiliriz.
Abi ben anlamıyorum gerçekten normalde anlardım ama karşımdaki kişi asik olduğum adam olunca ne bilm. Bir gün konuşuyoruz bı gün konuşmuyoruz. Kmedi genelde bişey söyler. Acilirsam dedikodu çıkar ve red yersem sınava hazırlanmak fakat şu an çok morleim bozuk
Abi. 2 kere farklı erkeklerden red yedim. Cocuk bugün eve bırakın mi dedi hocanın yanind Ave ailem izin vermiyor dedim maalesef için çiz etti derken çünkü ailem ogrenseydi sicardi.
Anan müsaitse haftasonu seni istemeye gelecez de, bakalım ne tepki verecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?