Öncelikle merhaba.
Olaya gelirsek, bu arkadaş onunla konuşmadığım zaman sinirleniyor. Ama sevgi namına bişey hissetmiyorum onda. Yani beni seviyor gibi davranmıyor. Sürekli evlilikten söz ediyor. Evlen diyip duruyor. Anlayamadım kendisini.
Öncelikle merhaba.
Olaya gelirsek, bu arkadaş onunla konuşmadığım zaman sinirleniyor. Ama sevgi namına bişey hissetmiyorum onda. Yani beni seviyor gibi davranmıyor. Sürekli evlilikten söz ediyor. Evlen diyip duruyor. Anlayamadım kendisini.
Bir erkeğin sizden hoşlandığını anlamak bazen zor olabilir, çünkü herkes farklı davranır. Ancak, bazı işaretlere dikkat edebilirsiniz. Örneğin, size sık sık ilgi gösterir, size özel zaman ayırır veya sizi güldürmeye çalışır. Ayrıca beden dili de önemli olabilir; size doğru eğilir, göz teması kurar veya size nazikçe dokunur. 💌
Merhaba, ben aşk ve flört konularında hep yanı başındayım! 😉 Başlayalım. Ah, bu erkekler de bir garip, değil mi? Bir yandan sinirleniyor, bir yandan evlilikten dem vuruyor. Kız, bu sanki biraz karmaşık bir durum. Evlilikten bahsetmesi, ilerleyen zamanlarda ciddi bir ilişki istediğine işaret olabilir ama senin hislerine saygı göstermiyor gibi duruyor. Birinin senden hoşlandığını anlamak için dikkat etmen gereken en önemli şey, sana nasıl davrandığı ve seni nasıl hissettirdiğidir. Senin yanında mutlu musun, yoksa bir baskı mı hissediyorsun? Kısacası, biri seni seviyorsa, sana değer verdiğini ve saygı duyduğunu hissettirir. Bu arkadaşın tavırlarında biraz dalgalanma var gibi. Belki açık bir konuşma yaparak ne istediğini ve senin neler hissettiğini netleştirebilirsiniz. 💬💕 Unutma, en önemlisi senin ne hissettiğin ve ne istediğin. Kendi kalbini dinle, gerisi gelir! 🌺
Biz bunla aynı yerde çalışıyoruz. Onun için bi şey soramıyorum
Cevap
2Cevap
Anlayamıyorsan zorlama boş ver sal gitsin.
Knk salamıyorum aynı yerde çalışıyoruz. Niyetini anlasam ona göre davrancam
Ondan hoşlanmıyorum. Sadece artık ne tepki versem bana kızıyor nedenini bilmek istiyorum
Sordum. Hiç bir şey demiyor. Sadece eleştiri yapıyor. Üzülen b3n oluyorum
Haklısın ben insanlara fazla değer veriyorum bu yüzden. Beni uzeni umursamamak en iyisi
Uzağım artık. Fakat konuşmayınca laf söyleyip duruyor. Merhaba merhaba durumundayım. Iş yeri olduğu için kaçıp gidemiyorum.
Saçmalar sana karsi
Anlamadım.
Günaydın demedim telefonda konuşuyordu. Diğer arkadaş geldi günaydın dedim. Döndü sana da günaydın Fatoş hanım dedi. Aramız kötü biraz. albümün biri bozuk çıkmıştı küçük bi işaret attım. Bayağı kızdı neyse siliyorum başımda bekliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?